Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-30-15-05-53-37.jpg
    Screenshot_2021-04-30-15-05-53-37.jpg
    63,7 KB · Görüntüleme: 64
Bilgilenelim fıstıklar 😍🤓 en sinir olduğum şeylerdendir çok da kızıyorum insanlara ama çoğu kişi bilmiyor iyi bir iletişim kurduğunu zannediyor 🤷

P Pungar35 Kuzum, aşağıda bak araştırdım yazıyor:
Gec dollenme kac gun surer?
Adet ile yumurtlama arasında yaklaşık 14 gün bulunur, ancak geç döllenmede bu süre 2 haftadan yaklaşık 3 haftaya kadar uzar.

Orucumu ne etsem bilemedim sahurda bir bardak su içip uyudum. Kötü bişi olur mu acaba bebeğe

Amh hiç ölcmediler bende pko yum diye ultrason da bir suru inci gibi kist var doktor bunlardan kaynaklı yüksek çıkar demişti ama ısrar edip baktirsam mi acaba

Ya kizlar sagolun baska topiklerde sürekli uc dört yumurta hem de hepsi 17 18 mm falan görünce inanin sinirlerim bozuluyor kendi açımdan hani ne kadar çok yumurta o kadar çok şans gibi geliyor doktordan çıktım yine ağlamaklı oldum çünkü tam o an bir arkadaş pko yum doktor bu ay femera verdi 4 yumurta olmuş dedi ben de sorun var gibi hissediyorum artık ama tabi siz de haklısınız gebelik için bir yumurta yeter kaliteli olsun da . Eşimin baş anomalisi var diye cok yumurta olursa şans daha çok olir diye hissediyorum nedense
Canım hiç başkalarıyla kıyasma yapmana gerek yok!Tüp bebek tedavisinde 16 folikül toplandı 9 tanesinden yumurta çıktı.5 tanesi döllendi ama 5 güne sadece 1 tane embriyom oluştu.Bu ay bir problem çıkmaz ise transfer olacak.Pozitif sonuçlanmayabilir.Eşimin spermle ilgili hiçbir sıkıntısı yok.Rabbim verecek ise zaten bir şekilde veriyor ve buna hiçbir şey mani olamıyor.Bu kadar çok stres sıkıntı yapıyorsan maddi durumun iyi ise tüp bebek yaptırın derim.Benim hamile kalma ile ilgili hiçbir problemim yok hemen hamile kalıyorum ama gebelik kayıpları oluyor.Hemen hamile kaldığım için hiç tüp bebek düşünmemiştim.Sağlık problemlerimden dolayı tüp bebeğe geçiş yaptım.Açıkcası benim önerim erkek ve kadında kaynaklı problem varsa hiç düşünmeden tüp bebeğe geçilmeli....

X