Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızzz nerelerdeydin, özelettirdin kendini

Maalesef öyle canım 2.dusugumun sebebi olabilir bu durum diye düşünmüştüm bizde inşallah olmaz sendede yoktur inşallah canım

Neşesisin buraların özlüyoruz valla yokluğun hissediliyor

Bende de ağrı fazla dün iki kere ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Gebeliğe engel değilmiş çok şükür ama tabi hallolmasında fayda var. Yasaklar bitsinde bende rahim filmi çektireyim en iyisi.
Bende hep günde iki ağrı kesiciyle geçiriyorum.
Çektir canım bence erteleme rahim filmini

Kizlar öğleden sonra kasık ağrım yok oldu. Sağ göğüs sızısı var bişi mu oldu acaba. Keşke evlerimizde usg olsa kendimiz baksak.

Yeni gördüm canimmmmmm.. Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Hiç olumsuz düşünmeyin. İnstagramda BİR GEBENİN GÜNLÜĞÜ diye bi sayfa var Ebru ablanın. Orda 3-4 defa kanseri yenen kişinin de çocuğu olduğu yazıyor mesela. Yumurta rezervi tükenmek üzere olanın da oluyor çocuğu. Hiç ümitsiz olmayın lütfen. Kader; gayrete aşıktır bunu hiç unutmayın. Çokça dua ve işinin ehli doktorlara gidin. Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama iyi bir doktor bulun. Her bebeğin geleceği bi tarih var inşaAllah. Stres bile etkili olabilir bu durumlarda. Hsg sonucunuz nasıl çıktı ?

Teşekkürler. Evet olmaz denilen çok kişinin olduğunu biliyorum. Sadece yüzleşmek, kabullenmek zor oluyor başta. Tüp bebek sürecindeyiz şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…