Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
M Masalmina @olcaaay @Pungar35 herkes mi hamile? Tebrikler size kocaman 💪🏼💪🏼💪🏼
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.

Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım 😎

Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13 minseo minseo @Uzaygemisi35 @sleepy05 evrem92 evrem92 @ipek_annesi Jane Jetgil Jane Jetgil @Miss Bride @Paresilaaa cukulatam cukulatam @zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
Ya hahahah hayranım enerjine 😍 teşekkürler canımcım yakın zamanda listede hamile olmayan kalmayacak inşallah 😍🤰

Ben direk don atlet sezonuna geçtim cok sıcak dhshshah
Kaybolup durma sende yeter aaaa
Ama aferm pazartesi yumurta kontrolüm var yetiştin

👍🤭
Ben gece yorganla yatıyorum hala üşüyorum. Sonra sabah terleyerek uyanıyorum. Ayarını canım tutturamadıııııım yediremedim şakşukaaa 🍆
Öyle yetişirim ben işte 😎

yasak olmasa suan bıle atlanır bence
Su soğuktur daha be. Değil midir 🤔
Rüyamda Avşa'ya gitmiştim geçen. "Bu mevsimde buraya gelinir mi, kafama tükürem" diye kendime kızıyordum. Bulutlu kasvetli bir hava, deniz buz gibi. Öyle hevesim kursağımda kaldı. Hava çok güzel ya. Yazlığım olsa kesin perşembe sövülen güruhla beraber kaçmıştım. Gerçi ben çok önceden kaçmış olurdum. Burda napam

Rüyamda Avşa'ya gitmiştim geçen. "Bu mevsimde buraya gelinir mi, kafama tükürem" diye kendime kızıyordum. Bulutlu kasvetli bir hava, deniz buz gibi. Öyle hevesim kursağımda kaldı. Hava çok güzel ya. Yazlığım olsa kesin perşembe sövülen güruhla beraber kaçmıştım. Gerçi ben çok önceden kaçmış olurdum. Burda napam
Benm kaynanam gitti tee nezaman, doktor işim olmasa bende giderdim bu yasakta valla soguk moguk bir girip cıkardm Ekim sonunda da girmiştim soguktu ölmedim gene ölmem heralde bfnd

Benm kaynanam gitti tee nezaman, doktor işim olmasa bende giderdim bu yasakta valla soguk moguk bir girip cıkardm Ekim sonunda da girmiştim soguktu ölmedim gene ölmem heralde bfnd
Aa nerde? Eşimin ailesi karasal iklimde yaşıyor. Yazlıkları da yok. Bizimkiler zaten burda dibimizde yaşıyor. Onlarda da yazlık yok. Böyle betonların arasında saat sayyoz 🔢
E tabi yumurta gelısmedıyse benı kim tokatlıcak ağlarken jdjsjs
Bende de tokatlayacak derman kalmadı ya. Çok verimli performans sergileyemeyebilirim. Şimdiden uyarayım 🤣 Dur ya hem belki gelişecek, ne bildin?

Aa nerde? Eşimin ailesi karasal iklimde yaşıyor. Yazlıkları da yok. Bizimkiler zaten burda dibimizde yaşıyor. Onlarda da yazlık yok. Böyle betonların arasında saat sayyoz 🔢

Bende de tokatlayacak derman kalmadı ya. Çok verimli performans sergileyemeyebilirim. Şimdiden uyarayım 🤣 Dur ya hem belki gelişecek, ne bildin?
Bizimki kiralıyo bıkac senedir Tekirdağ Tekirdağ taraflarında.
İnşaallah gelişir bende öyle umut ediyorum iki klomen içtim günde

@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.

Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım 😎

Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13 minseo minseo @Uzaygemisi35 @sleepy05 evrem92 evrem92 @ipek_annesi Jane Jetgil Jane Jetgil @Miss Bride @Paresilaaa cukulatam cukulatam @zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
Yok canım geçmedim adet oldum ara sıra vuran sancılarla öle dümdük durmuş güzel günlerin gelmesini bekliyorum😅😂

yasak olmasa suan bıle atlanır bence
Evet daha soğuktur benim gireceğim sıcaklıkta değildir ama giren yok mu var 😅
Isındı mı o kadar ya negzel 🤩 Pılımı pırtımı toplayıp gelem mi? Kumsalda alkolsüz kokteyl vadediyordun en son 🍹🏖
Ben diyom gel diye seni tokatlayarak denize sokayım da kendine gel 😂

Herkese merhaba benim catlatma iğnesinden sonraki 12.günüm bugun idrar testi negatif . Bi kaç gundur şiddetini arttıran adet sancim var sanirim olmadi çok üzgünüm 😔😔😔

Kullanımı nasıl yapıyorsun canım bende iki ay progestan kullandım sonraki ay klomene başladım iğne oldum bekliyorum
Ağızdan da vajinal da kullanılabiliyormus. Ben geçen ay vajinal almıştım bende kaşıntı ve kızarıklık yaptı çok kötü oldum. Sonra ağzından almaya başladım şimdilik sorun yok. Bunyeden bünyeye değişiyor sanırım internette vajinal alınırsa yan etkileri azalıyor demişlerdi ben de o yüzden vajinal başlamıştım. Sabah bir akşam iki aliyorum öyle söyledi doktor. Senin de hakkinda hayırlısı güzel haberleri veririz insallah buradan🙏🥰

ben don atlet mevsimine geçmiş bulunmaktayım. Yanüüüyüürrüüüzz fuat abi

X