Harika allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallahBeta 252.51 çıkmış bu ne demek
AminnnnHarika allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah
Allah acil şifalar versin. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde atlatır inşallahSelam kızlar moralim çok bozuk bugün annem kovid pozitif cikmis bugün bende memlekete gideyim diyordum kapanma dönemini tek gecirmiyim diye sonra nasip olmadı her iste bir hayır varmış iyi ki gidememisim diyorum simdi. babam için çok korkuyorum bütün riskli kronik rahatsizliklar var babamda aşısının da henüz ilk dozunu olmuştu dua eder misiniz onun için insallah sag salim atlatabilirler
Çok geçmiş olsun kuzumSelam kızlar moralim çok bozuk bugün annem kovid pozitif cikmis bugün bende memlekete gideyim diyordum kapanma dönemini tek gecirmiyim diye sonra nasip olmadı her iste bir hayır varmış iyi ki gidememisim diyorum simdi. babam için çok korkuyorum bütün riskli kronik rahatsizliklar var babamda aşısının da henüz ilk dozunu olmuştu dua eder misiniz onun için insallah sag salim atlatabilirler
Ah canım çok geçmiş olsun ilk dozunu olduysa biraz da olsa koruma sağlıyor eğer yine evçinde temasa aynı odada olmamayaa maskeyle durmaya falan dikkat ederlerse bulaşmaz bile İnşallahSelam kızlar moralim çok bozuk bugün annem kovid pozitif cikmis bugün bende memlekete gideyim diyordum kapanma dönemini tek gecirmiyim diye sonra nasip olmadı her iste bir hayır varmış iyi ki gidememisim diyorum simdi. babam için çok korkuyorum bütün riskli kronik rahatsizliklar var babamda aşısının da henüz ilk dozunu olmuştu dua eder misiniz onun için insallah sag salim atlatabilirler
Ben her şeyimi patlaştım eşimle kuzum bu süreçte birbirimize destek olduk her zaman, bence en doğrusu buKizlar bende Sali günü doktor a gidicem ilk islemler icin..
Bu sürec de esinizden nasil yardim aliyorsunuz? Attiginiz her adimi ona anlatiyormusunuz? Her detay’ina kadar?
Çok geçmiş olsun canım umarım kolayca atlatırlar uzak dursunlar birbirlerinden annene nasıl bulaştı?Selam kızlar moralim çok bozuk bugün annem kovid pozitif cikmis bugün bende memlekete gideyim diyordum kapanma dönemini tek gecirmiyim diye sonra nasip olmadı her iste bir hayır varmış iyi ki gidememisim diyorum simdi. babam için çok korkuyorum bütün riskli kronik rahatsizliklar var babamda aşısının da henüz ilk dozunu olmuştu dua eder misiniz onun için insallah sag salim atlatabilirler
Desteğin için sagol canim aslında ikimizde de sorun var bende pko var esimde dna hasar ve cok ciddi spermde baş sekil bozukluğu var ama şuan tüp bebek imkanımız yokCanım hiç başkalarıyla kıyasma yapmana gerek yok!Tüp bebek tedavisinde 16 folikül toplandı 9 tanesinden yumurta çıktı.5 tanesi döllendi ama 5 güne sadece 1 tane embriyom oluştu.Bu ay bir problem çıkmaz ise transfer olacak.Pozitif sonuçlanmayabilir.Eşimin spermle ilgili hiçbir sıkıntısı yok.Rabbim verecek ise zaten bir şekilde veriyor ve buna hiçbir şey mani olamıyor.Bu kadar çok stres sıkıntı yapıyorsan maddi durumun iyi ise tüp bebek yaptırın derim.Benim hamile kalma ile ilgili hiçbir problemim yok hemen hamile kalıyorum ama gebelik kayıpları oluyor.Hemen hamile kaldığım için hiç tüp bebek düşünmemiştim.Sağlık problemlerimden dolayı tüp bebeğe geçiş yaptım.Açıkcası benim önerim erkek ve kadında kaynaklı problem varsa hiç düşünmeden tüp bebeğe geçilmeli....
Evet her detayı anlatıyorum bu süreci iki kişi yaşıyoruz tek başıma tüm yükü yüklenememKizlar bende Sali günü doktor a gidicem ilk islemler icin..
Bu sürec de esinizden nasil yardim aliyorsunuz? Attiginiz her adimi ona anlatiyormusunuz? Her detay’ina kadar?
Canmm artışın cok guzel cok sevındım sağlıkla kucağına alBen her şeyimi patlaştım eşimle kuzum bu süreçte birbirimize destek olduk her zaman, bence en doğrusu bu
Kızlarrr 216 olmuş
Allah acil şifalar versin. Kısa sürede sağlıklı bir şekilde atlatır inşallah
Çok geçmiş olsun kuzumİnşallah bir an önce atlatırlar
Ah canım çok geçmiş olsun ilk dozunu olduysa biraz da olsa koruma sağlıyor eğer yine evçinde temasa aynı odada olmamayaa maskeyle durmaya falan dikkat ederlerse bulaşmaz bile İnşallahbir an önce toparlar anneciğin de umarım
Sagolun kızlar Amin insallah ya insallah korktuğumuz gibi olmaz az once konuştum babam da cok korkuyor kendinden moralini yüksek tut hem sen aşının ilk dozunu oldun o seni korur dedim morali düzelsin diyeÇok geçmiş olsun canım umarım kolayca atlatırlar uzak dursunlar birbirlerinden annene nasıl bulaştı?
Canım cok geçmiş olsunSagolun kızlar Amin insallah ya insallah korktuğumuz gibi olmaz az once konuştum babam da cok korkuyor kendinden moralini yüksek tut hem sen aşının ilk dozunu oldun o seni korur dedim morali düzelsin diye
minseo cnm anneme de komşudan bulaşmış o komşuya da doğum günü yaptığında evine gelen misafirden bulasmis
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederimCanmm artışın cok guzel cok sevındım sağlıkla kucağına al