Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492

7 gündür saplıyorum, aslında yeterliymiş de biraz daha büyütmek istedi doktorum, ah sevgili doktorummm
İnşallah canım, neyse çok de değil 2 gün daha sıkarız kendimizi...
Olsun canım benim evet zor ama daha iyi sonuç almak ve bebişe kavuşmak için katlanıyoruz cuma günü dualarımız seninle bir daha cuma mı kontrol olacak arada gidecek misin tekrar? Bu arada ben de iki haftadır iğne saplıyorum ve 9 ay sürecek olabilir bu durum gerçekten çok zor gittikçe deri sertleşiyor ve karın büyüdükçe gerildikçe nasıl olacak hiçbir fikrim yok

Çarşamba y,ne kontrolüm var canım.. 2 Haftadır ne iğnesi vuruluyorsun kuzum? 9 Ay mı

Çarşamba y,ne kontrolüm var canım.. 2 Haftadır ne iğnesi vuruluyorsun kuzum? 9 Ay mı
Ay çok heyecanlı inşallah güzel sonuç alacaksın ben pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum önlem amaçlı genelde doğuma birkaç hafta kalana kadar devam ediliyor bu iğneye. Benim doktor bir kalp atışını duyalım bakarız demişti ama bir şey olur diye bırakmaya da korkarım ben zor da olsa yapmayı tercih ederim herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…