Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çok afedersiniz eşinizde nasıl bir sıkıntı var idi? Çözülebilen bir durumdur illaki Hiç üzülmeyin teknoloji o kadar ilerledi ki. Rabbimin de izni ile olur
Çözülemediği için tüp bebeğe yönlendirildik. Şu anda başlarda yaşadığımız sıkıntıları yaşamıyoruz çok şükür. Allah isteyen, kıymetini bilecek, o sorumluluğu taşıyıp bakabilecek herkese hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah

Canım yaaa kıyamamBen 5 kere doğal yollardan hamile kaldım.Hemde korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalıyordum.insan kayıplar yaşayınca inan çok üzülüyor.Suan tüp bebekte transfer aşamasında tedavi görüyorum.Kayiplarda insan çok üzülüyor özellikle hamileliği sonlandırma kararı almak daha da zor oluyorBazen eşimle konusurken diyorum keşke hastalığım erkenden teşhis edilseydi direkt tüp bebek yapsaydık bu kadar zaman kaybetmez bu kadar uzulmezdik..Ben şuan 41 yaşındayım belki yaşın genç ise birşey diyemem...Bir tek doktara takılıp kalmamak lazım onu da hatırlatmak isterim.Benim genetik tahlillerin yapılmıştı fakat üniversitede yapılan dersi tahlilleri hiçbir yerde bana yapmadılar.Meğer Lupus hastası olduğum için bebeklerimi kaybediyormuşum.Herseyden önemlisi kendi sağlığım elden gidiyormuş haberim yokmuş. Rabbim gecikiyorsa güzelleştiriyordur.Sevdigim bir sözü yine paylasmak istedim.

Üzülme der Mevlana ve devam eder, bir yanda korku bir yanda ümit varsa iki kanatlı olursun, tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil, kilimin tozunu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır. Niye kederlenirsin?

Eşşşşşşşeğe bak. Askıya almana müsaade ettik diye sonsuza kadar çocuk işinden elini eteğini çekeceksin mi sandın, hı? Yuooo öyle bir şey olmayacak

Çok geçmiş olsun. Acile git bir an önce ya nolur nolmaz

Femara ve catlatmayi kac kere kullanmistin canim.. benim 2. Denemem oldu yune olmadi regli gelmedi ama ignenin 12. Gunu kan tahlilinde 1.2 cikti sonuc.. 3.ye baslayim mi yoksa hic denemeyim mi bilemiyorum..sen kacincidan so ra djnlenmeye cekildin..

Yanık durumu belli değil ya bilemedim doktorlar kızıyor bişi sürünce zeytinyağı çok asitli bi de
doktorlar herşeye kızıyo başım ağrıdı dolorex içtm diyosun neden içtin diyo çünkü dolorex bu baş
ağrısında içilir burda bokolog konuşuyor her konuda bi fikrim var biliyosun ahaha
Eşşşşşşşeğe bak. Askıya almana müsaade ettik diye sonsuza kadar çocuk işinden elini eteğini çekeceksin mi sandın, hı? Yuooo öyle bir şey olmayacak
ah kuşum ya , tabi sonsuza kadar çekmem elimi eteğimi de, malum sonumuz tüp bebek bu gidişle iyice kendimi hazır hissetmek istyorum. anksiyete sorunumuzu bi ortadan kaldıralım yada en azından minimuma indirelim zira bugun yine nefes alamıyorum diye fena oldum yine. covid bana sey dersi verdi resmen bişiye kapıldın gidiyosun hayatta herşey var bi dur silklen kendine gel.
oyş senin yaşadığın durumlar oldukça zormuş ama inşallah bu sürecin mutlululkla sonlansın , kayıpların için de üzüldüm isterken hep hayırlısını isityoruz ya allahtan kabul etmesi zor ama belki de hayırlısı böyle. önce senin sağlığın sen kendini iyi hisset ki bebiş de mutlu olacağı bir vucuda gelsin ben de bazen asırı detaycı sorgulayıcı oluyorum bazen doktorlar ezberden konuşuyor bunun farkındayım ama sonunda senin de rahatsızlığın teşhis edilmiş ve sorunu bulmussunuz, yaşa hiç takılma bence vakit kaybettim diye de düşünme gerçekten artık kadınların anne olma yaşında üst sınır oldukça yükseldi. inşallah transferin olumlu sonuçlanır seni takipteyim

Femara ve catlatmayi kac kere kullanmistin canim.. benim 2. Denemem oldu yune olmadi regli gelmedi ama ignenin 12. Gunu kan tahlilinde 1.2 cikti sonuc.. 3.ye baslayim mi yoksa hic denemeyim mi bilemiyorum..sen kacincidan so ra djnlenmeye cekildin..
canım benim süreç söyle oldu,
ben hep yarım doz kullandım 5 gün günde 1.
ilk ay solda bir yumurta oldu kendisi çatladı.
ikinci ay sağda iki yumurta oldu iğne kullandım olmadı.
fakat bende rahim filminde gözükmeyip usg de gözüken polip çıktı. rahim içindeki düzensizliğin tutunmaya engel oldunu düşünüyor doktorum. polipten dolayı da yeterince kalnlşma olmuyor . bu ay histero olcaktım. covid olduk .
ben böyle olmasaydı histeroskopimi olur bi ay korunma veriyorlar sonra 3. tur femarayı denerdim.
ama suan haliyle bıraktım.

Ayy kıyamam kuzum ya nasıl oldu

Çok geçmiş olsun. Acile git bir an önce ya nolur nolmaz

Kızlar çok sağolun acilde 3 tane krem karıştırıp sürdüler yemyeşilim şuan kızceminde diline düştüm anne kurbağa mı oldun diyor ayrıyetten ilaçları yazdı doktor sabah akşam sürcem. Kesinlikle güneşe çıkmıcakmışım yarında doktora gitcektim nasıl gitcem bilmiyorum

Geçmiş olsun kuzum tekrar kızını yerim acısını aldı mı kremler? Evet güneşe çıkma bi de iyileşse bile mutlaka güneş kremi sürerek çık dışarı. Şapka varsa şapka tak yoksa şemsiye aç

Yanık durumu belli değil ya bilemedim doktorlar kızıyor bişi sürünce zeytinyağı çok asitli bi de

Canım merhaba, ben uzaktan okuyorum genelde de yazını görünce dikkatimi cekdi benim bir tanıdığım da 2 üç seneye yakın olmadı bebeği sonra dediğin gibi sonunda polip çıkmış hsg de ameliyat oldu çok anlamını bilmiyorum belki senin o dediğin histe bişey odur o işlemi geçirince 2 3 ay içerinde gebe kaldı şimdi 2 yaşında çok güzel bir kızı var.rabbim sanada nasip eder inşallah ihmal etme bence o işlemi

Çok sağol canım evet hafifledi acısı çok şükür yarın eşim bırakır artık arabayla.. akşam üstü geldi namussuz regl 41 günün sonunda onun sevincine elim ayağım dolaştı kızgın yağa bulandım

merhaba tatlım ya ne güzel ne mutlu ona inşallah allah isteyen herkese nasip etsin ben de bir kaç ay içinde şartlar uygun olursa yaptırmayı düşünüyorum, sonra belki olur kendiliğinden

merhaba tatlım ya ne güzel ne mutlu ona inşallah allah isteyen herkese nasip etsin ben de bir kaç ay içinde şartlar uygun olursa yaptırmayı düşünüyorum, sonra belki olur kendiliğinden
Ayrıca sunuda soylim canım çok şanslısın ki doktorun polipin engel olabileceğini sana söylemiş.bu dediğim kişiye soylememislerdi de hsg sonucunda hatta üzerine bir de aşılama yapmışlar bir dünya para dokmusdu.sonradan ücreti bayağı dolgun işinin ehli bir doktora gitmiş o söylemiş sana aşılama yapmadan önce bu ameliyatı yapilmasi lazım diye.hep o doktora dua ederdi o olmasa belki anlamayacaklardi bile ondan sebep olmadığını.

doktorlar herşeye kızıyo başım ağrıdı dolorex içtm diyosun neden içtin diyo çünkü dolorex bu baş
ağrısında içilir burda bokolog konuşuyor her konuda bi fikrim var biliyosun ahaha
assfffghjfsaash
Taam biz de siz hazır olana kadar izin verdik. O arada da ne olur ne biter Allah bilir belki kendiliğinden de olacak. He olmayabilir de ama öyle yok ben yeğen seveyim yok efendim sonumuz tüpmüş tarzı demeçler vermek yasssaaah Biliyorsun ben yasakları ve yasaklanmayı severim

Güzel temmnilerin için teşekkür ederim.Herkesin bu hayatta olaylara verdiği tepkiler,eğitimi,dini inancı,hayata olan inancı,kendi doğruları,toplumun baskısı, kültürü ,yetistirilmae tarzı,duygu durumunca değerlendirip yaşıyor.Allah hepimize doğru muhakeme yapma gücü versin.Basiretimizi ve kararlarımızı bizi doğru yola götürecek bizi hayırlara çıkaracak yada ilerlemeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…