Günaydın kuzumm var mı gelen gidenKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
@yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci Paresilaaa @Random33
Ben de yumiş kontrolünden cıktım, normalde bugün bitecekti iğneler lakin istendiği kadar büyümemiş, 2 günlük iğne daha verdi.. Toplama çarşambaydı cumaya alındı... Kendime iğne saplamaktan yıldım artık
Olsun canım benim evet zor ama daha iyi sonuç almak ve bebişe kavuşmak için katlanıyoruz7 gündür saplıyorum, aslında yeterliymiş de biraz daha büyütmek istedi doktorum, ah sevgili doktorummm
İnşallah canım, neyse çok de değil 2 gün daha sıkarız kendimizi...
Anaaa evett bugün 3 Mayısss büyük günnn ben günleri kaçırmışımGünaydın kuzumm var mı gelen gidentaktım sana kafayı hemen arkamdan geleceksin o kadar
Olsun ne kadar çok yumurta o kadar çok bebek demek7 gündür saplıyorum, aslında yeterliymiş de biraz daha büyütmek istedi doktorum, ah sevgili doktorummm
İnşallah canım, neyse çok de değil 2 gün daha sıkarız kendimizi...
Yaa yerimGünaydın kuzumm var mı gelen gidentaktım sana kafayı hemen arkamdan geleceksin o kadar
Beklemedeyiz, tamamAnaaa evett bugün 3 Mayısss büyük günnn ben günleri kaçırmışımhadi bakalım minseo valla ne güzel olurrr bahar hepimize müjdesiyle gelse
GünaydınnnKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
@yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil @Yusra30 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim X xnobodyx @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet @minik mucize92 M Masalmina Cookiie @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci Paresilaaa @Random33
Çarşamba y,ne kontrolüm var canım.. 2 Haftadır ne iğnesi vuruluyorsun kuzum? 9 Ay mıOlsun canım benim evet zor ama daha iyi sonuç almak ve bebişe kavuşmak için katlanıyoruzcuma günü dualarımız seninle bir daha cuma mı kontrol olacak arada gidecek misin tekrar? Bu arada ben de iki haftadır iğne saplıyorum ve 9 ay sürecek olabilir bu durum gerçekten çok zor gittikçe deri sertleşiyor ve karın büyüdükçe gerildikçe nasıl olacak hiçbir fikrim yok
Gelmeyecek inşallahYaa yerimdaha gelen giden yok kuzum, dün gece rahmim ağrıdı baya ama şuan ağrı falan da yok pedimi taktım bekliyorum
Sana ceza mıntıka temizliğiGünaydınnnuyuya kalmış bir asker
Mucize olurGelmeyecek inşallah
Nasil gidio kuzumm tedavinBen de yumiş kontrolünden cıktım, normalde bugün bitecekti iğneler lakin istendiği kadar büyümemiş, 2 günlük iğne daha verdi.. Toplama çarşambaydı cumaya alındı... Kendime iğne saplamaktan yıldım artık
Ay çok heyecanlıÇarşamba y,ne kontrolüm var canım.. 2 Haftadır ne iğnesi vuruluyorsun kuzum? 9 Ay mı
Günaydınlar hepinizeKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Sağ baştan sayalım mı komutan?Koğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Gunaydin enerjim sifir sifir sifir yeni uyandimKoğuuuuş kalk!
Günaydın minnoşlar.
Her bebek bir mucizeMucize olur
Oy zaten yapcaktım ceza iyi oldu gideyimde pazartesi kırklaması yapayımSana ceza mıntıka temizliği
Cıktım doktordan. Bırsuru var yumurta ama cok kucuk dedi en buyugu 10mm yani 1 cm dedi persembe bıdaha cagırdı. Macunla desteklicem şimdi. Sağdaymış o en buyuguNaptın kız?Jane Jetgil