Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Gunaydin enerjim sifir sifir sifir yeni uyandim
Pazartesi işte ne kadar enerjik olunabilir ki
Her bebek bir mucize
Kesinlikle
Oy zaten yapcaktım ceza iyi oldu gideyimde pazartesi kırklaması yapayım
Güzelce kırkla bi tane toz bile kalmasın
minseo Hadi göster gücünü. Beni de arkandan getir Mucize olur falan ne ama ya niye öyle şeyler diyon aa aaa aaaa
Bi kalsam hepinizi sürüklücem ama kalamıyorum bakalım bu ay zincir baya kırıldı, önümüzdeki ay içi umutlar büyük
Gelmeyecek gelmesin çok amin
Ah keşke kuşum

Du bakam ya Mart kampanyası azıcık fos çıkmıştı ama Bahar kampanyası verimli gibi Darısı başımıza

sormadım ama bozmaz heralde ilovrmeylede konstukta . klomene baslayalı dokuzuncu gun reglının 11, gunu bugun basta cokmu kucuk dedım ama normalmıs ıns guzel gıder boyle

Ay inşallah bu saat oldu daha yaptığım tek şey yorganı çıkarıp makineye atmak yatılmaz yorganla heralde hava ısındı artık

Du bakam ya Mart kampanyası azıcık fos çıkmıştı ama Bahar kampanyası verimli gibi Darısı başımıza
Evet daha bunun yaz kampanyası var seni oraya ışınladık kışa kalmadan bu kampanya işini bitirmemiz lazım
Ay inşallah bu saat oldu daha yaptığım tek şey yorganı çıkarıp makineye atmak yatılmaz yorganla heralde hava ısındı artık
Ay at at yorganı ben dün gece sporcu südyeni ile uyudum üstüm açık pike pile örtmüyorum

Evet daha bunun yaz kampanyası var seni oraya ışınladık kışa kalmadan bu kampanya işini bitirmemiz lazım

Ay at at yorganı ben dün gece sporcu südyeni ile uyudum üstüm açık pike pile örtmüyorum
Hadi inşallah hayırlısıyla...

Aaa sıcak yerdesin galiba canımm
sabaha karşı serin oluyo biraz burası onda da üşürsek battaniye alırız dedim yorgam çekilmiyo artık valla

Arkadaşlar sizlerle yeni edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum.Çİder diye bir dernek var.Bu dernek vasıtasıyla bazı özel tüp bebek merkezlerinde tedavide indirim uygulanıyormuş aklınızda olsun.Faydalı bilgiler ve bir çok hikaye var.

Nasil gidio kuzumm tedavin
İğneleri vuruken acımıyor, 7. gün bitti, 2 gün daha uzattı. Normalde tamam ama biraz daha güçlendirelim dedi, bozu arttırdı yumurta sayısını da artırmaya çalışıyor. Senin tedavin nasıl gidiyor kuzum? Hangi aşamadasın?
Bu arada iğnelere tamı tamına 900 Euro bayıldık...

İğne ucu kısa ve çok ince kolay giriyor bende, rahat bırakıyorum göbişmi, bismillah diyip vuruyorum... Baş ağrısı yorgunluk yapıyor biraz ama sonucu güzel birşey için uğraşıyoruz..
Merak etme kuzum, sen en büyük sınırı aştın, gerisi pamuk ipliği gibi gidecek :)))) Bizler buradayız, sana tam gaz desteğiz.

Neyse yarasin kuzumm, parayi dusunmemeye calis. Bizimki hersey dahil 5000e tuttu
Ben transfer oldum bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…