- 13 Kasım 2020
- 2.749
- 4.247
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik eder,m canım çok sevind,m :))) Hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsun İnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
Kuzum çatlatma iğnesini gece 12 gibi vurmuştum sabah 5 te ilişki oldu akşam bir daha oldu aonrasında aralıksız 3 gün üst üste oldu ondan sonra 2 günde bir devam ettik
Progestan sabah akşam fitil olarak at dedi doktorum öyle kullanıyorum
Bana moral veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum beni insanlar anlamazken sizler anladınız Allah hepinizden razı olsun
Cnm baktir bence de verdin mi kanını sağlık ocagindaCanım Perşembe cuma gibi gel dedi perşembeye almıştım randevu. Bir daha beta bakalım demedi ben de sormayı unuttum..ama ben bugün sağlık ocağında yine kan vermeye karar verdim çünkü çarşambadan beri hiç bakılmadı merak ediyorum korkuyorum
Cnm bende bunu çok merak ediyodum yaaa bu bilekliklerin farklı rahatsızlıklar için olanı falan da var mesela ben panik atak anksiyete ve fibromiyalji için olanlarını görmüştüm instadaKızlar doğruluk payı varmıdır Boyle seylerin sizce
Bende cidden kullananan olupta fayda görse alıcamdaCnm baktir bence de verdin mi kanını sağlık ocaginda
Cnm bende bunu çok merak ediyodum yaaa bu bilekliklerin farklı rahatsızlıklar için olanı falan da var mesela ben panik atak anksiyete ve fibromiyalji için olanlarını görmüştüm instada
Hay Allah canım bir yumurta mı vardı? Hemen atarsın doğum kontrol hapıyla hormonlar da düzene girer bu sayede. Dur bakalım rahim filmini histeroskopiyi atlattın inşallah birinden biri vesile olacak bu aşamalar hep ön hazırlık gibi düşünAşırı moralim bozuk kızlar, yumurtam büyümüş çatlamamış kist olmuş. Doğum kontrol hapı kullanacağım bu ay, sonrasına bakacağız tüp mü ilaç mı neyse artık. Eşimin değerlerinden dolayıda olumsuz konuştu bu sefer, ya da daha gerçekçi diyebiliriz. Neyse öyle işte.
Çok sevindim sana da canım hadi hayırlısı olsun şimdiden tedavin uğurlu olsunKızlar selam, bu ay 2 defa regl olduğumu söylemiştim. Sabah doktoru aradım, normal mi dedim, normal dedi..gelecek ayki reglde tüp başlatacaktınız dedim,yok gerek yok gel ultrasonda bakalım uygunsa bugün başlarsın iğnelere dedi... Kızlar tüp tedavim başlıyor, çok heyecanlıyım ya
Ben pek inanmıyorum kuzu böyle şeylere ama inanıp da fayda gören de olabilir tabiKızlar doğruluk payı varmıdır Boyle seylerin sizce
Verdim canım çok şükür artmış Perşembe giderim artık bir daha herhaldeCnm baktir bence de verdin mi kanını sağlık ocaginda
Cnm bende bunu çok merak ediyodum yaaa bu bilekliklerin farklı rahatsızlıklar için olanı falan da var mesela ben panik atak anksiyete ve fibromiyalji için olanlarını görmüştüm instada
Teşekkür ederim canım benim, sen ne yaptın yeniden kan verdin mi?Çok sevindim sana da canım hadi hayırlısı olsun şimdiden tedavin uğurlu olsun
Ayyy iyi cnm ya çok sevindim inanıyorum iyi olacak herseyVerdim canım çok şükür artmış Perşembe giderim artık bir daha herhalde
Neee ... kan verdin mi canım kaç çıktı :))Kızlar ben adet oldum sanırken hamileymişim meğer . Dualarınıza ihtiyacım var.
gebelik testi yaptım pozitif. Yarın prolaktin için kan vericektim. Neye niyet neye kısmet. Yarın sabah vericem. Belki test hatalıdır bilmiyorum ama daha önce düşüğüm var. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. İnşallah gebelik vardırNeee ... kan verdin mi canım kaç çıktı :))
Evet canım verdim sabah çok şükür yükselmiş değer korkuyordum çok. Biraz rahatladım ama kalp atışını duyana kadar rahat nefes alamam hala herhaldeTeşekkür ederim canım benim, sen ne yaptın yeniden kan verdin mi?
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin siz de hepiniz dualarımdasınızAyyy iyi cnm ya çok sevindim inanıyorum iyi olacak hersey
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah erkenden öğrenirsin yarın kontrol altında ilerlergebelik testi yaptım pozitif. Yarın prolaktin için kan vericektim. Neye niyet neye kısmet. Yarın sabah vericem. Belki test hatalıdır bilmiyorum ama daha önce düşüğüm var. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. İnşallah gebelik vardır
Teşekkür ederim kuzum, bir tanesi böyle olmuş sanırım 2 cm kadar kist oluşmuş. Bilmiyorum umutsuzluğa düşmeye başladım sürekli bir şey çıkıyor sanki. Birde aşılama bile önerilmezken ilaçla mucizevi bir şekilde nasıl hamile kalacağım ki diye düşünüyorum.Hay Allah canım bir yumurta mı vardı? Hemen atarsın doğum kontrol hapıyla hormonlar da düzene girer bu sayede. Dur bakalım rahim filmini histeroskopiyi atlattın inşallah birinden biri vesile olacak bu aşamalar hep ön hazırlık gibi düşün