Kuzucum bugün 9. Günüm hiç bişi yokhus3545 canim naptin.. varmi bi gelisme..
Ayyy kuzumm geçmiş olsunnn silvamed al çok iyi geliyor kıyamam yaaaaKızlar selam, yüzüme kızgın yağ sıçradı göz kapaklarım alnım kaşlarımın ortası komple yandı ne yapabilirim nolur acil yardım iz kalmaması için napayımçok kötü yanıyorum buzsuz duramıyorum
Aminnnn, inşaAllahÇözülemediği için tüp bebeğe yönlendirildik. Şu anda başlarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamıyoruz çok şükür. Allah isteyen, kıymetini bilecek, o sorumluluğu taşıyıp bakabilecek herkese hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah
Suanlik iyi gidiyor canım da yuruyemiyorum birde fıtık çıktı bende.Amin canım sağol çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla alalımsenin nasıl gidiyor ?
Ocean plus kullandım kuzum bu ay mummy alacağım
Güüüü-nayy-dınnnnKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
yildizsavascisi GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326 B bercestesi cukulatam Ha-ri Paresilaaa R Random3
Günaydınn canımm 11 de yumurta kontrolüm var dualarınzı beklıyorumKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
yildizsavascisi GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet merakligzm Miss Bride fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326 B bercestesi cukulatam Ha-ri Paresilaaa R Random3
Güzel haberlerini alalım canım inşallahGünaydınn canımm 11 de yumurta kontrolüm var dualarınzı beklıyorum
İnşallah canımm
Günaydın canım benimKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Günaydın başkanımKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Günaydın en güzel topik sahibi, şeker mi şekerKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Olsun canım sonu güzel olacak inşallahBen de yumiş kontrolünden cıktım, normalde bugün bitecekti iğneler lakin istendiği kadar büyümemiş, 2 günlük iğne daha verdi.. Toplama çarşambaydı cumaya alındı... Kendime iğne saplamaktan yıldım artık
7 gündür saplıyorum, aslında yeterliymiş de biraz daha büyütmek istedi doktorum, ah sevgili doktorummmOlsun canım sonu güzel olacak inşallah