Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar doğruluk payı varmıdır Boyle seylerin sizce

Eklentiler

• Screenshot_20210426-101458.png
    Screenshot_20210426-101458.png
    392,6 KB · Görüntüleme: 46
Aşırı moralim bozuk kızlar, yumurtam büyümüş çatlamamış kist olmuş. Doğum kontrol hapı kullanacağım bu ay, sonrasına bakacağız tüp mü ilaç mı neyse artık. Eşimin değerlerinden dolayıda olumsuz konuştu bu sefer, ya da daha gerçekçi diyebiliriz. Neyse öyle işte.

Kızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsun 🤲 İnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye 😣
Kuzum çatlatma iğnesini gece 12 gibi vurmuştum sabah 5 te ilişki oldu akşam bir daha oldu aonrasında aralıksız 3 gün üst üste oldu ondan sonra 2 günde bir devam ettik
Progestan sabah akşam fitil olarak at dedi doktorum öyle kullanıyorum
Bana moral veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum beni insanlar anlamazken sizler anladınız Allah hepinizden razı olsun 😢❤️🌺
Tebrik eder,m canım çok sevind,m :))) Hayırlı olsun :anneadayı::KK200:

Canım Perşembe cuma gibi gel dedi perşembeye almıştım randevu. Bir daha beta bakalım demedi ben de sormayı unuttum..ama ben bugün sağlık ocağında yine kan vermeye karar verdim çünkü çarşambadan beri hiç bakılmadı merak ediyorum korkuyorum🤷
Cnm baktir bence de verdin mi kanını sağlık ocaginda
Kızlar doğruluk payı varmıdır Boyle seylerin sizce
Cnm bende bunu çok merak ediyodum yaaa bu bilekliklerin farklı rahatsızlıklar için olanı falan da var mesela ben panik atak anksiyete ve fibromiyalji için olanlarını görmüştüm instada

Cnm bende bunu çok merak ediyodum yaaa bu bilekliklerin farklı rahatsızlıklar için olanı falan da var mesela ben panik atak anksiyete ve fibromiyalji için olanlarını görmüştüm instada
Bende cidden kullananan olupta fayda görse alıcamda

• Beğen
Reactions: niw
Aşırı moralim bozuk kızlar, yumurtam büyümüş çatlamamış kist olmuş. Doğum kontrol hapı kullanacağım bu ay, sonrasına bakacağız tüp mü ilaç mı neyse artık. Eşimin değerlerinden dolayıda olumsuz konuştu bu sefer, ya da daha gerçekçi diyebiliriz. Neyse öyle işte.
Hay Allah canım bir yumurta mı vardı? Hemen atarsın doğum kontrol hapıyla hormonlar da düzene girer bu sayede. Dur bakalım rahim filmini histeroskopiyi atlattın inşallah birinden biri vesile olacak bu aşamalar hep ön hazırlık gibi düşün 😔
Kızlar selam, bu ay 2 defa regl olduğumu söylemiştim. Sabah doktoru aradım, normal mi dedim, normal dedi..gelecek ayki reglde tüp başlatacaktınız dedim,yok gerek yok gel ultrasonda bakalım uygunsa bugün başlarsın iğnelere dedi... Kızlar tüp tedavim başlıyor, çok heyecanlıyım ya :silah::KK75:
Çok sevindim sana da canım hadi hayırlısı olsun şimdiden tedavin uğurlu olsun 🍀🍀

Verdim canım çok şükür artmış 🙏 Perşembe giderim artık bir daha herhalde 🙄

Kızlar regl olmak nasıl bir şeydi 🤔 ayağa kalktığında güldüğünde hapşurduğunda foşurt akan. Pedi habire değiştirmek nasıl histi bunlar ya biteceği günü kocaların iple çektiği 'noldu hı,bitti mi, pişt daha geliyo mu'

Sanki uzun süre regl olmamamışım, olmayacakmışım gibi hissediyorum. Resmen kafayı yiyeceğim. 34 gün bitti 😔 normalde 30u geçmezdi o yüzden alışkın değilim.

Neee ... kan verdin mi canım kaç çıktı :))
gebelik testi yaptım pozitif. Yarın prolaktin için kan vericektim. Neye niyet neye kısmet. Yarın sabah vericem. Belki test hatalıdır bilmiyorum ama daha önce düşüğüm var. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. İnşallah gebelik vardır

Teşekkür ederim canım benim, sen ne yaptın yeniden kan verdin mi?
Evet canım verdim sabah çok şükür yükselmiş değer korkuyordum çok. Biraz rahatladım ama kalp atışını duyana kadar rahat nefes alamam hala herhalde 🤗
Ayyy iyi cnm ya çok sevindim inanıyorum iyi olacak hersey 🥰🥰
Çok sağol canım Allah razı olsun inşallah dualarınızı esirgemeyin siz de hepiniz dualarımdasınız 🙏🙏

gebelik testi yaptım pozitif. Yarın prolaktin için kan vericektim. Neye niyet neye kısmet. Yarın sabah vericem. Belki test hatalıdır bilmiyorum ama daha önce düşüğüm var. Lütfen dualarınızdan beni de eksik etmeyin. İnşallah gebelik vardır
Hadi hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah erkenden öğrenirsin yarın kontrol altında ilerler 🙏🙏

Hay Allah canım bir yumurta mı vardı? Hemen atarsın doğum kontrol hapıyla hormonlar da düzene girer bu sayede. Dur bakalım rahim filmini histeroskopiyi atlattın inşallah birinden biri vesile olacak bu aşamalar hep ön hazırlık gibi düşün 😔
Teşekkür ederim kuzum, bir tanesi böyle olmuş sanırım 2 cm kadar kist oluşmuş. Bilmiyorum umutsuzluğa düşmeye başladım sürekli bir şey çıkıyor sanki. Birde aşılama bile önerilmezken ilaçla mucizevi bir şekilde nasıl hamile kalacağım ki diye düşünüyorum. 😔
Seninde değerlerin yükselmiş çok sevindim, her şey çok güzel ilerlesin inşallah 🙏🏻

minseo minseo cim epeydir gecikme gecikme seni de zora soktum artık yazalım istersen 🤗 hala dualarınıza ihtiyacım var kızlar korkuyorum ama çok şükür hamileyim🙏🙏 keseyi ve kalp atışını görene kadar yazmak istememiştim ama artık yazayım dedim zaten çoğunuz biliyorsunuz artık 🙈 inşallah sağlıkla ilerler.

Hepiniz dualarımdasınız ve bu süreçte yanımda olduğunuz için hepinize tek tek teşekkür ederim. Bizi gerçekten bir biz anlarız. Bu yolun yolcusu olmak zor, sancılı ve duygusal gelgitlerle dolu. Ama buradaki destek gerçekten çok güzel. Umarım dileyen, huzurla bakabilecek olan herkes en kısa zamanda hayırlısıyla bebişine kavuşur. Herkes beni etiketle demişti 🙈 Unuttuklarım varsa şimdiden affola 🤗

@NealStreet Cartedor Cartedor fiona13 fiona13 Jane Jetgil Jane Jetgil Nm88326 Nm88326 ipek_annesi ipek_annesi zeynep-ahmet zeynep-ahmet Mordus Mordus GeminiWoman GeminiWoman

X