Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kuzum ben Nisanda 2. kez regl oldum, saçma bir durum oldu ama olabilir dedi doktorum, ilki 2 gün sürdü durdu 5 gün sonra çok kanamalı ağrılı bir regl geçirdim. O günlerde başladı tedavime. Mayıs ayını beklemeye gerek kalmadı.
Evet aynen öyle oldu canım, dün son artık dedim çok şükür ama bugün yenileri eklendi, doz da arttıdı 200 le başladık 300 oldu şimdi 350lik 2 gün daha... Hakkımızda hayırlısı olsun

Tünaydın canım sabah bir kalktım yüzüm lekeli inşallah kalmaz leke ya. Solente güneş kremi sürdüm ilaçtan sonra bir de madecassol krem süreyim diyorum lekeler için kızlar iyi gelir mi sizce?

Ay bir yandan da aşaki mahalle birrr akıyo allahım nasıllll rahatlıyorum nasıllll regl olmanın hissiyatını özlemişim ulan. 3 bucukta doktora gitcem bakim kist yoktur inşallah

ben de solante kullanmıştım aynı etki olmuştu....sonra exoderil+ Madecassol kullanmıştım. işe yarıyor, 1 fındık büyüklüğünde 2sinde alıp avuç içinizde karıştırıp sürün ama. fazla doz aşmayın. Cildi inceltiyor ama. yatmadan kullanmanızda fayda var veya sürdükten birkaç saat sonra dışarı cıkın. çıkmadan da yüzünüzü yıkayın, güneş kremi sürün cıkın. göz altlarına ve dudak çevresine çok yaklaştırmayın. Tüpü bitirene kadar kullanmanıza da gerek yok, leke gidince sağlam bir güneş kremi ile leke oluşumunun önüne geçin . Geçmiş olsun.

Aa ben o ikinciyi kaçırmışım burdan uzaklaştığım döneme denk geldi demek ki. Neyse bir yandan iyi olmuş tedavin erken başladı. Benim de tedavi öncesi reglim çok erken gelmişti. Strestendir dedi doktor. Geçecek merak etme, rahatlarsın yumurta toplamadan sonra. Amin inşallah.

Ay çok teşekkür ederim güzel bilgilerin için

Evet daha bunun yaz kampanyası var seni oraya ışınladık kışa kalmadan bu kampanya işini bitirmemiz lazım

Ay at at yorganı ben dün gece sporcu südyeni ile uyudum üstüm açık pike pile örtmüyorum
Ben hala battaniyeyle örtünüyorum dün benim koca delirdi yarın bu battaniyeyi görmicem pike çıkar bari dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…