- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 33
Evet canım ne yapacaksın ki mecburHiç bilmiyorum sabahtan beri kara kara düşünüyorum, stokçu değildim alışverişte ama mecbur öyle yapcaz artık bi aldığımızda 2 şer 3 er alıcaz tabi marketlerde bişi kalırsa
Amiiin inşallah
asla vermezler. uzaylı istilası olsa yine de o 45 saati doldurturlarEvet canım ne yapacaksın ki mecburki o bile çok zor yani her şeyi de stoklayamazsın taze şeyleri. İşyerleri de biraz erken çıkmanıza izin verir inşallah
Canım bir gebeningünlüğü nün adet söktürücü masajı var bir dene istersenKızlar acile gitsem ne yaparlar? İğne serum falan? Rahmime asılmışlar sanki 10 gündür ölüyorum ya akşam da hah tamam oldum dedim. Hep aynı şeysancı oluyor ama gelmiyor.
Benim de oldu canım hala da ara ara oluyorkızlar merhaba 24 nisanda aşılama oldum ama o günden bu yana sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım oluyor böyle durumu yaşayan varmı sizlerde neler olmuştu ?
HoşgeldinBeni de ekler misiniz 3 mayıs test günüm
1 haftadır yapıyorum canımCanım bir gebeningünlüğü nün adet söktürücü masajı var bir dene istersen
O çok işe yarıyor diyorlardı1 haftadır yapıyorum canım
Evet bu Ay femara gonal f iğne kullandım daha sonra catlatma ignesi oldum bakalim heyecanla bekliyorum ❤❤Hoşgeldinherhangi bir tedavi oldun mu canım
Sağol kuzum Allah razı olsunBirini daha çektim bu tarafa. Sıra hepinize gelecek. Korkun benden.
Hayırlı olsun kuzuum
Çok iyi canım sağlıkla devam etsin inşallahSağol kuzum Allah razı olsun
Bugünki değerim 264.65 çıktı iyi mi
2 gün önce 93.44 tü
Sağol kuzum amin inşallah
maşallah canım benimSağol kuzum Allah razı olsun
2 gün önce 93.44 tü
Güzel canım. Ben geç gittim, ilk betam 290 çıkmıştı. Bayağı beklemiştim 4 gün geçiyordu.Sağol kuzum Allah razı olsun
2 gün önce 93.44 tü
Sıfır çıktı canım yoktu zaten serum takmadan tekrar baktılar. Zamanında olsaydım şimdi yumurtlama dönemine gircektim ya çok sinir bozucu gerçektenO çok işe yarıyor diyorlardıHcg sonucun çıktı mı peki Allahım olmak dert olmamak dert nedir bu çektiğimiz
Şuan sol kasığım ağrıyor hafif ama hissettiriyorBenim de oldu canım hala da ara ara oluyor
Kuşum doktor bana iki kere daha tahlil yaparız dedi 2şer 3 gün arayla dedi onları da yapayım hemen söz yapacağım en çok yapmak istediğim şey o anket çünkü
Evet kuzum öyle oluyor çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıyorlarcanım bende gonlf kullandım 75 lik vuruldum 5 gün önce sonra 2 gün daha vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi oldum son günün akşamına yani perşembe çatlatma iğnesi oldum cumartesi 11:20 de aşılama gerçekleşti
Çok iyi çıkmış canım değerinSağol kuzum Allah razı olsun
2 gün önce 93.44 tü