Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Resmen internetten alışverişe teşvik ediyorlar... Getir, hepsiburada, migrossanal vs..
benim olduğum bölgede sadece migros sanal var da ondan da sebze vs. alamam çürük çarık oluyor, 1 tane yoğurt için adamları kapıma getirtemem çok salakça ya acil ped ihtiyacımız olsa açık market yok saçmalıktan başka bişi değil

Serum iğne yedim geldim kızlar. Betaya yine baktılar. İdrar yolları enfeksiyonu var hafif bir de CRP yüksek hafif. Kadın Doğum doktoruna acil doktoru araya girerek muayene olacaktım ama doğumdaymış neyse ya bilmiyorum valla şiştim adaçayı aldım. Bir an önce patlamak istiyorum.
canm bı kadın doguma gozuksen yada bi tarlusal alsan keşke

Evet kuzum daha kuvvetli
Biz ilk 50 mg la başladık 4 yumurta oluştu
Bu ay 75 mg la devam ettik 3 yumurta oldu bende
İğne kesinlikle ilaçtan daha iyi kuzum
canım bende gonlf kullandım 75 lik vuruldum 5 gün önce sonra 2 gün daha vuruldum sonrasında çatlatma iğnesi oldum son günün akşamına yani perşembe çatlatma iğnesi oldum cumartesi 11:20 de aşılama gerçekleşti

Sıra bulamıyorum canım tarlusal da hormonları bozar mı diye düşünüyorum fsh lh yeni düşmüştü onları çıkarır mı diye aklıma geldi olmazsa alcam bugun kafam karışık
sanmıyorum canım bozcagnı. kontrolede gıtsen sana tarlusal vercek bence. genede sen bılırsın tabı ben cokta bilgili deglm.

Ben de eşim de çalışıyoruz. Hafta içi market kapanma saatini 5 e çekmişler. İkimiz de 5 ten sonra çıkıyoruz. Nerden alıcaz nasıl alıcaz cidden bıktım artık bu saçma sapan altı dolmayan tedbirlerden!
Sabahtan beri aynı gerginlik içindeyim, evde eksik var ama gidemiyoruz market kapalı yeminle bunalttılar artık, temel ihtiyacımı alabileceğim bir vakit yok işten güçten. sanki herkes 8-5 çalışıyor.
Ramazanda bari yapmasınlar ya

Yeğenim olmasa affetmezdim ama neyyyyyyse :KK70:
Hahaha sağol bebeğim Allah razı olsun 🙈 şimdiden avantajlarını yaşattı bana bebişe bak sen 🤣
Tavsiye kısmı çok güzel olmuş canım :KK68: Sağlıkla gelsin bebişin Taze anniş :anneadayı::emir_bebek:
Canım benim valla baktım sonradan tavsiye gibi değil günlük gibi olmuş içimi dökmüşüm🙈 inşallah hepimiz yaza hamile gireceğiz kışa da sağlıkla kucaklarımıza alacağız 🥰
bellı degıl canım. bızede ucretsız ızınmı . canım skldı ya devlet karsılamıcakmı?
zaten bayram ıznı var içinde 1 haftası ucretsız ızın olcak sanırım
Off ücretsiz izin nedir ya şaka gibi bu insanlar ne yiyecek ne içecek? Allah'ım gerçekten inanamıyorum böyleyse çok kötü ya patronlar da kendilerince haklı herkes battı gerçekten bu süreçte bu kapanmayı en başta yapsalardu bu kadar kişinin canı yanmayacaktı bu kadar da ekonomi etkilenmeyecekti 😔 Allah sonumuzu hayretsin bir an önce kurtulalım şu hastalıktan 😔
Ben de eşim de çalışıyoruz. Hafta içi market kapanma saatini 5 e çekmişler. İkimiz de 5 ten sonra çıkıyoruz. Nerden alıcaz nasıl alıcaz cidden bıktım artık bu saçma sapan altı dolmayan tedbirlerden!
Offf bu nedir ya bir de saat kısıtlanınca daha az sürede doluşuyor insanlar daha kalabalık oluyor ben bunu anlamıyorum 🤷 ne yapacak bu insanlar ya gerçekten 😔
Serum iğne yedim geldim kızlar. Betaya yine baktılar. İdrar yolları enfeksiyonu var hafif bir de CRP yüksek hafif. Kadın Doğum doktoruna acil doktoru araya girerek muayene olacaktım ama doğumdaymış neyse ya bilmiyorum valla şiştim adaçayı aldım. Bir an önce patlamak istiyorum.
Hay Allah canım ya çok geçmiş olsun ama bence senin cidden iyi bir kadın doğuma randevu bulman şart oldu 😔 acilde ne yapacaklar ki zaten 😔
benim olduğum bölgede sadece migros sanal var da ondan da sebze vs. alamam çürük çarık oluyor, 1 tane yoğurt için adamları kapıma getirtemem çok salakça ya acil ped ihtiyacımız olsa açık market yok saçmalıktan başka bişi değil
Off çok sinir bozucu gerçekten ya bizim buralarda Migros sanal baya iyi çok güzel geliyordu her şey. Ama o da kötüyse ne olacak yani bir de insanlar istediği marka istediği ürünü de bulamıyor böyle bir durumda. Şimdi yarın falan millet stok yapar zaten insanlara da kızamıyorum ne yapacaklar sizin gibi olanlar
Güncel tablo durumumuz;

GEBE: 48
GEBE KALMAYI BEKLEYEN: 32
Harika 😍😍 inşallah bulaşıcı olsun herkes hemen hamile kalsın göbüşlerimizi tokuşturalım🥰
allahım mayıs ayı ıtıbari ile 32 yi 0 a düşür ya rabbim :KK70:
Aminnn inşallah 🙏🙏

allahım mayıs ayı ıtıbari ile 32 yi 0 a düşür ya rabbim :KK70:
Amiiiin 🙏
2 senedir istiyoruz. Evet Bu ay femara ve gonal f iğne kullandım daha sonra catlatma ignesi 😊
Tamamdır ekliyim seni de listeye ☀️
Sabahtan beri aynı gerginlik içindeyim, evde eksik var ama gidemiyoruz market kapalı yeminle bunalttılar artık, temel ihtiyacımı alabileceğim bir vakit yok işten güçten. sanki herkes 8-5 çalışıyor.
Ramazanda bari yapmasınlar ya
Valla napcaz bilmiyorum oruç tutuyoruz nerden ne alıcaz bilmiyorum ne kadar haftasonu alışveriş yapsakta haftaiçi illa bi eksik çıkıyor

Amiiiin 🙏

Tamamdır ekliyim seni de listeye ☀️

Valla napcaz bilmiyorum oruç tutuyoruz nerden ne alıcaz bilmiyorum ne kadar haftasonu alışveriş yapsakta haftaiçi illa bi eksik çıkıyor
çıkmaz mı ya illa ki günlük bir rutin oluyor market için,
online verin diyorlar siparişleri bilmiyorum nasıl yapıcaz

Offf bu nedir ya bir de saat kısıtlanınca daha az sürede doluşuyor insanlar daha kalabalık oluyor ben bunu anlamıyorum 🤷 ne yapacak bu insanlar ya gerçekten 😔
Off çok sinir bozucu gerçekten ya bizim buralarda Migros sanal baya iyi çok güzel geliyordu her şey. Ama o da kötüyse ne olacak yani bir de insanlar istediği marka istediği ürünü de bulamıyor böyle bir durumda. Şimdi yarın falan millet stok yapar zaten insanlara da kızamıyorum ne yapacaklar sizin gibi olanlar
Hiç bilmiyorum sabahtan beri kara kara düşünüyorum, stokçu değildim alışverişte ama mecbur öyle yapcaz artık bi aldığımızda 2 şer 3 er alıcaz tabi marketlerde bişi kalırsa 🤦🏻‍♀️
Harika 😍😍 inşallah bulaşıcı olsun herkes hemen hamile kalsın göbüşlerimizi tokuşturalım🥰
Amiiin inşallah 🤰

X