- 11 Kasım 2016
- 180
- 160
- 28
Hay ağzın bal yesin inşallahO zaman var gibi kan ile netleştirebilirsin
Bizi de haberdar etHay ağzın bal yesin inşallah
Mutlaka ederim bende aylarca burdan birilerinin haberini alıp sevinmek için gezinip durdumBizi de haberdar et
Ya bizim ilerlememiz çok yavaş artıyor ama çok az artıyor. Doktor mucize beklemeyin ama normal yolla da olmaz demiyorum dedi. 29 yaşındayım bende sorun yok.Aşılama düşünmüyoruz değerler bu şekilde kalırsa tüp bebek yaptırıcaz şu ortalık düzelince Eylül ekim gibi başlarız çalışmalara. Yaşınız müsaitse bekleyebilirsiniz dediğiniz gibi sabır istiyor beklemek.Evet gerçekten öyle. Çiftlerden ikisinde de büyük sorun olanlarda bile bazen kolayca gebelik gerçekleşiyor. Nasip gerçekten.
İnşallah doğal yolla bir an önce hamile kalabiliriz.
Peki ne düşünüyorsunuz ileriki planlarınız neler? Eşinizin değerleri belki yükselmiştir gerçi ama aksi halde Aşılama tüp bebek vs düşünüyor musunuz? Biz de sizin gibi birkaç ay bekleriz yeni öğrendiğimiz için ama beklemesi de zor gerçekten
Sagol kuzumCanım cok geçmiş olsun
Aynen cnm yaa valla ben anneme de kızıyorum senin kocan kronik hasta o ne kadar dikkat ediyorsa senin de o kadar etmen lazım bizim evde esim onlarda da annem işte ikisi aynı babamla biz cok dikkat ediyoruz ama ben eşimden babamda annemden dolayi buldu işte hastaligi bizim o kadar dikkat etmemiz bosa düştüŞu zamanda burnunu dışardan çıkarmamaları lazım yaşlıların doğumgünü neden yaparlar ki korona ortasındagitmiş annene bulaştırmış
Amin kuzum sagolasin insallahÇok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar
İnsan çok düşününce karamsarlığa kapılıyor. Ama napalımYa bizim ilerlememiz çok yavaş artıyor ama çok az artıyor. Doktor mucize beklemeyin ama normal yolla da olmaz demiyorum dedi. 29 yaşındayım bende sorun yok.Aşılama düşünmüyoruz değerler bu şekilde kalırsa tüp bebek yaptırıcaz şu ortalık düzelince Eylül ekim gibi başlarız çalışmalara. Yaşınız müsaitse bekleyebilirsiniz dediğiniz gibi sabır istiyor beklemek.
İnşallah sıkıntısız geçirirler bu süreci bu saatte sonra dua etmekten başka çare yok kuzu baban yine dikkatine devam etsin odasından çıkmasın sakınAynen cnm yaa valla ben anneme de kızıyorum senin kocan kronik hasta o ne kadar dikkat ediyorsa senin de o kadar etmen lazım bizim evde esim onlarda da annem işte ikisi aynı babamla biz cok dikkat ediyoruz ama ben eşimden babamda annemden dolayi buldu işte hastaligi bizim o kadar dikkat etmemiz bosa düştü
Harika, tebrik ediyorum, hayırlı olsun.. Bir günde 2 hamilelik haberi maşaallah maşallah :)))) Sağlıkla gelsin.Kızlarrr 216 olmuş
Amin inşallahHarika, tebrik ediyorum, hayırlı olsun.. Bir günde 2 hamilelik haberi maşaallah maşallah :)))) Sağlıkla gelsin.
Ben varikosel ameliyatından sonra değerlerin epey düzeldiğini okumuştum buralarda.Kızlar merhabalar
Kısaca anlatayım. 6 ayı aşkındır bebek düşünüyoruz ama burada okuya okuya tabiki ben de eşimle hemen kontrole gitmemiz gerektiğini düşündüm ve doktora gittim. Doktor benim bütün değerlerimin hormonlarımın çok iyi olduğunu söyledi.
Ancak malesef eşimin sperm sayısı çok düşük, 10 milyon, çıktı ve artı olarak hafif varikosel de çıktı. Takviye ilaç verdi.
Moralim çok bozuldu çünkü erkeklerde problem olunca daha zor oluyor sanırım gebelik. Sayı düselmezse büyük ihtimal tüp bebek.
Size sormak istediğim eşinde sorun olup bu durumu aşan var mı, takviyelerle düzeliyor mu?
Bir süre sonra değer düşüklüğünün varikosele bağlı olup olmadığını kontrol edecek doktor ona göre yol alacağız bakalım. Umarım takviye ile düzelirBen varikosel ameliyatından sonra değerlerin epey düzeldiğini okumuştum buralarda.
Bizdede eşimde morfoloji ve hareket sorunu var vitamin kullanmaya devam ediyoruz.
Hangi takviyeleri verdi doktorunuz?
Toplam sayı yüksek olsada konsantrasyon önemli diyorlar oda yaklaşık 10 milyon, ileri hareket 25, kaldı 2.5 milyon sperm. Morfoloji 2, baş anomaliside var.Bir süre sonra değer düşüklüğünün varikosele bağlı olup olmadığını kontrol edecek doktor ona göre yol alacağız bakalım. Umarım takviye ile düzelirProxeed plus yazdı.
Sizin sayıda sıkıntı yoksa büyük ihtimal takviyelerle düzelir. Umarım yani. Sayı azsa diğer değerler önemsenmiyor bile.
Öyle mi biz yeni öğrendik çok bir şey bilmiyoruz bu konuda. Bir dahaki muayeneyi bekliyoruz bakalım.Toplam sayı yüksek olsada konsantrasyon önemli diyorlar oda yaklaşık 10 milyon, ileri hareket 25, kaldı 2.5 milyon sperm. Morfoloji 2, baş anomaliside var.
3 ay impyrl diye bir vitamin kullandık biraz boşa oldu pek düzelmedi değerler. Şimdi 2 aydır proxeed plus devam ediyor. Geçenlerde evicap aldım birde.
Bendede var sorunlar sürekli bir şey çıkıyor, sonumuz tüp bebek gibi duruyor.
1 yıl olmak üzere isteyeli, 29 yaşındayız ikimizde şuan. 6 ay önce falan eşim doktora gitmişti, sonrasında impyrl kullandı, tekrar test verip düzelme olmadığını görünce tüp bebek doktoruna yönlendirdi. Konuştuk aşılama önermedi bu değerlerle çok düşük ihtimal dedi. İlaçla takip edip çatlatma iğnesi deneyebiliriz demişti. Eşimede proxeed verdi bu sefer. Sonra benden rahim filmi istedi. Polip çıktı histereskopi operasyonu geçirdim, şimdide yumurta kisti oluşmuş onla uğraşıyorum.Öyle mi biz yeni öğrendik çok bir şey bilmiyoruz bu konuda. Bir dahaki muayeneyi bekliyoruz bakalım.
Sizde sıkıntı olmasa bile sanırım erkekte problem olunca tüp bebeğe yönlendirme ihtimalleri daha fazla gibiçünkü bende sorun yok ancak kendi doktoruma eşimin değerlerini söyleyince çok olumsuz konuştu. İnsanın canını çok sıkıyor malesef ben üzgünüm eşim benden daha üzgün.
Kaç aydır düşünüyorsunuz siz ve yaşınız kaç. Aynı şeyleri yaşayan insanlarla konuşmak biraz olsun iyi geliyor.
Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. İnsan her şeye hazırlıklı olsa da duyunca öğrenince kötü oluyor işte malesef1 yıl olmak üzere isteyeli, 29 yaşındayız ikimizde şuan. 6 ay önce falan eşim doktora gitmişti, sonrasında impyrl kullandı, tekrar test verip düzelme olmadığını görünce tüp bebek doktoruna yönlendirdi. Konuştuk aşılama önermedi bu değerlerle çok düşük ihtimal dedi. İlaçla takip edip çatlatma iğnesi deneyebiliriz demişti. Eşimede proxeed verdi bu sefer. Sonra benden rahim filmi istedi. Polip çıktı histereskopi operasyonu geçirdim, şimdide yumurta kisti oluşmuş onla uğraşıyorum.
Eşim öğrendiği zaman çok fazla üzülmüştü, düzelmediğini görünce tekrar üzüldü. Onu motive etmeye çalıştım o sıralar ama son zamanlarda bende ümitsizliğe kapılmaya başladım bir şeyler çıktıkça. Son gittiğimde kendi doktorumda eşimin değerleri yüzünden olumsuz konuştu, aslında gerçekçi konuştu ama tekrar üzüldüm.
Rahim filmi çektirdin mi sen?
BAT ne zamandı senin kuzum?Baktırmadım canım sadece hcg baktırdım
Evet imkan varsa tüp bebek daha iyi aşılamaya göre. Sorun olmayanlarda tutma ihtimali daha yüksek tabi aşılamanın. İnşallah yükselir değerleriniz ya o kadar da kötü değil sizinki yükselir diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısıİnsan çok düşününce karamsarlığa kapılıyor. Ama napalımaşılamanın başarı oranı düşükmüş zaten. O iki tarafra da sorun olmayanlara daha çok öneriliyor sanırım.
Ben de siz gibi 29 yaşımdayım. Bakalım hayırlısı Allah bizlere de nasip eder inşallah
İnşallah sizinde düzelir değerler, bence rahim filmi için 6 ay bekleme, umarım yoktur ama bir sorun varsa oda çözülür vakit kaybetmeden yada film ile gebelik ihtimali artıyormuş vesile olur belki.Gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. İnsan her şeye hazırlıklı olsa da duyunca öğrenince kötü oluyor işte malesefinşallah sizin durumunuz da düzelir kısa zamanda. Üstüne düştükçe yeni şeyler çıkıyor tabiki. Biraz boşlayabilsek keşke.
Henüz ben rahim filmi çektirmedim doktor gerek görmedi bir yılınız dolsun diyor. 6 ayımız daha var umarım o zamana kadar eşimin değerleri düzelir olmazsa gereken diğer tetkiklere geçeceğiz bakalım.