Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallah bnim moler sıfır kuzum senNaber kizlar
Regl geldi diye demi anliyorum seni her ay aynı şeyi yaşıyoruz..Vallah bnim moler sıfır kuzum sen
Yani aslında alıştım ya eskisi kadar üzülmüyorum rabbim vaktini zamanını biliyor aslında akışına bırakmak lazım kuzum sen nasılsınRegl geldi diye demi anliyorum seni her ay aynı şeyi yaşıyoruz..
Ben heyecanlıyım ağlama seansları bitti şimdi yeniden umut aşamasına geçtim bugün femera nin 3. Gunu doktor 5 gün kullan iki gun sonra gel dedi bakalım neler olacak esim de şehir dışında umarım kaçmaz yumurtlama tedirginimYani aslında alıştım ya eskisi kadar üzülmüyorum rabbim vaktini zamanını biliyor aslında akışına bırakmak lazım kuzum sen nasılsın
Hayırlısı kuzum inşallah bu ay bebeşin tutunur sanaBen heyecanlıyım ağlama seansları bitti şimdi yeniden umut aşamasına geçtim bugün femera nin 3. Gunu doktor 5 gün kullan iki gun sonra gel dedi bakalım neler olacak esim de şehir dışında umarım kaçmaz yumurtlama tedirginim
Allah im inşallah esim gelemez diye cok korkuyorum inşallah kaçmazHayırlısı kuzum inşallah bu ay bebeşin tutunur sana
Bende ağrımla boğuşuyorum, yarın doktora gideceğim bakalım yumurta için hangi ilacı verecek merakla bekliyorumNaber kizlar
Bu akşam kuzum ama gitmeye korkuyorumM minik mucize92 ne zaman tekrar kan vereceksin kuzum?
Hadi hayırlısı olsun canım. Tabi hormon olduğu için duygu değişimi ve sivilcelenme oluyor çatlatma iğnesi ile de gebelik belirtileri yaşıyorsunBende ağrımla boğuşuyorum, yarın doktora gideceğim bakalım yumurta için hangi ilacı verecek merakla bekliyorum
Bu ilaçlar yan etki yapıyor mu hiç?
Yaaa ne güzel bir fotoğraf bu böyle masallah canimBu akşam kuzum ama gitmeye korkuyorum
Sabah tekrar 5 tl lik testten yaptım böyle çıktı
6. Günüm canımAllahım bebeklerimizi almayı nasip etsin kucağımıza inşallah canım benimmm benim bugün 2. Günüm daha şükür sorun yok şuan bidaha olmadı senin kaçıncı günün bana 8 mayısa gün verdiler tahlil için
Ay allahım şu silik çizgiler bile nasıl mutlu ediyor inşallah güzel çkkacak sonucun ben yürekten inanıyorumBu akşam kuzum ama gitmeye korkuyorum
Duygu değişimine alışığız artıkHadi hayırlısı olsun canım. Tabi hormon olduğu için duygu değişimi ve sivilcelenme oluyor çatlatma iğnesi ile de gebelik belirtileri yaşıyorsun
Çok güzel çıkmış çizgiBu akşam kuzum ama gitmeye korkuyorum
Oyyy maşallahhh kuzumm tebrik ederim yaaaaa hayırlısı olsunnnnBu akşam kuzum ama gitmeye korkuyorum
Anladım canım 4 gün var aramızda günler nası geçecek bilmiyorummmm6. Günüm canım
Ahh kuzumm dualarımız seninleee üzülme içini ferah tut inşallah herşey çok güzel ilerleyecek Allahın izniyle kıyamam ben sana yaaaaKızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Dua edin ne olur henüz sevinemiyorum ben
Ah inşallah ya inşallah çok tedirginim çünkü bu ay içinde çok farklı his var sanki olacakDuygu değişimine alışığız artık
Senin eşinde kaçırmaz inşallah gerginliğini atmaya çalış