Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Polip belirtileri yaşadınız mı yoksa hiç belirti yokken filmde mi çıktı ?

İnşallah kızlar bir an önce hepimiz de kavuşuruz bebiklerimize. Hayırlısıyla bizler anne, eşlerimiz de baba olur yakın zamanda Allahım nasip eder de

Yoktu kaç kere kontrole gittiysem polip hiç görünmedi sadece filmde çıktı.
Bende çektirmek istiyorum doktor eşimin değerleri düşük olduğu için gerek yok dedi. Usg de de bişey çıkmadı ama adette pıhtı ve ağrılar artmaya başladı son aylarda acaba polip belirtisi olabilir mi diye sormak istemiştim. Demek her zaman belirti göstermiyormuş.

Korkma canım eşimin babaanesi 85 yaşında ve kronik birsuru rahatsızlığı var. İlk doz aşıdan sonra korona oldu ve atlattı şuan çok iyi çok şükür. Babana test yapıldı mi peki ?

Aslında benim reglim düzensizdi hep net bir tanı konmamıştı hiç. Pıhtı ve ağrı hep var, hatta ağrım hep fazladır. Ama bunlar polipten mi bilmiyorum sonrasında 1 kere regl olduğum için net bir şey söyleyemem. Bendeki polip konumuna göre gebeliğe engel değilmiş ama tutunmayı zorlaştırır dedi bende hallolsun istedim. Akıntı fazlalığına da sebep oluyormuş bu arada, rahim orda zararlı madde var sanıp sürekli sıvı üretiyormuş vs.

Polip bende ara kanama yaptı canım mesela öyle bı şikayetin var.mi? Doktor ilk baktiginda polip falan görmedi sonra tekrar dile getirdim ara kanamayı ayrıntılı bakınca sanki minik bı polip gibi dedi. Histeroskopi yaptı ve 2cm büyüklüğünde rahmin tam ortasında resmen spiral görevi yapıp doğal korunma yöntemine dönüşen bı polibim varmış bu 3.ayim ara kanamam bu ay çok şükür olmadı inşallah bidaha olmaz tekrarlamaz..

Korkma canım eşimin babaanesi 85 yaşında ve kronik birsuru rahatsızlığı var. İlk doz aşıdan sonra korona oldu ve atlattı şuan çok iyi çok şükür. Babana test yapıldı mi peki ?
Yok cnm ya daha yapmadilar babamgile iki de kizkardesim var biri benim yanımdaydı daha iki gün.once gitmişti benim yanımdan yasaklar gelmeden gideyim dedi bi gun once öğrenmiş olsalar bırakmazdım ben de nasip artık

Yok cnm ya daha yapmadilar babamgile iki de kizkardesim var biri benim yanımdaydı daha iki gün.once gitmişti benim yanımdan yasaklar gelmeden gideyim dedi bi gun once öğrenmiş olsalar bırakmazdım ben de nasip artık
İnşallah baban virüsten korunmuştur Allah'ım yardımcısı olsun canım. Gençler bı şekilde atlatiyor ama korkularımız anne babalarımız bide kronik hastalığı varsa. Ama ilk dozu aldıysa baban pozitif olsada hafif atlatır Allah'ın izniyle

Insallh cnm suanda hic biseyi yok masallah ama anneminde yeni başladı belirtiler bir iki güne babamda belirti çıkmazsa o zaman rahatlicaz

Gereksiz saatte uyananlarda bende varım Günaydın canlar
Kayınvalidem ve kayınpederim covid pozitif çıktı gece 2 de bizde belirti var diye bizde test yaptırdık İnşaAllah negatifizdir sabah 8 den beri uyuyamadım sonra doktor beta istemişti bir kez daha onu vermeye gittik geldik falan sizlerde durumlar nasıl
Bu arada yeni hamişleri çok tebrik ediyorum darısı diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza İnşaAllah

M minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
M Masalmina olcaaay P Pungar35 herkes mi hamile? Tebrikler size kocaman
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.

Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım

Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? fiona13 minseo U Uzaygemisi35 sleepy05 evrem92 ipek_annesi Jane Jetgil Miss Bride Paresilaaa cukulatam zeynep-ahmet Mordus Falefiz03 sim84sim

Cnm çok geçmiş olsun size de insallah siz negatifsinizdir yaa yine etraflarimiz sarıldı valla covidle Rabbım sonumuzu hayretsin kayinvalidengilde sağlıcakla atlatırlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…