Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ohhh harikaaa canım çok şükür sakın kotu düşünme eskıyı unut, eskiyi aklına getirme İnşallah sağlıkla ilerleyecek

Ahh sende hep pozitif enerji gönderdin bana uzaklardan Allah razı olsun kuzum tez vakitte sizlerden de haber bekliyorum İnşaAllah

Yaş 28
26 aydır istiyoruz
2 olacak inşallah
4 kaybım 1 kızım var
Benim kanda pıhtılaşma var.

Csnim sana yukselmis demistimartik idrar testine bakip bhcg tespiti bile yapiyor hale geldik cok sevindim gercekten.. biri kirmizi geldi bat tarihi vs dendiginde bile psikolojjm bozuluyor.. bana da doktor sabah aksam dedi sadece iftarda aliyorum.. degisgirecegim bende.. cunku catlatmayls hamile kalanlarda normal hamile kalanlara gore dusuk riski 3 kat fazlaymis..☹huc aksatma canim..

Ahh sende hep pozitif enerji gönderdin bana uzaklardan Allah razı olsun kuzum tez vakitte sizlerden de haber bekliyorum İnşaAllah

Ne demek aynı dertlerden muzdarip olunca sadce sen çok duygusal yorgunluğun verdiği durumlarla birazcık negatif olsanda aştık bu kadarını daha birçok anını da yaşayacağız aşacağız canım benim Allahın izniyle. Bu arada çokça Amin İnşallah teşekkür ederm duanda beni yer et ne de olsa hamişsin ve ettikleri dualar tez kabul olurmuş

Oyyy maşallahhh benim canıma inşallah bebeğin hep seninle olsun sağlıklı şekilde ilerlesin inşallah çok sevindim ya tebrik ederim bebeğimm kötü düşünme herşey çok güzel olacak Allahın izniyle

Son düzenleme:
Ben oruç tutarken akşam iftardan sonra hemen atıp yatıyordum birde sabah ezana 5 dk kala atıp yatıyordum oruç tutuyorsan aklında olsun kuzum

Allah razı olsun kuzum darısı sizlerin başına İnşaAllah bu ay hepiniz yazarsanız hamileyim diye çok dua ediyorum hepinize ayrı ayrı az önce şükür namazı kıldım yine dua ettim sizlere rabbim kabul eylesin İnşaAllah

Ah canımm senden de Allah razı olsun ne güzel yapmışsın Allah kabul etsin

U Uzaygemisi35 cnm sen de son durumlar nasıl tekrar hcg bakılacak mi kese için ne zaman çağırdı doktorun
Canım Perşembe cuma gibi gel dedi perşembeye almıştım randevu. Bir daha beta bakalım demedi ben de sormayı unuttum..ama ben bugün sağlık ocağında yine kan vermeye karar verdim çünkü çarşambadan beri hiç bakılmadı merak ediyorum korkuyorum

Merhaba Hamile kalmak isteyen ve hamile kalamayan arkadaşlarım açtığım başlıkta dua zinciri başlatıyoruz gelmek istermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…