Hmm anladım canım tmm sağolGonalf dan bahsediyor canım ama ona geçmedim ben onu aşılama olursam kullanacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladım canım tmm sağolGonalf dan bahsediyor canım ama ona geçmedim ben onu aşılama olursam kullanacağım
benim olduğum bölgede sadece migros sanal var da ondan da sebze vs. alamam çürük çarık oluyor, 1 tane yoğurt için adamları kapıma getirtemem çok salakça ya acil ped ihtiyacımız olsa açık market yok saçmalıktan başka bişi değilResmen internetten alışverişe teşvik ediyorlar... Getir, hepsiburada, migrossanal vs..
ne zamandır istiyorsun ? tedavi aldın mı ?Beni de ekler misiniz 3 mayıs test günüm
31YAŞINDASIN
canm bı kadın doguma gozuksen yada bi tarlusal alsan keşkeSerum iğne yedim geldim kızlar. Betaya yine baktılar. İdrar yolları enfeksiyonu var hafif bir de CRP yüksek hafif. Kadın Doğum doktoruna acil doktoru araya girerek muayene olacaktım ama doğumdaymış neyse ya bilmiyorum valla şiştim adaçayı aldım. Bir an önce patlamak istiyorum.
yok kız pazar acık olmaz benceSemt pazarlari açık olur mu kizlar yoksa tamamen market mi?
canım bende gonlf kullandım 75 lik vuruldum 5 gün önce sonra 2 gün daha vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi oldum son günün akşamına yani perşembe çatlatma iğnesi oldum cumartesi 11:20 de aşılama gerçekleştiEvet kuzum daha kuvvetli
Biz ilk 50 mg la başladık 4 yumurta oluştu
Bu ay 75 mg la devam ettik 3 yumurta oldu bende
İğne kesinlikle ilaçtan daha iyi kuzum
Sıra bulamıyorum canım tarlusal da hormonları bozar mı diye düşünüyorum fsh lh yeni düşmüştü onları çıkarır mı diye aklıma geldi olmazsa alcam bugun kafam karışıkcanm bı kadın doguma gozuksen yada bi tarlusal alsan keşke
sanmıyorum canım bozcagnı. kontrolede gıtsen sana tarlusal vercek bence. genede sen bılırsın tabı ben cokta bilgili deglm.Sıra bulamıyorum canım tarlusal da hormonları bozar mı diye düşünüyorum fsh lh yeni düşmüştü onları çıkarır mı diye aklıma geldi olmazsa alcam bugun kafam karışık
Alcam şimdi canım sağol inşallah hemen sökersanmıyorum canım bozcagnı. kontrolede gıtsen sana tarlusal vercek bence. genede sen bılırsın tabı ben cokta bilgili deglm.
allahım mayıs ayı ıtıbari ile 32 yi 0 a düşür ya rabbimGüncel tablo durumumuz;
GEBE: 48
GEBE KALMAYI BEKLEYEN: 32
2 senedir istiyoruz. Evet Bu ay femara ve gonal f iğne kullandım daha sonra catlatma ignesine zamandır istiyorsun ? tedavi aldın mı ?
Ayyy amiiiinallahım mayıs ayı ıtıbari ile 32 yi 0 a düşür ya rabbim
Sabahtan beri aynı gerginlik içindeyim, evde eksik var ama gidemiyoruz market kapalı yeminle bunalttılar artık, temel ihtiyacımı alabileceğim bir vakit yok işten güçten. sanki herkes 8-5 çalışıyor.Ben de eşim de çalışıyoruz. Hafta içi market kapanma saatini 5 e çekmişler. İkimiz de 5 ten sonra çıkıyoruz. Nerden alıcaz nasıl alıcaz cidden bıktım artık bu saçma sapan altı dolmayan tedbirlerden!
Hahaha sağol bebeğim Allah razı olsun şimdiden avantajlarını yaşattı bana bebişe bak senYeğenim olmasa affetmezdim ama neyyyyyyse
Canım benim valla baktım sonradan tavsiye gibi değil günlük gibi olmuş içimi dökmüşüm inşallah hepimiz yaza hamile gireceğiz kışa da sağlıkla kucaklarımıza alacağızTavsiye kısmı çok güzel olmuş canım Sağlıkla gelsin bebişin Taze anniş
Off ücretsiz izin nedir ya şaka gibi bu insanlar ne yiyecek ne içecek? Allah'ım gerçekten inanamıyorum böyleyse çok kötü ya patronlar da kendilerince haklı herkes battı gerçekten bu süreçte bu kapanmayı en başta yapsalardu bu kadar kişinin canı yanmayacaktı bu kadar da ekonomi etkilenmeyecekti Allah sonumuzu hayretsin bir an önce kurtulalım şu hastalıktanbellı degıl canım. bızede ucretsız ızınmı . canım skldı ya devlet karsılamıcakmı?
zaten bayram ıznı var içinde 1 haftası ucretsız ızın olcak sanırım
Offf bu nedir ya bir de saat kısıtlanınca daha az sürede doluşuyor insanlar daha kalabalık oluyor ben bunu anlamıyorum ne yapacak bu insanlar ya gerçektenBen de eşim de çalışıyoruz. Hafta içi market kapanma saatini 5 e çekmişler. İkimiz de 5 ten sonra çıkıyoruz. Nerden alıcaz nasıl alıcaz cidden bıktım artık bu saçma sapan altı dolmayan tedbirlerden!
Hay Allah canım ya çok geçmiş olsun ama bence senin cidden iyi bir kadın doğuma randevu bulman şart oldu acilde ne yapacaklar ki zatenSerum iğne yedim geldim kızlar. Betaya yine baktılar. İdrar yolları enfeksiyonu var hafif bir de CRP yüksek hafif. Kadın Doğum doktoruna acil doktoru araya girerek muayene olacaktım ama doğumdaymış neyse ya bilmiyorum valla şiştim adaçayı aldım. Bir an önce patlamak istiyorum.
Off çok sinir bozucu gerçekten ya bizim buralarda Migros sanal baya iyi çok güzel geliyordu her şey. Ama o da kötüyse ne olacak yani bir de insanlar istediği marka istediği ürünü de bulamıyor böyle bir durumda. Şimdi yarın falan millet stok yapar zaten insanlara da kızamıyorum ne yapacaklar sizin gibi olanlarbenim olduğum bölgede sadece migros sanal var da ondan da sebze vs. alamam çürük çarık oluyor, 1 tane yoğurt için adamları kapıma getirtemem çok salakça ya acil ped ihtiyacımız olsa açık market yok saçmalıktan başka bişi değil
Harika inşallah bulaşıcı olsun herkes hemen hamile kalsın göbüşlerimizi tokuşturalımGüncel tablo durumumuz;
GEBE: 48
GEBE KALMAYI BEKLEYEN: 32
Aminnn inşallahallahım mayıs ayı ıtıbari ile 32 yi 0 a düşür ya rabbim
Amiiiinallahım mayıs ayı ıtıbari ile 32 yi 0 a düşür ya rabbim
Tamamdır ekliyim seni de listeye2 senedir istiyoruz. Evet Bu ay femara ve gonal f iğne kullandım daha sonra catlatma ignesi
Valla napcaz bilmiyorum oruç tutuyoruz nerden ne alıcaz bilmiyorum ne kadar haftasonu alışveriş yapsakta haftaiçi illa bi eksik çıkıyorSabahtan beri aynı gerginlik içindeyim, evde eksik var ama gidemiyoruz market kapalı yeminle bunalttılar artık, temel ihtiyacımı alabileceğim bir vakit yok işten güçten. sanki herkes 8-5 çalışıyor.
Ramazanda bari yapmasınlar ya
çıkmaz mı ya illa ki günlük bir rutin oluyor market için,Amiiiin
Tamamdır ekliyim seni de listeye
Valla napcaz bilmiyorum oruç tutuyoruz nerden ne alıcaz bilmiyorum ne kadar haftasonu alışveriş yapsakta haftaiçi illa bi eksik çıkıyor
Offf bu nedir ya bir de saat kısıtlanınca daha az sürede doluşuyor insanlar daha kalabalık oluyor ben bunu anlamıyorum ne yapacak bu insanlar ya gerçekten
Hiç bilmiyorum sabahtan beri kara kara düşünüyorum, stokçu değildim alışverişte ama mecbur öyle yapcaz artık bi aldığımızda 2 şer 3 er alıcaz tabi marketlerde bişi kalırsaOff çok sinir bozucu gerçekten ya bizim buralarda Migros sanal baya iyi çok güzel geliyordu her şey. Ama o da kötüyse ne olacak yani bir de insanlar istediği marka istediği ürünü de bulamıyor böyle bir durumda. Şimdi yarın falan millet stok yapar zaten insanlara da kızamıyorum ne yapacaklar sizin gibi olanlar
Amiiin inşallahHarika inşallah bulaşıcı olsun herkes hemen hamile kalsın göbüşlerimizi tokuşturalım