Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar çok sağolun acilde 3 tane krem karıştırıp sürdüler yemyeşilim şuan kızceminde diline düştüm anne kurbağa mı oldun diyor 🐸 ayrıyetten ilaçları yazdı doktor sabah akşam sürcem. Kesinlikle güneşe çıkmıcakmışım 🤦‍♀️ yarında doktora gitcektim nasıl gitcem bilmiyorum
Geçmiş olsun tekrar. Şifa olsun ilaçlar. Düzenli sür kremlerini bir an evvel geçer inşallah tamamen. Kızını da yesinler 😍

canım benim süreç söyle oldu,
ben hep yarım doz kullandım 5 gün günde 1.
ilk ay solda bir yumurta oldu kendisi çatladı.
ikinci ay sağda iki yumurta oldu iğne kullandım olmadı.
fakat bende rahim filminde gözükmeyip usg de gözüken polip çıktı. rahim içindeki düzensizliğin tutunmaya engel oldunu düşünüyor doktorum. polipten dolayı da yeterince kalnlşma olmuyor . bu ay histero olcaktım. covid olduk .
ben böyle olmasaydı histeroskopimi olur bi ay korunma veriyorlar sonra 3. tur femarayı denerdim.
ama suan haliyle bıraktım.
Bende 3. Turu deneyim diyorum nasilsa femaram var kullanmayacaktim ama YINEDE BI UMUT bide dikkat ettjm genelde inofolic icenlerde o ayki sans artiyor sanirim..ya bu ayda olmazsa seneye birakacagim..bende dinlenecegim biraz...sen nasil oldun covit gectimi..biraz agir gecirdin sanirim..

Bende 3. Turu deneyim diyorum nasilsa femaram var kullanmayacaktim ama YINEDE BI UMUT bide dikkat ettjm genelde inofolic icenlerde o ayki sans artiyor sanirim..ya bu ayda olmazsa seneye birakacagim..bende dinlenecegim biraz...sen nasil oldun covit gectimi..biraz agir gecirdin sanirim..
şükür canım ya daha iyiyim. ben verilen ilacı kullanmadım gebelik şüphesinde kullanılmıyor ama yine de koku tatta iyileşme var en azından. inşallah daha iyi olucaz 🤲🏻🌸

bence femarayı bu ay da dene , hatta dediğin gibi yanında inofolic combi , prowomen tarzı bir takviye al belki de nasip üçüncüdedir 😇

Güzel temmnilerin için teşekkür ederim.Herkesin bu hayatta olaylara verdiği tepkiler,eğitimi,dini inancı,hayata olan inancı,kendi doğruları,toplumun baskısı, kültürü ,yetistirilmae tarzı,duygu durumunca değerlendirip yaşıyor.Allah hepimize doğru muhakeme yapma gücü versin.Basiretimizi ve kararlarımızı bizi doğru yola götürecek bizi hayırlara çıkaracak yada ilerlemeyi nasip etsin.
evet çok haklısın , ben de hep hayırlısını diliyorum.önce sağlık olsun gerisi bir şekilde hallolur 🤲🏻🌸
en kısa zamansa sağlıkla yavrun gelsin senden ve @NealStreet ten güzel transfer haberlerini bekliyoruzzz 😍

assfffghjfsaash

Taam biz de siz hazır olana kadar izin verdik. O arada da ne olur ne biter Allah bilir belki kendiliğinden de olacak. He olmayabilir de ama öyle yok ben yeğen seveyim yok efendim sonumuz tüpmüş tarzı demeçler vermek yasssaaah ❌ Biliyorsun ben yasakları ve yasaklanmayı severim 😎
yaa seni seviyom bilion deme, tüm yasakları yasaklaa o zaman yıldız ablam gibi 🤪 olsun be yeğenler de bıdış bıdış sevdriyolar kendilerini şimdilik napalım 🥳

şükür canım ya daha iyiyim. ben verilen ilacı kullanmadım gebelik şüphesinde kullanılmıyor ama yine de koku tatta iyileşme var en azından. inşallah daha iyi olucaz 🤲🏻🌸

bence femarayı bu ay da dene , hatta dediğin gibi yanında inofolic combi , prowomen tarzı bir takviye al belki de nasip üçüncüdedir 😇
Canim 18.gune kadar iyilestim deme kendine cok iyi bak.. cok tuhaf bi hastalik bu kovit.. Allah sifa versin.. histereskopi 3 nokts ile girilen bi amleiyatti dimi.. insallah biran once tedavini olursun cnm.. esim artik birak bizim cocuk olmuyir diyo.. bu ayda deniyecegim takviyelerle.. nasip sonra dinlenecegim..
.

Ayrıca sunuda soylim canım çok şanslısın ki doktorun polipin engel olabileceğini sana söylemiş.bu dediğim kişiye soylememislerdi de hsg sonucunda hatta üzerine bir de aşılama yapmışlar bir dünya para dokmusdu.sonradan ücreti bayağı dolgun işinin ehli bir doktora gitmiş o söylemiş sana aşılama yapmadan önce bu ameliyatı yapilmasi lazım diye.hep o doktora dua ederdi o olmasa belki anlamayacaklardi bile ondan sebep olmadığını.
ya evet aslında tespiti zor bişiy doktor ilk gördüğünde kese olduğunu öyle düşünmek istediğini ama regl olursam polip olduğunun doğrulacağını söyledi ki nitekim de öylemiş.
doktoruma çok güveniyorum zaten 4 sene önce de vardı bende sonra kaybolmuş dediler hep. ama yine çıktı inşallah tek engel o olsun 😌

yaa seni seviyom bilion deme, tüm yasakları yasaklaa o zaman yıldız ablam gibi 🤪 olsun be yeğenler de bıdış bıdış sevdriyolar kendilerini şimdilik napalım 🥳
Taam yeğenleri şimdilik bol bol sevebiliriz onda sıkıntı yok. Sonra kendimizinkileri seveceğiz 😍 Yıldız tam benim kafadan zaten ya gizli bir akrabalığımız olabilir 🤣

ya evet aslında tespiti zor bişiy doktor ilk gördüğünde kese olduğunu öyle düşünmek istediğini ama regl olursam polip olduğunun doğrulacağını söyledi ki nitekim de öylemiş.
doktoruma çok güveniyorum zaten 4 sene önce de vardı bende sonra kaybolmuş dediler hep. ama yine çıktı inşallah tek engel o olsun 😌
İnşallah odur canım engelde sorun çözülmüş olur 🥰

Canim 18.gune kadar iyilestim deme kendine cok iyi bak.. cok tuhaf bi hastalik bu kovit.. Allah sifa versin.. histereskopi 3 nokts ile girilen bi amleiyatti dimi.. insallah biran once tedavini olursun cnm.. esim artik birak bizim cocuk olmuyir diyo.. bu ayda deniyecegim takviyelerle.. nasip sonra dinlenecegim..
.
valla canım ben de kaçıncı gündeyim nerdeyim naptım bilmiyorum inan eşim 14 nisanda poz çıktı işte sonra izole olduk hemen ama bende belirttiler 20si gibi çıktı. ben hala rolantideyim .
ya öyle düşünmeyin ya, olur neden olmasın. sağlık olsun önce . ama benim de bi nacizane tavsiyem kesnlikle çatlama iğnesi sans artırıyor , bir de sonrasında progesteron tutunmayı destekliyor. benm doktorum iki tedavide de verdi.
belki bu ay dr uygun görürse oyle de bir destek isteyebilrsin.

valla canım ben de kaçıncı gündeyim nerdeyim naptım bilmiyorum inan eşim 14 nisanda poz çıktı işte sonra izole olduk hemen ama bende belirttiler 20si gibi çıktı. ben hala rolantideyim .
ya öyle düşünmeyin ya, olur neden olmasın. sağlık olsun önce . ama benim de bi nacizane tavsiyem kesnlikle çatlama iğnesi sans artırıyor , bir de sonrasında progesteron tutunmayı destekliyor. benm doktorum iki tedavide de verdi.
belki bu ay dr uygun görürse oyle de bir destek isteyebilrsin.
Insallah canim ilk ay doktora gittim bana senin yumurtaliklarinda bisey yok dedi 11. Gun catlatma ignesini vur demisti ve progestron ictim.. ikinci ay igneyi vurulmadan yumurtlama testi yapmistim koyulasmaya baslamisti..11. Gun yine vurdum.. dkktora gitmeden.. bu ay yine yapacagim ama bu sefer dkktora gidecegim.. yine haberleselim canim sagol fikir verdigin icin..

Insallah canim ilk ay doktora gittim bana senin yumurtaliklarinda bisey yok dedi 11. Gun catlatma ignesini vur demisti ve progestron ictim.. ikinci ay igneyi vurulmadan yumurtlama testi yapmistim koyulasmaya baslamisti..11. Gun yine vurdum.. dkktora gitmeden.. bu ay yine yapacagim ama bu sefer dkktora gidecegim.. yine haberleselim canim sagol fikir verdigin icin..
rica ederim canım bence de doktor takipli git daha sağlıklı, hayırlısı olsun şimdiden 🌸

Kızlarr bu arada omega kullanın. Ocean markayı öneririm. Yurt dışında tüp bebek tedavisi olanlara filan doktor veriyormuş direkt yumurta kalitesi için omega 3 çok gerekliymiş denemenin zararı olmaz ben bu ay ilk kez kullandım iyi ki de kullanmışım belki faydası olmuştur 🥰
Promotil alacağım ben de bu ay ek olarak omega da alayım kuzuş

Kızlar selam, yüzüme kızgın yağ sıçradı göz kapaklarım alnım kaşlarımın ortası komple yandı ne yapabilirim nolur acil yardım iz kalmaması için napayım 😭😭😭çok kötü yanıyorum buzsuz duramıyorum
ya canm cok gecmiş olsun naptın:KK43: gıttınmı acıle

X