- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Nerelerdesin kiz senM minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
@Masalminaolcaaay @Pungar35 herkes mi hamile? Tebrikler size kocaman
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.
Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım
Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13 @iloveme @Uzaygemisi35 @sleepy05 @evrem92 @ipek_annesiJane Jetgil Miss Bride Paresilaaa @cukulatam zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
İnzivaya çekildim. Buraya girince olumsuz örneklere odaklanıp kendimi dibe dibe çekiyorum. Elim ayağım rahat durmuyor.Nerelerdesin kiz senyok cnm o kısma ben geçemedim daha çok salvarspor modundayim eşimin köyüne geldik yayla gibi işte yaylaniyoruz burda bol bol eserekli ve bol panikli anksiyeteli bir insan olarak pcr yaptırıp geldim yine buraya da hastaysam bulastirmayayim kimseye diye
Annem covid pozitif cikti dunden beri canım ona sıkkın inşallah babama bulasmamistir diye dua ediyorum habire ağır kronik de o
Ay nerde ya rüyamda bari hamile kalaydım diyorum. Orda bile hastane hastane hastane. Regli bekliyorum hala transfer hazırlığı için. Hamile kalınca buraların tozunu attıracağım. "En çok ben hamileyim" diyeceğim. Ondan olmuyor galiba ahshhsjsjNerelerdesin sen, nerelerdesin? '' Ben hamileyiiiiim '' diye gelirsin inşallah. Ben de '' Ben demiştim '' diyim.
@NealStreet
En çok ben hamileyim, en çok bana hamile diyeceksiniz, en çok bana, ben saksı değilim.Ay nerde ya rüyamda bari hamile kalaydım diyorum. Orda bile hastane hastane hastane. Regli bekliyorum hala transfer hazırlığı için. Hamile kalınca buraların tozunu attıracağım. "En çok ben hamileyim" diyeceğim. Ondan olmuyor galiba ahshhsjsj
Progestan neden içiyorsunuz ? hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınızSelam kızlar çıktım doktordanbir yumurta sağda mm sini kaçırdım sanırım ama olmuş dedi çatlatma iğnesi oldum. 12 sinde kan testi yaptır dedi ve Progestan ile coraspin e devam dedi ayni geçen ayki gibi. Gayet güzel görünüyor dedi ama olmazsa artık rahim filmini planlayacagiz dedi tamam dedim çıktık. Haydi hakkımızda hayırlısı
He işte ondan istiyorumEn çok ben hamileyim, en çok bana hamile diyeceksiniz, en çok bana, ben saksı değilim.
Tesekkur ederim. Uzaklassanda ne kadar uzaga gidebilirsin kiM minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.
Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım
Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13 @iloveme @Uzaygemisi35 @sleepy05 @evrem92 @ipek_annesiJane Jetgil Miss Bride Paresilaaa @cukulatam zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
Di mi doğru diyon. Hayırlısıyla inşallah. Hala çok uzak bir zamanda çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Bir de bir şey de yapmadan böyle beklemek zor, sanki günler geçmiyor gibiTesekkur ederim. Uzaklassanda ne kadar uzaga gidebilirsin kiAllah in izni ile 1 ay sonra yine buralardasin hamileyim diye
Enerjine hayranım özlemişim vallaM minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
Bende de ağrı fazla dün iki kere ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Gebeliğe engel değilmiş çok şükür ama tabi hallolmasında fayda var. Yasaklar bitsinde bende rahim filmi çektireyim en iyisi.Aslında benim reglim düzensizdi hep net bir tanı konmamıştı hiç. Pıhtı ve ağrı hep var, hatta ağrım hep fazladır. Ama bunlar polipten mi bilmiyorum sonrasında 1 kere regl olduğum için net bir şey söyleyemem. Bendeki polip konumuna göre gebeliğe engel değilmiş ama tutunmayı zorlaştırır dedi bende hallolsun istedim. Akıntı fazlalığına da sebep oluyormuş bu arada, rahim orda zararlı madde var sanıp sürekli sıvı üretiyormuş vs.
Dün biraz araştırdım ara kanama yapıyormuş evet bende olmadı hiç. Çok ilginçmiş ya seninki demek ortada olunca spermin gitmesini engellemişPolip bende ara kanama yaptı canım mesela öyle bı şikayetin var.mi? Doktor ilk baktiginda polip falan görmedi sonra tekrar dile getirdim ara kanamayı ayrıntılı bakınca sanki minik bı polip gibi dedi. Histeroskopi yaptı ve 2cm büyüklüğünde rahmin tam ortasında resmen spiral görevi yapıp doğal korunma yöntemine dönüşen bı polibim varmışbu 3.ayim ara kanamam bu ay çok şükür olmadı inşallah bidaha olmaz tekrarlamaz..
Ben de sizi özlediiimEnerjine hayranım özlemişim valla
Ben adet oldum beni listeden silin dedim burada. O kadar mumkun degildiDi mi doğru diyon. Hayırlısıyla inşallah. Hala çok uzak bir zamanda çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Bir de bir şey de yapmadan böyle beklemek zor, sanki günler geçmiyor gibi
Hadi sağlıkla inşallah. Çok sevindim bak hepimiz tımarhanelik olmadan hamile kalır ve doğurursak kendimizi alnımızdan öpelimBen adet oldum beni listeden silin dedim burada. O kadar mumkun degildi
Ama oldu. Senin de olucak. Isteyen herkesin olucak insallah
bu arada adetime 8 gun kaldikizlar bisey daniscam sizlere siz ovulasyontestlerinle mi hamile kaldiniz ya ben 7 gundur test yapiom ama rengi tam net koyulasmiyor vede hep ayni renkte gidiyor bazi yerlerde okudum.7 gun arka arkaya oldumu gebelik belirtisimis aceba ne kadar dogru
Seni hiç bir yere bırakmıyoruz nereye pardon kuzumM minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
Sağol kuzum Allah razı olsun bütün çevrem covid pozitif çıkmaya başladı bizim sonucumuz negatif çıkarsa evden dışarı atmıcam iş başı yapana kadar bu ne yaCnm çok geçmiş olsun size de insallah siz negatifsinizdir yaa yine etraflarimiz sarıldı valla covidle Rabbım sonumuzu hayretsin kayinvalidengilde sağlıcakla atlatırlar insallah
Ben direk don atlet sezonuna geçtim cok sıcak dhshshahM minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
canm gecmıs olsn ıns negatıf cıkar sonucunuz . negatıf gelır ama belırtı devam ederse tekrar yaptırınGereksiz saatte uyananlarda bende varımGünaydın canlar
Kayınvalidem ve kayınpederim covid pozitif çıktı gece 2 de bizde belirti var diye bizde test yaptırdık İnşaAllah negatifizdir sabah 8 den beri uyuyamadım sonra doktor beta istemişti bir kez daha onu vermeye gittik geldik falan sizlerde durumlar nasıl
Bu arada yeni hamişleri çok tebrik ediyorumdarısı diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza İnşaAllah