- 20 Haziran 2019
- 651
- 1.007
Polip belirtileri yaşadınız mı yoksa hiç belirti yokken filmde mi çıktı ?1 yıl olmak üzere isteyeli, 29 yaşındayız ikimizde şuan. 6 ay önce falan eşim doktora gitmişti, sonrasında impyrl kullandı, tekrar test verip düzelme olmadığını görünce tüp bebek doktoruna yönlendirdi. Konuştuk aşılama önermedi bu değerlerle çok düşük ihtimal dedi. İlaçla takip edip çatlatma iğnesi deneyebiliriz demişti. Eşimede proxeed verdi bu sefer. Sonra benden rahim filmi istedi. Polip çıktı histereskopi operasyonu geçirdim, şimdide yumurta kisti oluşmuş onla uğraşıyorum.
Eşim öğrendiği zaman çok fazla üzülmüştü, düzelmediğini görünce tekrar üzüldü. Onu motive etmeye çalıştım o sıralar ama son zamanlarda bende ümitsizliğe kapılmaya başladım bir şeyler çıktıkça. Son gittiğimde kendi doktorumda eşimin değerleri yüzünden olumsuz konuştu, aslında gerçekçi konuştu ama tekrar üzüldüm.
Rahim filmi çektirdin mi sen?
Evet imkan varsa tüp bebek daha iyi aşılamaya göre. Sorun olmayanlarda tutma ihtimali daha yüksek tabi aşılamanın. İnşallah yükselir değerleriniz ya o kadar da kötü değil sizinki yükselir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı
İnşallah kızlar bir an önce hepimiz de kavuşuruz bebiklerimize. Hayırlısıyla bizler anne, eşlerimiz de baba olur yakın zamanda Allahım nasip eder deİnşallah sizinde düzelir değerler, bence rahim filmi için 6 ay bekleme, umarım yoktur ama bir sorun varsa oda çözülür vakit kaybetmeden yada film ile gebelik ihtimali artıyormuş vesile olur belki.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hep böyle dua ediyorum
Yoktu kaç kere kontrole gittiysem polip hiç görünmedi sadece filmde çıktı.Polip belirtileri yaşadınız mı yoksa hiç belirti yokken filmde mi çıktı ?
Bende çektirmek istiyorum doktor eşimin değerleri düşük olduğu için gerek yok dedi. Usg de de bişey çıkmadı ama adette pıhtı ve ağrılar artmaya başladı son aylarda acaba polip belirtisi olabilir mi diye sormak istemiştim. Demek her zaman belirti göstermiyormuş.Yoktu kaç kere kontrole gittiysem polip hiç görünmedi sadece filmde çıktı.
Korkma canım eşimin babaanesi 85 yaşında ve kronik birsuru rahatsızlığı var. İlk doz aşıdan sonra korona oldu ve atlattı şuan çok iyi çok şükür. Babana test yapıldı mi peki ?Selam kızlar moralim çok bozuk bugün annem kovid pozitif cikmis bugün bende memlekete gideyim diyordum kapanma dönemini tek gecirmiyim diye sonra nasip olmadı her iste bir hayır varmış iyi ki gidememisim diyorum simdi. babam için çok korkuyorum bütün riskli kronik rahatsizliklar var babamda aşısının da henüz ilk dozunu olmuştu dua eder misiniz onun için insallah sag salim atlatabilirler
Aslında benim reglim düzensizdi hep net bir tanı konmamıştı hiç. Pıhtı ve ağrı hep var, hatta ağrım hep fazladır. Ama bunlar polipten mi bilmiyorum sonrasında 1 kere regl olduğum için net bir şey söyleyemem. Bendeki polip konumuna göre gebeliğe engel değilmiş ama tutunmayı zorlaştırır dedi bende hallolsun istedim. Akıntı fazlalığına da sebep oluyormuş bu arada, rahim orda zararlı madde var sanıp sürekli sıvı üretiyormuş vs.Bende çektirmek istiyorum doktor eşimin değerleri düşük olduğu için gerek yok dedi. Usg de de bişey çıkmadı ama adette pıhtı ve ağrılar artmaya başladı son aylarda acaba polip belirtisi olabilir mi diye sormak istemiştim. Demek her zaman belirti göstermiyormuş.
Polip bende ara kanama yaptı canım mesela öyle bı şikayetin var.mi? Doktor ilk baktiginda polip falan görmedi sonra tekrar dile getirdim ara kanamayı ayrıntılı bakınca sanki minik bı polip gibi dedi. Histeroskopi yaptı ve 2cm büyüklüğünde rahmin tam ortasında resmen spiral görevi yapıp doğal korunma yöntemine dönüşen bı polibim varmışBende çektirmek istiyorum doktor eşimin değerleri düşük olduğu için gerek yok dedi. Usg de de bişey çıkmadı ama adette pıhtı ve ağrılar artmaya başladı son aylarda acaba polip belirtisi olabilir mi diye sormak istemiştim. Demek her zaman belirti göstermiyormuş.
Yok cnm ya daha yapmadilar babamgile iki de kizkardesim var biri benim yanımdaydı daha iki gün.once gitmişti benim yanımdan yasaklar gelmeden gideyim dedi bi gun once öğrenmiş olsalar bırakmazdım ben de nasip artıkKorkma canım eşimin babaanesi 85 yaşında ve kronik birsuru rahatsızlığı var. İlk doz aşıdan sonra korona oldu ve atlattı şuan çok iyi çok şükür. Babana test yapıldı mi peki ?
İnşallah baban virüsten korunmuştur Allah'ım yardımcısı olsun canım. Gençler bı şekilde atlatiyor ama korkularımız anne babalarımız bide kronik hastalığı varsa. Ama ilk dozu aldıysa baban pozitif olsada hafif atlatır Allah'ın izniyleYok cnm ya daha yapmadilar babamgile iki de kizkardesim var biri benim yanımdaydı daha iki gün.once gitmişti benim yanımdan yasaklar gelmeden gideyim dedi bi gun once öğrenmiş olsalar bırakmazdım ben de nasip artık
Insallh cnm suanda hic biseyi yok masallah ama anneminde yeni başladı belirtiler bir iki güne babamda belirti çıkmazsa o zaman rahatlicazİnşallah baban virüsten korunmuştur Allah'ım yardımcısı olsun canım. Gençler bı şekilde atlatiyor ama korkularımız anne babalarımız bide kronik hastalığı varsa. Ama ilk dozu aldıysa baban pozitif olsada hafif atlatır Allah'ın izniyle
4 mayıs kuzumBAT ne zamandı senin kuzum?
Günaydın canım aynı moddayım 1 saat tavanla bakıştım baktım uyuyamayacağım kalktımGünaydın kızlar gereksiz bir saatte uyandım bugün
Bende öyle canım kalkıp kahve içip kitap okudum, temizliğe başlayacağım yavaştanGünaydın canım aynı moddayım 1 saat tavanla bakıştım baktım uyuyamayacağım kalktım
Cnm çok geçmiş olsun size de insallah siz negatifsinizdir yaa yine etraflarimiz sarıldı valla covidle Rabbım sonumuzu hayretsin kayinvalidengilde sağlıcakla atlatırlar insallahGereksiz saatte uyananlarda bende varımGünaydın canlar
Kayınvalidem ve kayınpederim covid pozitif çıktı gece 2 de bizde belirti var diye bizde test yaptırdık İnşaAllah negatifizdir sabah 8 den beri uyuyamadım sonra doktor beta istemişti bir kez daha onu vermeye gittik geldik falan sizlerde durumlar nasıl
Bu arada yeni hamişleri çok tebrik ediyorumdarısı diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza İnşaAllah