- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.242
Boşanmadılar, yıllar öyle geçti gitti. Biz evlendik falan. Gerçi annem bugün yine arayıp boşanıcam dedi de. Artık boşanın birbirinizi sevmiyorsunuz dedim. Annem de evden çıkmış gitmiş, ben yalnızım, hamileyim, bana gel, hem ağırlaştım bazen yerimden kalkamıyorum hem akşama kadar dört duvar, sıkılıyorum. Ama gelmedi. Kardeşim çağırdı ona da gitmemiş. Aman ne biliyim, boşansınlar artık valla.Zor zamanlar geçirmişsin belli ki canım ama boşanmaları daha hayırlı olmuştur umuyorum senin için annen için.. Aksi halde bende bu yaşıma kadar boşansalardı keşke de annem bu kadar çile çekmeseydi gözümün önünde bu kadar üzüntüden hastalıklara düşmeseydi diyorum.. Okulda sınav kağıtlarımı bomboş veriyordum öğretmenin eline.. Bu bu bambaşka psikoloji ya yaşamayan bilemez.. İnşallah annen daha huzurludur şuan
benim bıdık 4 yaşında anne sen haşta olma taammı diyor doktora gittiğimi de söylemiyorum aslında ama kolumda ki iğne morluğundan bile anlıyor öpüyor hemen..her duygumuz geçiyor onlara..
Allah seni de sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah mis kokuluna
Daha karnındayken bile stresini hissediyor, 4 yaşında hissetmez mi, oy prenses yaa. Amin inşallah :)