- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor? Bilemiyorum ben hesaplamak istemiyorumBende 1 ayı gitti kaldı 8 ay
seninde 7 buçuk ayın kaldı sanırsam kuzum
Kalktım tatlım herkese gönül dolusu dualar ve bol güleryüzlü merhabalarKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
@yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 @Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Pazartesi işte ne kadar enerjik olunabilir kiGunaydin enerjim sifir sifir sifir yeni uyandim
KesinlikleHer bebek bir mucize
Güzelce kırkla bi tane toz bile kalmasınOy zaten yapcaktım ceza iyi oldu gideyimde pazartesi kırklaması yapayım
Bi kalsam hepinizi sürüklücem ama kalamıyorumminseo Hadi göster gücünü. Beni de arkandan getir Mucize olur falan ne ama ya niye öyle şeyler diyon aa aaa aaaa
Ah keşke kuşumGelmeyecek gelmesin çok amin
Du bakam ya Mart kampanyası azıcık fos çıkmıştı ama Bahar kampanyası verimli gibiPazartesi işte ne kadar enerjik olunabilir ki
Kesinlikle
Güzelce kırkla bi tane toz bile kalmasın
Bi kalsam hepinizi sürüklücem ama kalamıyorumbakalım bu ay zincir baya kırıldı, önümüzdeki ay içi umutlar büyük
Ah keşke kuşum
sormadım ama bozmaz heralde ilovrmeylede konstukta . klomene baslayalı dokuzuncu gun reglının 11, gunu bugun basta cokmu kucuk dedım ama normalmıs ıns guzel gıder boyleOlsun canım çok iyi klomene başladıktan sonra kaçıncı gündü bu? Büyür inşallah peki macun bozmasın dengeyi doktora dedin mi? İnşallah mini mini büyür birkaç mm daha büyükse iğne vurulacak noktaya gelirsin zatenninşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanacak bu ay
Günaydın canım sevindim sana da hadi hayırlısı olsun bak ne güzel büyüdü
Evet canım haklısın koldan bacaktan da vuruluyor ama yağ dokuya cilt altına vurulması lazım benim de kollarım da bacaklarım da çok sıkı taş gibi hiç tutulmuyor sıkıştırıp da etibakalım çok sıkışırsak onlara da geçeceğiz ama her türlüsü zor ya sanki onlar daha çok acırmış gibi geliyor sert olduğu için ama karnım da sertleşti artık
Cuma sabahı inşallah bebeyimmheyecanlar bitmiyor
Al benden de o kadar şimdiden nasıl yer bulcam onu düşünüyordum yukarıdabenim kesin değil ne kadar vuracağım ama herhalde sonuna kadar böyle gideriz
Normal normal senin döngün uzun zaten normalde de geç yumurtluyorsun. Ancak büyür minişlersormadım ama bozmaz heralde ilovrmeylede konsutukta . klomene baslayalı dokuzuncu gun reglının 11, gunu bugun basta cokmu kucuk dedım ama normalmıs ıns guzel gıder boyle
hayırlsıı canımmmGünaydın canlaaaar bugün doktora gittim sağda yok solda bir tane yumurta varmış 17 mm hemen iğne ol dedi hadi hayırlısı bakalım
Ay inşallah bu saat oldu daha yaptığım tek şey yorganı çıkarıp makineye atmakPazartesi işte ne kadar enerjik olunabilir ki
Kesinlikle
Güzelce kırkla bi tane toz bile kalmasın
Bi kalsam hepinizi sürüklücem ama kalamıyorumbakalım bu ay zincir baya kırıldı, önümüzdeki ay içi umutlar büyük
Ah keşke kuşum
Aynen dongum uzundu ınsallahh cok heyecanlıyımNormal normal senin döngün uzun zaten normalde de geç yumurtluyorsun. Ancak büyür minişler
Evet daha bunun yaz kampanyası var seni oraya ışınladık kışa kalmadan bu kampanya işini bitirmemiz lazımDu bakam ya Mart kampanyası azıcık fos çıkmıştı ama Bahar kampanyası verimli gibiDarısı başımıza
Ay at at yorganı ben dün gece sporcu südyeni ile uyudum üstüm açık pike pile örtmüyorumAy inşallah bu saat oldu daha yaptığım tek şey yorganı çıkarıp makineye atmakyatılmaz yorganla heralde hava ısındı artık
Hadi inşallah hayırlısıyla...Evet daha bunun yaz kampanyası var seni oraya ışınladık kışa kalmadan bu kampanya işini bitirmemiz lazım
Ay at at yorganı ben dün gece sporcu südyeni ile uyudum üstüm açık pike pile örtmüyorum
Aaa sıcak yerdesin galiba canımmEvet daha bunun yaz kampanyası var seni oraya ışınladık kışa kalmadan bu kampanya işini bitirmemiz lazım
Ay at at yorganı ben dün gece sporcu südyeni ile uyudum üstüm açık pike pile örtmüyorum
İzmir diyim gerisini sen anlaAaa sıcak yerdesin galiba canımm
sabaha karşı serin oluyo biraz burası onda da üşürsek battaniye alırız dedim yorgam çekilmiyo artık valla
İğneleri vuruken acımıyor, 7. gün bitti, 2 gün daha uzattı. Normalde tamam ama biraz daha güçlendirelim dedi, bozu arttırdı yumurta sayısını da artırmaya çalışıyor. Senin tedavin nasıl gidiyor kuzum? Hangi aşamadasın?Nasil gidio kuzumm tedavin
İğne ucu kısa ve çok ince kolay giriyor bende, rahat bırakıyorum göbişmi, bismillah diyip vuruyorum... Baş ağrısı yorgunluk yapıyor biraz ama sonucu güzel birşey için uğraşıyoruz..Ay çok heyecanlıinşallah güzel sonuç alacaksın ben pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum önlem amaçlı genelde doğuma birkaç hafta kalana kadar devam ediliyor bu iğneye. Benim doktor bir kalp atışını duyalım bakarız demişti ama bir şey olur diye bırakmaya da korkarım ben zor da olsa yapmayı tercih ederim herhalde
Senin de iğnelerin sanırım U Uzaygemisi35 gibi, Allah yardımcınız olsun kuzum, sağ salim gelsin bebişleriniz.Yılmak yokkkkkkk
Ben kendime 8 ay daha yapıcam o iğneleri doğurana kadar
P.tesi ve zoom birleşince bidePazartesi işte ne kadar enerjik olunabilir ki
Neyse yarasin kuzumm, parayi dusunmemeye calis. Bizimki hersey dahil 5000e tuttuİğneleri vuruken acımıyor, 7. gün bitti, 2 gün daha uzattı. Normalde tamam ama biraz daha güçlendirelim dedi, bozu arttırdı yumurta sayısını da artırmaya çalışıyor. Senin tedavin nasıl gidiyor kuzum? Hangi aşamadasın?
Bu arada iğnelere tamı tamına 900 Euro bayıldık...