Valla kuzum zamanında hormon mu vardı insanlar inekten sağıp içiyor tavuğundan yumurtayı alıp yiyor bahçesinden sebzesini topluyordu. Şimdi her şey ilaç kimyasal bizi kısırlaştırdılarZamanında ne tüp bebek varmış ne baska bi seu bu kadınlar on onbes tane nasıl dogurmus biz dolleyip rahme koyuyoruz yine olmuyor
Hangi saatlerde iliski oldu bide progestron kullaniyormusun sabah aksam mi yalniz aksam mi.. bende 17 nisanda igne vuruldum..Yarın adet günüm kuzum 3 tane yumurta hangisi ne zaman çatladı bilmiyorum ama 11 nisan gece saat 12 de ovitrella vurmuştum
Öyle gerçektende şu yaşadığımız durumlar çevremizdede o kadar çokki aslında bilmiyoruz sadece.Valla kuzum zamanında hormon mu vardı insanlar inekten sağıp içiyor tavuğundan yumurtayı alıp yiyor bahçesinden sebzesini topluyordu. Şimdi her şey ilaç kimyasal bizi kısırlaştırdılar
Malesef kuzumÖyle gerçektende şu yaşadığımız durumlar çevremizdede o kadar çokki aslında bilmiyoruz sadece.
Kızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunHangi saatlerde iliski oldu bide progestron kullaniyormusun sabah aksam mi yalniz aksam mi.. bende 17 nisanda igne vuruldum..
Yaaa canım benim çok çok çok sevindim anlatamam yaaKızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
Kuzum çatlatma iğnesini gece 12 gibi vurmuştum sabah 5 te ilişki oldu akşam bir daha oldu aonrasında aralıksız 3 gün üst üste oldu ondan sonra 2 günde bir devam ettik
Progestan sabah akşam fitil olarak at dedi doktorum öyle kullanıyorum
Bana moral veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum beni insanlar anlamazken sizler anladınız Allah hepinizden razı olsun
Yuppii ne kadar güzel artmış maşallah ikiz mi acabaKızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
Kuzum çatlatma iğnesini gece 12 gibi vurmuştum sabah 5 te ilişki oldu akşam bir daha oldu aonrasında aralıksız 3 gün üst üste oldu ondan sonra 2 günde bir devam ettik
Bana moral veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum beni insanlar anlamazken sizler anladınız Allah hepinizden razı olsun
Harika haber bu çok sevindimKızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
İnşaAllah çiçeğim çok korkuyorum Rabbim yardım etsin sevinemedim bile korkumdan adam akıllı ağlıyorum sadeceYaaa canım benim çok çok çok sevindim anlatamam yaageçmişi bırak tedbirini aldın iğneni oluyorsun bu defa her şey çok güzel ilerlicek
İnşaAllah kuzum en kısa sürede darısı sizlere İnşaAllah çok dua ediyorum sizlere ben bu yolu zorluğu sizlerle aştım sizlerede nasip etsin rabbimHarika haber bu çok sevindim
Sağlıklı, keyifli bir hamilelik geçir inşallah
Dimi kuzum ya aylardır birbirimize destek olduk ben hep negatiftim ama sizler bana hep pozitif enerji verdiniz Rabbim sizleri de tez vakitte sevindirsin çiçeğimVay be M minik mucize92 ayları devirdik beraber bugünü gördük ya çok duygulanıyorum
Cnmmm gözümüz aydın çok şükür Rabbım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin insallahKızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
Canım sübyan muskası yaptırıp taksan bi hocaya göründün mü hiçKızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye
Korkularımdan pek sevinemesemde içimde kelebekler var sankiYuppii ne kadar güzel artmış maşallah ikiz mi acaba
Bu arada Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahCanım sübyan muskası yaptırıp taksan bi hocaya göründün mü hiç
Allah razı olsun kuzum İnşaAllah rabbim sizlere ikiz ikiz versin İnşaAllahCnmmm gözümüz aydın çok şükür Rabbım sağlıkla kucağına aldığın günleri de göstersin insallahlütfen korkularını bir kenara bırak bu güzel günlerinin keyfini çıkar Rabbım korktuğumuzdan uzak eylesin hic korkma her şey çok güzel olacak inşallah
İnşallahKorkularımdan pek sevinemesemde içimde kelebekler var sankiAllah razı olsun sizlerden bu ay hepiniz kalın hamiş İnşaAllah
Korkma dua et kuzum, çok normal endişelenmen ama her şeyin güzel ilerliceğine çok fazla inanıyorumİnşaAllah çiçeğim çok korkuyorum Rabbim yardım etsin sevinemedim bile korkumdan adam akıllı ağlıyorum sadece
Canımsın, inşallah rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğuDimi kuzum ya aylardır birbirimize destek olduk ben hep negatiftim ama sizler bana hep pozitif enerji verdiniz Rabbim sizleri de tez vakitte sevindirsin çiçeğim
Kızlar sonucum çıktı 93.44 hamileyim Rabbime şükürler olsunİnşaAllah sizlerde en kısa sürede tez vakitte kalın ama çok korkularım var iki kere karnımda öldü bebekler diye