Kızzz nerelerdeydin, özelettirdin kendini@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
M Masalmina @olcaaay P Pungar35 herkes mi hamile? Tebrikler size kocaman
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.
Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım
Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13 @iloveme U Uzaygemisi35sleepy05 @evrem92 @ipek_annesi Jane Jetgil @Miss Bride @Paresilaaa @cukulatam @zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
Yok kuzum mayıs topiğine uğramadımKuzum, Mayıs topiğindeki Masalmina sen misin yoksa
Hahah ben de aynen öyle bekliyorumYok canım geçmedim adet oldum ara sıra vuran sancılarla öle dümdük durmuş güzel günlerin gelmesini bekliyorum
İnzivaya çekildim. Buralarda okuyup okuyup depresyona meyledip sonra kocamdan azar yiyorumKızzz nerelerdeydin, özelettirdin kendini
Maalesef öyle canım 2.dusugumun sebebi olabilir bu durum diye düşünmüştüm bizdeBende de ağrı fazla dün iki kere ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Gebeliğe engel değilmiş çok şükür ama tabi hallolmasında fayda var. Yasaklar bitsinde bende rahim filmi çektireyim en iyisi.
Dün biraz araştırdım ara kanama yapıyormuş evet bende olmadı hiç. Çok ilginçmiş ya seninki demek ortada olunca spermin gitmesini engellemişİnşallah olmaz bir daha düşüklere de sebep olabiliyormuş çünkü.
Neşesisin buraların özlüyoruz valla yokluğun hissediliyor@minik mucize92 Ne güzel artmış değerin bak gözün aydın. Boşuna üzdün kendini o kadar. Sağlıkla ilerler inşallah. PCR'ınız da negatif çıksın rahat bir nefes alırsın
M Masalmina @olcaaay P Pungar35 herkes mi hamile? Tebrikler size kocaman
Resmen başlık gidişimi beklemiş. Milletin ayağı uğurlu gelir, benim totom uğurlu gelmiş.
Çok gelmeyeceğim, o yüzden geri kalanlar da dizilsin listeye diyeceğim ama az durun ya bana da bi yer açın. Bir arkadaşa bakıp çıkacağım
Eee kalan sağlar nasılsınız? Dizaltı laylon şort altına beyaz soket çorap üstü sandalet mevsimine geçtiniz mi? @fiona13 @iloveme U Uzaygemisi35sleepy05 @evrem92 @ipek_annesi Jane Jetgil @Miss Bride @Paresilaaa @cukulatam @zeynep-ahmet @Mordus @Falefiz03 @sim84sim
Bende hep günde iki ağrı kesiciyle geçiriyorum.Bende de ağrı fazla dün iki kere ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Gebeliğe engel değilmiş çok şükür ama tabi hallolmasında fayda var. Yasaklar bitsinde bende rahim filmi çektireyim en iyisi.
Herkese merhaba benim catlatma iğnesinden sonraki 12.günüm bugun idrar testi negatif . Bi kaç gundur şiddetini arttıran adet sancim var sanirim olmadi çok üzgünüm
Bütün kocalar böyle canım, sen bakma onlara. Forumun zarardan cok yararı var :)))İnzivaya çekildim. Buralarda okuyup okuyup depresyona meyledip sonra kocamdan azar yiyorum
İğneler çoktan bitmişti benim. Bir ay olacak. Transfer için ikinci regli bekliyorumBütün kocalar böyle canım, sen bakma onlara. Forumun zarardan cok yararı var :)))
Ne yaptın iğnelerin bitti mi?
Ooo zaman ne kadar da hızlı geçiyor ya, dün gibiydi :)) Regl ne zaman kuzum ?İğneler çoktan bitmişti benim. Bir ay olacak. Transfer için ikinci regli bekliyorum
Tedaviden önce reglim şaştı bayağı erken geldi, tedaviden sonra daha da şaştı. O yüzden şu anda hiç kestiremiyorum ne zaman geleceğini. Bekliyorum öyleOoo zaman ne kadar da hızlı geçiyor ya, dün gibiydi :)) Regl ne zaman kuzum ?
Yeni gördüm canimmmmmm.. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın
- KAÇ YAŞINDASIN? ➔ 29
- KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔ yaklaşık 1 senedir
- İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔ evet
- KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK ➔ kısmetse inşallah ilk
- KAYBIN VAR MI? ➔ hayır
- REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔ evet
- EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔ bende çikolata kisti var yıllardır. Eşimin değerleri normal sınırlardaydı
- KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ bu ay ekstra olarak inofolic'e başlamıştım. Bir de d vitaminim ve demirim çok düşük çıkmıştı onlara başlamıştım.
- HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔ evet. Bu klomen ve ovitrelle ile denediğimiz 3. Aydı.
- OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔ test olarak yapmadım doktor ultrasonla takip yaptı
- HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum. Çatlatma iğnesi öncesi Perşembe, iğne sonrası cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirmiştik doktorun yönlendirmesine göre
- BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ belirtilerim hiç yoktu. Hala yok diyebilirim.
- ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ bata 2 3 gün kala kan testinde öğrendim. Bana göre çok silik çizgi de battan sonra 2 3 gün sonra çıktı. Kan testinde pozitifken çizgi göremiyordum. Ancak 5 gün falan geçince düzgün 2. çizgi görmeye başladım.
- BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ kesinlikle stres olmayın diyemeyeceğim kafanıza takmayın diyemeyeceğim ve unuttuğunuz anda olur diyemeyeceğim. Çünkü benim bir an olsun bile aklımdan gitmiyordu. Hatta kafam başka şeylerle de çok dolu ve fiziksel olarak da çok yorgundum annemin sağlık sorunlarıyla uğraşıyordum. Ama o halde bile aklımda ya varsa düşüncesi hep vardı. Sadece bu yolun yolcusu olmanın zor bir şey olduğunu, yaşamayanın kolay kolay anlayamayacağını düşünüyorum. Bu birkaç ayda benim de pes ettiğim, umutsuzluğa kapıldığım, güzel haberler alınca sevinip sonra içimde bir burukluk yaşadığım çok oldu. Hele ilk çocuk için deneyenlerin "acaba hiç anne olamayacak mıyım" sorusunun çok ağır bir şekilde sık sık akıllarına geldiğini düşünüyorum. Lütfen inancınızı kaybetmeyin ve henüz gelmeyen bebişinizle bile sık sık konuşun. Biz her gün hayal kurmaya devam ettik, evet her reglde çöktüm kendimize gelemedik ama yeniden yeni umutlarla kalkıştık. Ve ben her zaman herkes için hayırlı olan zamanda hayırlısıyla olmasını diledim kendim için de öyle diledim hep. Umudunuzu kaybetmeyin ve hayırlısı için dileyin siz de. Hepiniz kalbinde kocaman annelik duygusu barındıran ve bunu tatmayı hak eden harika insanlarsınız. Burada birbirimize destek olmamız da harika bir şey hepiniz iyi ki varsınız
Hiç olumsuz düşünmeyin. İnstagramda BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ diye bi sayfa var Ebru ablanın. Orda 3-4 defa kanseri yenen kişinin de çocuğu olduğu yazıyor mesela. Yumurta rezervi tükenmek üzere olanın da oluyor çocuğu. Hiç ümitsiz olmayın lütfen. Kader; gayrete aşıktırÇok üzüldüm ya doktor dedi ki "senin her şeyin çok iyi. İnsan üzülüyor böyle olunca değil mi? Hiçbir sorunun yok ama olmuyor. Eşinin değerlerinde düzelme olmazsa çok zor. Mecbur tüp yapacaksın napacaksın"
Hsg'den gelince "Karın bozuk çıktı napalım" dedim. O da sende bir şey yok ki ben bozuk çıktım dedi. Ona da ayrı üzüldüm
Amin canım sağol çok teşekkürler inşallah hepimiz sağlıkla alalımYeni gördüm canimmmmmm.. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Teşekkürler. Evet olmaz denilen çok kişinin olduğunu biliyorum. Sadece yüzleşmek, kabullenmek zor oluyor başta. Tüp bebek sürecindeyiz şu andaHiç olumsuz düşünmeyin. İnstagramda BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ diye bi sayfa var Ebru ablanın. Orda 3-4 defa kanseri yenen kişinin de çocuğu olduğu yazıyor mesela. Yumurta rezervi tükenmek üzere olanın da oluyor çocuğu. Hiç ümitsiz olmayın lütfen. Kader; gayrete aşıktırbunu hiç unutmayın. Çokça dua ve işinin ehli doktorlara gidin. Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama iyi bir doktor bulun. Her bebeğin geleceği bi tarih var inşaAllah. Stres bile etkili olabilir bu durumlarda. Hsg sonucunuz nasıl çıktı ?
Bana dedi. Gençsin dedi. Doğurursun dört tane dediGünaydın gençlerrr