Bende tam da bu düşünceni düşünüyorum bu günlerdeAçıkçası zaten olmuyor kafasıyla hiç bi zaman ara vermeyi düşünmedim. Ara verirsem ya ara verdiğimde olsaydı? Düşüncesi beynimi yer.
Sağlık durumu el veriyosa bence ara vermeyin devam edin
Elbette haklısın, inşallah olacak da ama olmasa bile kızın mutlu bir ailede büyüyor, huzurlu. Kendini bu kadar üzme, yıpratma, çünkü o küçük prenses de senin sorumluluğunda. Senin üzgün olduğunu gözlerinden anlayacak ilk kişi eşin değil evladındır, o hisseder, üzülür. Evet dene, iste ama kendini yıpratmadan.Yine tüm kalbimle önce size dua ediyorum inşallah önce siz gebe kalınama gerçekten herrrrgün mü hamile haberi alınır çevremden allahın herrr günü. Sanki kızım kardeş sevgisini tadamayacak gibi hissediyorum
Tatlım yanlışlıkla,kaza ile hamile kalınmaz!Korunmasız tedbirsiz ilişkilerde hamile kalınır.Ben o dönemlerde bekarım,hiç unutmuyorum kız kardeşimin 9 aylık kızı varken hamile olduğunu öğrendik.Babam dedi onun çocuk küçüktü,çocukların arasında bir kaç yaş olsaydı rahat ederdi.Annem hemen lafa atladı kaza ile olmuş.Bir kahkaha attım baba dedim artık yapıp edip herkes kaza süsü veriyorlar,bizim kızda modaya uymuş ses etmeyelimKızlar nasılsınız6 ay önce evlenen arkadaşımın yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendim Baştan çok sevindim ama eve gelince bir hüzün çöktü. Bir de “istemeden-yanlışlıkla” olmuş. Bu durum da sinirimi bozdu
Kızı da eşim sayesinde tanıdım, eşim de aynı benim gibi ilk duyunca çok sevindi sonra gözleri dolduMalum bizde iki kayıp var.. Bu duygularla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Biz bir sonraki denemeyi yazdan sonraya bıraktık. Böyle olunca inanın hemen denemelere başlayasım geldi
Teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsınElbette haklısın, inşallah olacak da ama olmasa bile kızın mutlu bir ailede büyüyor, huzurlu. Kendini bu kadar üzme, yıpratma, çünkü o küçük prenses de senin sorumluluğunda. Senin üzgün olduğunu gözlerinden anlayacak ilk kişi eşin değil evladındır, o hisseder, üzülür. Evet dene, iste ama kendini yıpratmadan.
Aynen ya o sırada kaliteli bi yumurta gelişirse ve ben kaçırırsam diye ben de ara vermedim hiç
En doğru zamanda olacak bak görBende tam da bu düşünceni düşünüyorum bu günlerdebende yazdan sonra başlarız bir daha dedim eşime ama aynı dediğin gibi ara verdiğim aylarda ara vermeseydim belki olurdu der miyim diye kendi kendime dır dır konuşuyorum. Annem de ara verme zaten hemen olmuyor ne zaman tutacağı belli olmaz diyor..
Yine tüm kalbimle önce size dua ediyorum inşallah önce siz gebe kalınama gerçekten herrrrgün mü hamile haberi alınır çevremden allahın herrr günü. Sanki kızım kardeş sevgisini tadamayacak gibi hissediyorum
İnşallah kuzum en yakın zamanda güzel haberini al inşallahEn doğru zamanda olacak bak göriyi ki şimdi olmuş diyeceğiz vardır rabbimin bi bildiği
Annemle babam ilk boşanmaya kalktığında hallerimi hatırlıyorum da. Öğretmen bile annemi çağırmıştı bu çocuğa ne oldu, derslere kalkmıyo, konuşmuyo, dalgın, mutsuz. Tam tersiydi diye. Annem belli etmediğini düşünüyordu, ilkokula giden çocuk ne anlıcaktı zaten falan.Teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsınallahıma şükürler olsun Allah ona sağlık versin.. Olmayacaksa olmasın diyorum bazen ama işte insanın dönem dönem ruhu çöküyor üst üstte sorun olunca karamsar oluyor insan. herşeye hayır vardır diyip derin nefes alıyorum. Yoksa gerçekten yıpratmıyorum kendimi rahat davranıyorum genelde bakalım.. Benimki de adet bunalımları heralde bi sökülse mubarek çıksam bunalımdan..
Canımsın Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah kuzum sağlıkla gelsin bebeğin çok sevindimNe güzel canım şu an inşallah sağlıkla tutunuyordur bebişin sanabu huzuru haberi alana kadar koru, dikkat et kendine
Yaa canım inşallah sağlıkla ilerler şok sağol ben hala korkuyorum doğru düzgün yazamadım buraya bile rahatlayıp da. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza
Zor zamanlar geçirmişsin belli ki canım ama boşanmaları daha hayırlı olmuştur umuyorum senin için annen için.. Aksi halde bende bu yaşıma kadar boşansalardı keşke de annem bu kadar çile çekmeseydi gözümün önünde bu kadar üzüntüden hastalıklara düşmeseydi diyorum.. Okulda sınav kağıtlarımı bomboş veriyordum öğretmenin eline.. Bu bu bambaşka psikoloji ya yaşamayan bilemez.. İnşallah annen daha huzurludur şuanAnnemle babam ilk boşanmaya kalktığında hallerimi hatırlıyorum da. Öğretmen bile annemi çağırmıştı bu çocuğa ne oldu, derslere kalkmıyo, konuşmuyo, dalgın, mutsuz. Tam tersiydi diye. Annem belli etmediğini düşünüyordu, ilkokula giden çocuk ne anlıcaktı zaten falan.
İnşallah çocuklarımız bizi hep gülerken, hep mutlu görürler.
Haydi hayırlısı olsunKızlar günaydın doktordan cıktım şimdi lekelenme regliye dönmüş yarın aksam yatarken klomene basıyorum iki tane içiçem aynı anda pazartesi kontrol. Şimdilik ilişkiye karışmıyorum reglın bitince dediheyecanlıyım inşallah güzel şeyler olur:))
İşte aynı şey oldu bende de. bende ilkini regl kanaması -5 gün hiçbirşey yoktu- sonraki kanamayı ise yumurtlama kanaması mı acaba diye düşünüyorum. Normalde reglim 4 gün sürüyor canım.Cnm ben periodun tam ortasında 4 gün arayla iki kez ara kanama yaşadım ilkini yumurtlama kanamasi diye düşündüm ama ikinci de olunca öyle olmadığını anladım. Senin normalde 3 gün mü sürüyordu reglin cnm
O zaman inşallah 14 gün sonra gelecek güzel haberlerKızçeler merhabalar aşılama çok güzel geçti düşündüğüm gibi değilmiş nası oldu bitti anlamadım bile şuan dilendiriyolar 1 saat yatacakmışım eşimin spermleri için çok iyi dedi doktor bundan sonrası Rabbime kaldı inşallah Allahım nasip eder de burdan çıkarken 2 kişi olarak çıkmış oluruzHerkese çok teşekkürler iyi ki varsınız
İnşallah canım benimm yaaaaO zaman inşallah 14 gün sonra gelecek güzel haberler
Canım benim, doktor önermediği takdirde ve herhangi bir sorun yoksa şu aydan veya şu zamandan itibaren demenin manası yok. Çünkü örneğin biz 1 yıldır deniyoruz ve bu forumdada şu zamandan itibaren yaparız diyenlerin sayısı çok fazladır ama olmamıştır. Siz bence beklemeyin derimKızlar nasılsınız6 ay önce evlenen arkadaşımın yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendim Baştan çok sevindim ama eve gelince bir hüzün çöktü. Bir de “istemeden-yanlışlıkla” olmuş. Bu durum da sinirimi bozdu
Kızı da eşim sayesinde tanıdım, eşim de aynı benim gibi ilk duyunca çok sevindi sonra gözleri dolduMalum bizde iki kayıp var.. Bu duygularla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Biz bir sonraki denemeyi yazdan sonraya bıraktık. Böyle olunca inanın hemen denemelere başlayasım geldi
ben yaptırmadım ama forumda okumuştum, rahim girişini azcık zorluyorlar ya ondan olabilir, kısa süreli kanama normal canım.Kızlar aşılama yaptıranlar şuan 4. Wc gidişim peçeteye kan geldi hastahaneyi aradım normal olduğunu söylediler sizede olmuşmuydu ordayken 1 saat beklediğimde olmamıştı şimdi korktum bende
Teşekkürler canım benim evet spekulum soktuğunda biraz zorlandı gibi oldu sonra şükür hiç acı hissetmedimben yaptırmadım ama forumda okumuştum, rahim girişini azcık zorluyorlar ya ondan olabilir, kısa süreli kanama normal canım.
Benim olmadı canımKızlar aşılama yaptıranlar şuan 4. Wc gidişim peçeteye kan geldi hastahaneyi aradım normal olduğunu söylediler sizede olmuşmuydu ordayken 1 saat beklediğimde olmamıştı şimdi korktum bende