Çok güzel kolay geçmesi, sonucuda inşallah çok güzel olacak, inşallah bebişin seninle olurKızçeler merhabalar aşılama çok güzel geçti düşündüğüm gibi değilmiş nası oldu bitti anlamadım bile şuan dilendiriyolar 1 saat yatacakmışım eşimin spermleri için çok iyi dedi doktor bundan sonrası Rabbime kaldı inşallah Allahım nasip eder de burdan çıkarken 2 kişi olarak çıkmış oluruzHerkese çok teşekkürler iyi ki varsınız
Aa ben smear öncesi perhiz istendiğini bilmiyordum. Bi git bakalım doktor ne diyecek. İnşallah mevsimsel ya da strese bağlı falandır da kendiliğinden düzelirYok kuzum gidemedim kiz kardeşim gelecek salı günü o bende gitmek istiyorum abla beni bekle dedi onda da düzensizlikler var bir de smear falan almak isterse 3 günlük cinsel perhiz istiyorlar ya ondan dolayi gitmek istemedim cnm simdilik bisey yok 2 seferdir de bir günde bitti hatta bir gün bile denilmez 2 dk içinde olup bitiyo kanama durumu anlayamadim ben bu neden böyle oldu
Aynen öyle. Sorma günler sanki misliyle uzuyor bana. Yaklaştıkça da zorlaşıyor bir yandan. Kaygılar basıyor her yanımıİnşallah kuzum vücut bir şekilde toparlıyor işte katlanıyoruz, senin kaldı bir bakalım biran önce zaman geçsin istiyorsundur şimdi
Canım benim sağol inşallah sağlıkla ilerler ben hala korkuyorum ama dediğin gibi olumsuzu çağırmamak lazım@minik mucize92 U Uzaygemisi35 yazılanları atlaya atlaya okuyordum.. iki sayfa atladım bir baktım iki hamiş haberi çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağlıkla kucağınıza alın... kötü düşüncelerin hiç birini aklınıza getirip çağırmayın.. Annem hep öyle derdi bana.. çağırma uğursuzlukları sakın derdi... :)) insan ister istemez acaba diye aklından geçiriyor ama yapılacak oyalanacak sürekli bişey bulun ve kafanıza hiç kötü şeyler getirmeyin...
Hadi hayırlı olsun canım rahat geçmesine çok sevindim inşallah en kısa zamanda güzel haberi vereceksin bizeKızçeler merhabalar aşılama çok güzel geçti düşündüğüm gibi değilmiş nası oldu bitti anlamadım bile şuan dilendiriyolar 1 saat yatacakmışım eşimin spermleri için çok iyi dedi doktor bundan sonrası Rabbime kaldı inşallah Allahım nasip eder de burdan çıkarken 2 kişi olarak çıkmış oluruzHerkese çok teşekkürler iyi ki varsınız
İnşallah sıkıntı çıkmaz canım midende bebişinle bi an önce kavuşursunMerhaba,
minseo tatlım regli oldum.Bakalım pazartesi doktora gideceğim transfer için tedaviye başlanır mı Aralık'ta tüp bebek tedavisine başladım ocakta Opu yapıldı o gün bugün sürekli midem bulanıyor.Hormonlarımın aşırı uyarıldığı için düşünüyorduk ama hormonlar normalde döndü hala bulantılarım geçmedi.Çarşamba endoskopi yapılacak inşallah midemde bir problem çıkmaz ,çıkarsa yine transferi ertelemek zorunda kalacağız.Şimdilik bat için 26 Mayıs yazalım.Belki o zamana kadar güzel gelişmeler olur.Benimde burada yuvarlanan bir emojim olur Geçen gün eşime gösterdim burada hamiş olanlar için kullanılan emojileri çok beğendi
Beklemek hep zorAynen öyle. Sorma günler sanki misliyle uzuyor bana. Yaklaştıkça da zorlaşıyor bir yandan. Kaygılar basıyor her yanımı
Uzaycığım hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım Çarşamba 21 Perşembe 31 cuma 56 oldu. Pazartesi 136 oldu o bana düşük geldi ondan korkuyorum ben de. Çarşamba günü 272 oldu en son ama bir daha yaptırmadım272 sonrası doktor haftaya kese için çağırdı ama ben de kaygılanıyorum işte
Amin amin aminKızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Canım benim çok teşekkür ederimUzaycığım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Can-I gönülden tebrik ederim seni
İnşallah canım benim yaaaa çok teşekkür ederimmmmm içim çok huzurlu bilmiyorum yaaaaHadi hayırlı olsun canım rahat geçmesine çok sevindim inşallah en kısa zamanda güzel haberi vereceksin bize
Yaaa canım benimm nası tatlısın çok çok teşekkür ederim inşallah rabbim herkesi hepimizi sevindirsin inşallah kim nerede istiyorsa rabbim hepimize nasip etsin inşallah bende sebepsiz yere içimde bi huzur bi mutluluk var inşallah tutunsun meleğim dilerim sanada nasip olur yaptırmak inan sanki bebeğimi oraya koymuşlar gibi hissettim bi an üzülmekten de korkuyorum ama şuan kesinlikle olumsuzluk gelmiyor aklıma yaaŞuan hedefim sensin bende çok istyrdm bu ay biraz nasip olmadı yaptırmak sen hamiş kalda bana umut ol mutlu olalım ya artık valla şuan senin yerinde gibiyim takibinde olacamAllah nasip ettiyse olacak bu ay çok güzel hamiş haberleri alıyoruz seninde alacağız inşallah içim böyle çok umutlu ya sana karşı sebebsiz
Ayyy hamilemisin kuzummm kaçırmışım yaaaaaa kurban olduğum çok şükür inşallah bir sorun çıkmaz güzel şekilde ilerlesin seninle meleğin ay çok sevindim yaaaaaaCanım Çarşamba 21 Perşembe 31 cuma 56 oldu. Pazartesi 136 oldu o bana düşük geldi ondan korkuyorum ben de. Çarşamba günü 272 oldu en son ama bir daha yaptırmadım272 sonrası doktor haftaya kese için çağırdı ama ben de kaygılanıyorum işte
Ayyy inşallah bebeğimm sizlere güzel haberi vermek paylaşmak çok isterimmm Rabbim inşallah hepimize nasip etsin ya inşallah hepimiz birbirmiz için birer umut oluruz içim çok tuhaf sanki direk meleğimi kondurdular bana öyle mutluyum ki sebepsiz değişik duygulardayımYaaa çok sevindim canım hadi sen pozitifi gör sonra ben yaptırayımeşinin değerlerinin iyi olması şansı yükseltiyor inşallah güzel haber alırız
Valla kuzum her seferinde insanın içi cız ediyor başedilmiyor ama alışılıyorKızlar nasılsınız6 ay önce evlenen arkadaşımın yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendim Baştan çok sevindim ama eve gelince bir hüzün çöktü. Bir de “istemeden-yanlışlıkla” olmuş. Bu durum da sinirimi bozdu
Kızı da eşim sayesinde tanıdım, eşim de aynı benim gibi ilk duyunca çok sevindi sonra gözleri dolduMalum bizde iki kayıp var.. Bu duygularla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Biz bir sonraki denemeyi yazdan sonraya bıraktık. Böyle olunca inanın hemen denemelere başlayasım geldi
Açıkçası zaten olmuyor kafasıyla hiç bi zaman ara vermeyi düşünmedim. Ara verirsem ya ara verdiğimde olsaydı? Düşüncesi beynimi yer.Kızlar nasılsınız6 ay önce evlenen arkadaşımın yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendim Baştan çok sevindim ama eve gelince bir hüzün çöktü. Bir de “istemeden-yanlışlıkla” olmuş. Bu durum da sinirimi bozdu
Kızı da eşim sayesinde tanıdım, eşim de aynı benim gibi ilk duyunca çok sevindi sonra gözleri dolduMalum bizde iki kayıp var.. Bu duygularla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Biz bir sonraki denemeyi yazdan sonraya bıraktık. Böyle olunca inanın hemen denemelere başlayasım geldi
Aynen ya o sırada kaliteli bi yumurta gelişirse ve ben kaçırırsam diye ben de ara vermedim hiçAçıkçası zaten olmuyor kafasıyla hiç bi zaman ara vermeyi düşünmedim. Ara verirsem ya ara verdiğimde olsaydı? Düşüncesi beynimi yer.
Sağlık durumu el veriyosa bence ara vermeyin devam edin
Ne güzel canım şu an inşallah sağlıkla tutunuyordur bebişin sanaİnşallah canım benim yaaaa çok teşekkür ederimmmmm içim çok huzurlu bilmiyorum yaaaa
Yaa canım inşallah sağlıkla ilerler şok sağol ben hala korkuyorum doğru düzgün yazamadım buraya bile rahatlayıp da. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaAyyy hamilemisin kuzummm kaçırmışım yaaaaaa kurban olduğum çok şükür inşallah bir sorun çıkmaz güzel şekilde ilerlesin seninle meleğin ay çok sevindim yaaaaaa