Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Merhabalar,
Tatlım 24 Nisan'da regli oldum.Kusura bakma paylaştım diye hatırlıyorumİyi ki varsın
Dün doktora gittim transfer öncesi tedavime başlandı.Pazartesi tekrar kontrole gideceğim.Şimdilik sen25- 26 Mayıs bakalım belki süpriz olur

inşallah 25 mayıs lar artmaya başladı doğumgünüm inşallah güzel haber alırsın :)

Bu ay biliyorum doğum kontrol hapı kullandığım için malesef, 21 mayıs.

Kuzum, muhtemelen demişsin ama kesin değil ki.. hafif geçirenlerde etkileşim olmuyor diye biliyorum. Siz tamamen süreci atlattığınızda lab kontrolünden geçin isterseniz.
Yeni iş senin için farklı ortam olacak, başka şeylere yönelirsin, kafanı dağıtırsın, sana iyi gelecektir diye düşünüyorum. Ben 3 klomen ovitrelle deneyimi geçirdim, olmadı .. ama yılmadım tüp için devam dedik... Hemen salma kendini. sıkılınca dertlenince yaz, bizler destek oluruz sana kuzum

bellı degıl canım. bızede ucretsız ızınmı . canım skldı ya devlet karsılamıcakmı?
zaten bayram ıznı var içinde 1 haftası ucretsız ızın olcak sanırım
Ben de eşim de çalışıyoruz. Hafta içi market kapanma saatini 5 e çekmişler. İkimiz de 5 ten sonra çıkıyoruz. Nerden alıcaz nasıl alıcaz cidden bıktım artık bu saçma sapan altı dolmayan tedbirlerden!

bizede ücretsiz izin :S para mara yok salaklıga bak ya

Canım benim çok iyi anlıyorum seni. Belki de başka alanlara yoğunlaşmak iyi gelecek nasıl içinden geliyorsa öyle yap Evet sağlık en büyük nimet inşallah bir an önce iyi olursunuz ikiniz de. Her şey istediğin gibi olsun inşallah kendini çok özletme buralarda

kızlar merhaba 24 nisanda aşılama oldum ama o günden bu yana sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrılarım oluyor böyle durumu yaşayan varmı sizlerde neler olmuştu ?

Resmen internetten alışverişe teşvik ediyorlar... Getir, hepsiburada, migrossanal vs..

Devlet hiç bi destek vermedi ki işverenler hayatta maaş ödemez
Evet öyle, esnaf da borç içinde zaten kazanamıyor.. bu kapanma onlara da yaramayacak.. Almanya'da tam kapanma yok, sokağa çıkabilirsin, marketlerin çalışma saati aynı, sadece giyim mobilya vs gibi çok zaruri olmayan yerler kapalı bir de restoranlar oteller.

Serum iğne yedim geldim kızlar. Betaya yine baktılar. İdrar yolları enfeksiyonu var hafif bir de CRP yüksek hafif. Kadın Doğum doktoruna acil doktoru araya girerek muayene olacaktım ama doğumdaymış neyse ya bilmiyorum valla şiştim adaçayı aldım. Bir an önce patlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…