- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Sonucu alınca bende sevinicem kuzum İnşaAllah Allah razı olsunYaaa ne güzel bir fotoğraf bu böyle masallah canim
İnşaAllah kuzum Allah razı olsunAy allahım şu silik çizgiler bile nasıl mutlu ediyorinşallah güzel çkkacak sonucun ben yürekten inanıyorum
İnşaAllah yükselmiştir değerim kuzum hala çok korkuyorum öğrendiğimiz gibi doktorum oksapar iğneye başlattıÇok güzel çıkmış çizgi
Geçmiyor valla 1 yıl oldu gibi ama daha 1 hafta bile olmadıAnladım canım 4 gün var aramızda günler nası geçecek bilmiyorummmm
İnşaAllah kuzum İnşaAllah Allah razı olsun akşamı iple çekiyorum tahlil yaptırmak içinAhh kuzumm dualarımız seninleee üzülme içini ferah tut inşallah herşey çok güzel ilerleyecek Allahın izniyle kıyamam ben sana yaaaa
Allah razı olsun kuzum akşam sonucu net öğrenince yazacağım size tekrar şuan pek sevinmiyorumOyyy maşallahhh kuzumm tebrik ederim yaaaaa hayırlısı olsunnnn
İnşallah hislerine güven, pozitif olmakta önemli bir noktada.Ah inşallah ya inşallah çok tedirginim çünkü bu ay içinde çok farklı his var sanki olacak
Kaçta yaptıracaksın canım tahliliİnşaAllah kuzum İnşaAllah Allah razı olsun akşamı iple çekiyorum tahlil yaptırmak için
Çok saol canm inşlh güzel haberlerini alırız en kısa zamandaCanım Biz mikro çipli de sorduk normal aşılamayı da sorduk ikisi arasında hiçbir fark yokmuş sadece maliyet anlamında fark varmış o yüzden mikro Çiplinim sadece para tuza olduğunu söylediler ticaret amaçlı diye normal aşılama ile arasında 800 tl fark vardı bizim ikiside aynı işlemden geçiyormuş zaten ayıklama anlamında mikroçip sadece ayrı bi makinaymış onda ayıklanıyomuş zaten ikisinde de en iyiler seçiliyor o yüzden gerek yok kuzum
Canım sohrap geri gelmiş çift embriyo tüp bebek negatif olmuş malesef topikte yazmışKızlaaaar napıyosunuz bugün giremedim çok buralara. M minik mucize92 naptın canım kan sonucun geldi mi?
Canim cok guzel cikmis.. suan kesinlikle yukselmis hcgn. Benim idear testi yapip 2. Cizgiyi gormeyip ertesi gun farkedip kan testinde 70 lerde cikmisti.. bu kadar belli degildi.. catlatmanin kacinci gunundesin..Bu akşam kuzum ama gitmeye korkuyorum
Sabah tekrar 5 tl lik testten yaptım böyle çıktı
Gördüm kuzum çok üzüldüm konuştuk onunlaCanım sohrap geri gelmiş çift embriyo tüp bebek negatif olmuş malesef topikte yazmış
Verdim kan kuzum 9 da 1 saat sonra çıkar dediler bakalım bekliyorum korkuylaKaçta yaptıracaksın canım tahlili
Bekliyorum kuzum 10 gibi çıkar sanırımKızlaaaar napıyosunuz bugün giremedim çok buralara. M minik mucize92 naptın canım kan sonucun geldi mi?
Güzel çıkacak içini ferah tutVerdim kan kuzum 9 da 1 saat sonra çıkar dediler bakalım bekliyorum korkuyla
Yarın adet günüm kuzum 3 tane yumurta hangisi ne zaman çatladı bilmiyorum ama 11 nisan gece saat 12 de ovitrella vurmuştumCanim cok guzel cikmis.. suan kesinlikle yukselmis hcgn. Benim idear testi yapip 2. Cizgiyi gormeyip ertesi gun farkedip kan testinde 70 lerde cikmisti.. bu kadar belli degildi.. catlatmanin kacinci gunundesin..
İnşaAllah kuzum iyiki varsınızGüzel çıkacak içini ferah tut
Zamanında ne tüp bebek varmış ne baska bi seu bu kadınlar on onbes tane nasıl dogurmus biz dolleyip rahme koyuyoruz yine olmuyorGördüm kuzum çok üzüldüm konuştuk onunla