- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Sağol kuzum biz bugün se beta vericez tahlil bakalım kaç çıkacakkızlar hamişler
sağlıkla kucağınıza alın inşlallahşimdiden hoşgelmiş minikler
@Uzaygemisi35 M minik mucize92 M Masalmina @olcaaay
Ahh yine o çiçek eller herkesi etiketlemiş çook sevgi çokGünaydın çiçek kızlar
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 P Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Günaydın çiçek bahçesinin tatlış sahibesiGünaydın çiçek kızlar
yildizsavascisi @GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 @Jane Jetgil @Yusra30 @Uzaygemisi35 @sleepy05 P Pungar35 @Mordus @gecenin_resmi NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 @zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Kızlar ne durumdayız ? Regl olan varsa yeni tarih iletebilir mi ?
@Yusra30 14.04.2021 30 AY GECİKME P Pungar35 19.04.2021 5 AY GECİKME @Mordus 21.04.2021 6 AY GECİKME @Blacklight 27.04.2021 20 AY GECİKME @sim84sim 27.04.2021 5 AY GECİKME @Zeymuss0103 30.04.2021 13 AY @SevdaDgnyTas 30.04.2021 9 AY
Kızlar ne durumdayız ? Regl olan varsa yeni tarih iletebilir mi ?
@Yusra30 14.04.2021 30 AY GECİKME P Pungar35 19.04.2021 5 AY GECİKME @Mordus 21.04.2021 6 AY GECİKME @Blacklight 27.04.2021 20 AY GECİKME @sim84sim 27.04.2021 5 AY GECİKME @Zeymuss0103 30.04.2021 13 AY @SevdaDgnyTas 30.04.2021 9 AY
Kan verdim sabah sonucu bekliyorum. Kaset test yapmadım.Kızlar ne durumdayız ? Regl olan varsa yeni tarih iletebilir mi ?
tamam tatlım nasıl istersenGünaydın canım.. Daha olmadım. Olacak gibi değilim. Listeden silebilirsin beni,bir süre ara vereceğim.
Sizleri sessiz takip edeceğim. İnşallah peşpeşe gebe kalırsınız. Dualarım sizinle
i love youAhh yine o çiçek eller herkesi etiketlemiş çook sevgi çokBiz firmayı kapattık az önce uyandım
sensin tatlıGünaydın çiçek bahçesinin tatlış sahibesi
Amh hiç ölcmediler bende pko yum diye ultrason da bir suru inci gibi kist var doktor bunlardan kaynaklı yüksek çıkar demişti ama ısrar edip baktirsam mi acabaCanım amh kaçtı senin her vücut aynı değil ki
Canımfiona13 da demişti ya femara klomen gibi değil 1 en fazla 2 yumurta yapmayı hedefleyen bi ilaç
Ya kizlar sagolun baska topiklerde sürekli uc dört yumurta hem de hepsi 17 18 mm falan görünce inanin sinirlerim bozuluyor kendi açımdan hani ne kadar çok yumurta o kadar çok şans gibi geliyor doktordan çıktım yine ağlamaklı oldum çünkü tam o an bir arkadaş pko yum doktor bu ay femera verdi 4 yumurta olmuş dedi ben de sorun var gibi hissediyorum artık ama tabi siz de haklısınız gebelik için bir yumurta yeter kaliteli olsun da . Eşimin baş anomalisi var diye cok yumurta olursa şans daha çok olir diye hissediyorum nedensecanımcım anlattıydım ya ben sana , sen bana neden inanmıyosunfemara tek geliştirip kaliteli yapma odaklı ondan klomen gibi kiste sebep olmuyor
sen takılma boşver bunlara tedavini aldın şimdi değrrlendirebilmeye bak esas o önemliAmh hiç ölcmediler bende pko yum diye ultrason da bir suru inci gibi kist var doktor bunlardan kaynaklı yüksek çıkar demişti ama ısrar edip baktirsam mi acaba
Ya kizlar sagolun baska topiklerde sürekli uc dört yumurta hem de hepsi 17 18 mm falan görünce inanin sinirlerim bozuluyor kendi açımdan hani ne kadar çok yumurta o kadar çok şans gibi geliyor doktordan çıktım yine ağlamaklı oldum çünkü tam o an bir arkadaş pko yum doktor bu ay femera verdi 4 yumurta olmuş dedi ben de sorun var gibi hissediyorum artık ama tabi siz de haklısınız gebelik için bir yumurta yeter kaliteli olsun da . Eşimin baş anomalisi var diye cok yumurta olursa şans daha çok olir diye hissediyorum nedense
Gebelik için bir yumurta ve bir spermin buluşması değil mi önemli olanAmh hiç ölcmediler bende pko yum diye ultrason da bir suru inci gibi kist var doktor bunlardan kaynaklı yüksek çıkar demişti ama ısrar edip baktirsam mi acaba
Ya kizlar sagolun baska topiklerde sürekli uc dört yumurta hem de hepsi 17 18 mm falan görünce inanin sinirlerim bozuluyor kendi açımdan hani ne kadar çok yumurta o kadar çok şans gibi geliyor doktordan çıktım yine ağlamaklı oldum çünkü tam o an bir arkadaş pko yum doktor bu ay femera verdi 4 yumurta olmuş dedi ben de sorun var gibi hissediyorum artık ama tabi siz de haklısınız gebelik için bir yumurta yeter kaliteli olsun da . Eşimin baş anomalisi var diye cok yumurta olursa şans daha çok olir diye hissediyorum nedense
Ben de bugün tekrar vereceğim güzel güzel sonuçlar alırız inşallahSağol kuzum biz bugün se beta vericez tahlil bakalım kaç çıkacaktez vakitte darısı başınıza
Aşkım benim Tünaydınn... tüm kızlar sizlere de günaydın, nasıl geçiyor gününüz?Günaydın çiçek kızlar
heyecanla bekliyoruz sonucunu :)))Ben de bugün tekrar vereceğim güzel güzel sonuçlar alırız inşallah
Hamilesin demek canım :))) Hayırlı olsun tebrik ederimm...Beta 252.51 çıkmış bu ne demek
Ama tabloya göre bir iki haftalık diyor benimse altı hafta oldu adet olmayali. Birde orucum orucumu bozsam miHamilesin demek canım :))) Hayırlı olsun tebrik ederimm...
Çok mutlu oldum adına, sağlıkla ilerlesin değerin :))))
Kuzum, Gebelik dönemindeki son adet tarihi (SAT) esas alınarak oluşturulan haftalık bazda HCG değerleri: 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL. 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml. 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL. dir. Hamilesin kuzum, endişeyi bırak :))) değerin çok iyi.Ama tabloya göre bir iki haftalık diyor benimse altı hafta oldu adet olmayali. Birde orucum orucumu bozsam mi
Teşekkür ederim. İns sağlıkla ilerler.Kuzum, Gebelik dönemindeki son adet tarihi (SAT) esas alınarak oluşturulan haftalık bazda HCG değerleri: 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL. 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml. 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL. dir. Hamilesin kuzum, endişeyi bırak :))) değerin çok iyi.
Kuzum doktora gösterdin mi? kaç haftalık dedi? Orucu bugün bozma az kalmış, yarından sonra yap bence..Ama tabloya göre bir iki haftalık diyor benimse altı hafta oldu adet olmayali. Birde orucum orucumu bozsam mi
Pazartesi göstereceğim. Hala inanamiyorum.adet bitimi ikinci gün test yaptım bişi yoktuKuzum doktora gösterdin mi? kaç haftalık dedi? Orucu bugün bozma az kalmış, yarından sonra yap bence..
Sat ne zamandı canım? Sonucu çekip atar mısın ?Teşekkür ederim. İns sağlıkla ilerler.
Sat derken? bat 19 marttiSat ne zamandı canım?