Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Nerelerdesin kiz sen yok cnm o kısma ben geçemedim daha çok salvarspor modundayim eşimin köyüne geldik yayla gibi işte yaylaniyoruz burda bol bol eserekli ve bol panikli anksiyeteli bir insan olarak pcr yaptırıp geldim yine buraya da hastaysam bulastirmayayim kimseye diye
Annem covid pozitif cikti dunden beri canım ona sıkkın inşallah babama bulasmamistir diye dua ediyorum habire ağır kronik de o

İnzivaya çekildim. Buraya girince olumsuz örneklere odaklanıp kendimi dibe dibe çekiyorum. Elim ayağım rahat durmuyor.
Her örnek olumsuz değil bak benim 65 yaş üstü amcam ve yengem oldu. İkisinde de akciğer tutulumu oldu üstelik. Amcam kalp hastası, stent takılı. Evde ilaçlarla geçirdiler, hastaneye yatmalarına gerek kalmadı. Sadece halsizlikleri uzun sürdü, toparlanmaları zaman aldı. O da genç de olsalar aynı şekilde oluyor zaten hastalığın olayı bu maalesef vücudu yoruyor biraz

Nerelerdesin sen, nerelerdesin? '' Ben hamileyiiiiim '' diye gelirsin inşallah. Ben de '' Ben demiştim '' diyim.
@NealStreet
Ay nerde ya rüyamda bari hamile kalaydım diyorum. Orda bile hastane hastane hastane. Regli bekliyorum hala transfer hazırlığı için. Hamile kalınca buraların tozunu attıracağım. "En çok ben hamileyim" diyeceğim. Ondan olmuyor galiba ahshhsjsj

En çok ben hamileyim, en çok bana hamile diyeceksiniz, en çok bana, ben saksı değilim.

Progestan neden içiyorsunuz ? hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Tesekkur ederim. Uzaklassanda ne kadar uzaga gidebilirsin ki Allah in izni ile 1 ay sonra yine buralardasin hamileyim diye

Tesekkur ederim. Uzaklassanda ne kadar uzaga gidebilirsin ki Allah in izni ile 1 ay sonra yine buralardasin hamileyim diye
Di mi doğru diyon. Hayırlısıyla inşallah. Hala çok uzak bir zamanda çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Bir de bir şey de yapmadan böyle beklemek zor, sanki günler geçmiyor gibi

Enerjine hayranım özlemişim valla

Bende de ağrı fazla dün iki kere ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Gebeliğe engel değilmiş çok şükür ama tabi hallolmasında fayda var. Yasaklar bitsinde bende rahim filmi çektireyim en iyisi.
Dün biraz araştırdım ara kanama yapıyormuş evet bende olmadı hiç. Çok ilginçmiş ya seninki demek ortada olunca spermin gitmesini engellemiş İnşallah olmaz bir daha düşüklere de sebep olabiliyormuş çünkü.

Di mi doğru diyon. Hayırlısıyla inşallah. Hala çok uzak bir zamanda çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Bir de bir şey de yapmadan böyle beklemek zor, sanki günler geçmiyor gibi
Ben adet oldum beni listeden silin dedim burada. O kadar mumkun degildi
Ama oldu. Senin de olucak. Isteyen herkesin olucak insallah

Ben adet oldum beni listeden silin dedim burada. O kadar mumkun degildi
Ama oldu. Senin de olucak. Isteyen herkesin olucak insallah
Hadi sağlıkla inşallah. Çok sevindim bak hepimiz tımarhanelik olmadan hamile kalır ve doğurursak kendimizi alnımızdan öpelim Çok sevindim. Tekrar gözün aydın

kizlar bisey daniscam sizlere siz ovulasyontestlerinle mi hamile kaldiniz ya ben 7 gundur test yapiom ama rengi tam net koyulasmiyor vede hep ayni renkte gidiyor bazi yerlerde okudum.7 gun arka arkaya oldumu gebelik belirtisimis aceba ne kadar dogru

Seni hiç bir yere bırakmıyoruz nereye pardon kuzum

Cnm çok geçmiş olsun size de insallah siz negatifsinizdir yaa yine etraflarimiz sarıldı valla covidle Rabbım sonumuzu hayretsin kayinvalidengilde sağlıcakla atlatırlar insallah
Sağol kuzum Allah razı olsun bütün çevrem covid pozitif çıkmaya başladı bizim sonucumuz negatif çıkarsa evden dışarı atmıcam iş başı yapana kadar bu ne ya

Ben direk don atlet sezonuna geçtim cok sıcak dhshshah
Kaybolup durma sende yeter aaaa
Ama aferm pazartesi yumurta kontrolüm var yetiştin

canm gecmıs olsn ıns negatıf cıkar sonucunuz . negatıf gelır ama belırtı devam ederse tekrar yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…