Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızçeler merhabalar aşılama çok güzel geçti düşündüğüm gibi değilmiş nası oldu bitti anlamadım bile şuan dilendiriyolar 1 saat yatacakmışım eşimin spermleri için çok iyi dedi doktor bundan sonrası Rabbime kaldı inşallah Allahım nasip eder de burdan çıkarken 2 kişi olarak çıkmış oluruz😍😍🙏🏻🥰❣️Herkese çok teşekkürler iyi ki varsınız😇
Çok güzel kolay geçmesi, sonucuda inşallah çok güzel olacak, inşallah bebişin seninle olur 😍

Yok kuzum gidemedim kiz kardeşim gelecek salı günü o bende gitmek istiyorum abla beni bekle dedi onda da düzensizlikler var bir de smear falan almak isterse 3 günlük cinsel perhiz istiyorlar ya ondan dolayi gitmek istemedim cnm simdilik bisey yok 2 seferdir de bir günde bitti hatta bir gün bile denilmez 2 dk içinde olup bitiyo kanama durumu anlayamadim ben bu neden böyle oldu
Aa ben smear öncesi perhiz istendiğini bilmiyordum. Bi git bakalım doktor ne diyecek. İnşallah mevsimsel ya da strese bağlı falandır da kendiliğinden düzelir
İnşallah kuzum vücut bir şekilde toparlıyor işte katlanıyoruz, senin kaldı bir bakalım biran önce zaman geçsin istiyorsundur şimdi 🌸
Aynen öyle. Sorma günler sanki misliyle uzuyor bana. Yaklaştıkça da zorlaşıyor bir yandan. Kaygılar basıyor her yanımı

@minik mucize92 U Uzaygemisi35 yazılanları atlaya atlaya okuyordum.. iki sayfa atladım bir baktım iki hamiş haberi çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağlıkla kucağınıza alın... kötü düşüncelerin hiç birini aklınıza getirip çağırmayın.. Annem hep öyle derdi bana.. çağırma uğursuzlukları sakın derdi... :)) insan ister istemez acaba diye aklından geçiriyor ama yapılacak oyalanacak sürekli bişey bulun ve kafanıza hiç kötü şeyler getirmeyin...
Canım benim sağol inşallah sağlıkla ilerler ben hala korkuyorum ama dediğin gibi olumsuzu çağırmamak lazım🙏🙏 inşallah hepimiz yaşayalım o günleri🙏

Kızçeler merhabalar aşılama çok güzel geçti düşündüğüm gibi değilmiş nası oldu bitti anlamadım bile şuan dilendiriyolar 1 saat yatacakmışım eşimin spermleri için çok iyi dedi doktor bundan sonrası Rabbime kaldı inşallah Allahım nasip eder de burdan çıkarken 2 kişi olarak çıkmış oluruz😍😍🙏🏻🥰❣️Herkese çok teşekkürler iyi ki varsınız😇
Hadi hayırlı olsun canım rahat geçmesine çok sevindim inşallah en kısa zamanda güzel haberi vereceksin bize 😍

Merhaba,
minseo minseo tatlım regli oldum.Bakalım pazartesi doktora gideceğim transfer için tedaviye başlanır mı🤷🏻‍♀️Aralık'ta tüp bebek tedavisine başladım ocakta Opu yapıldı o gün bugün sürekli midem bulanıyor.Hormonlarımın aşırı uyarıldığı için düşünüyorduk ama hormonlar normalde döndü hala bulantılarım geçmedi.Çarşamba endoskopi yapılacak inşallah midemde bir problem çıkmaz ,çıkarsa yine transferi ertelemek zorunda kalacağız.Şimdilik bat için 26 Mayıs yazalım.Belki o zamana kadar güzel gelişmeler olur.Benimde burada yuvarlanan bir emojim olur🤗Geçen gün eşime gösterdim burada hamiş olanlar için kullanılan emojileri çok beğendi☺️

Merhaba,
minseo minseo tatlım regli oldum.Bakalım pazartesi doktora gideceğim transfer için tedaviye başlanır mı🤷🏻‍♀️Aralık'ta tüp bebek tedavisine başladım ocakta Opu yapıldı o gün bugün sürekli midem bulanıyor.Hormonlarımın aşırı uyarıldığı için düşünüyorduk ama hormonlar normalde döndü hala bulantılarım geçmedi.Çarşamba endoskopi yapılacak inşallah midemde bir problem çıkmaz ,çıkarsa yine transferi ertelemek zorunda kalacağız.Şimdilik bat için 26 Mayıs yazalım.Belki o zamana kadar güzel gelişmeler olur.Benimde burada yuvarlanan bir emojim olur🤗Geçen gün eşime gösterdim burada hamiş olanlar için kullanılan emojileri çok beğendi☺️
İnşallah sıkıntı çıkmaz canım midende bebişinle bi an önce kavuşursun 🤩

Canım Çarşamba 21 Perşembe 31 cuma 56 oldu. Pazartesi 136 oldu o bana düşük geldi ondan korkuyorum ben de. Çarşamba günü 272 oldu en son ama bir daha yaptırmadım 😔 272 sonrası doktor haftaya kese için çağırdı ama ben de kaygılanıyorum işte
Uzaycığım hayırlı uğurlu olsun inşallah 🍀🥰
Can-I gönülden tebrik ederim seni 💐

Kızlar nasılsınız 🤗 6 ay önce evlenen arkadaşımın yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendim 😌 Baştan çok sevindim ama eve gelince bir hüzün çöktü. Bir de “istemeden-yanlışlıkla” olmuş. Bu durum da sinirimi bozdu 😅
Kızı da eşim sayesinde tanıdım, eşim de aynı benim gibi ilk duyunca çok sevindi sonra gözleri doldu 🥺 Malum bizde iki kayıp var.. Bu duygularla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Biz bir sonraki denemeyi yazdan sonraya bıraktık. Böyle olunca inanın hemen denemelere başlayasım geldi 😅

Şuan hedefim sensin bende çok istyrdm bu ay biraz nasip olmadı yaptırmak sen hamiş kalda bana umut ol mutlu olalım ya artık valla şuan senin yerinde gibiyim takibinde olacam 😍Allah nasip ettiyse olacak 🙏🏼bu ay çok güzel hamiş haberleri alıyoruz seninde alacağız inşallah içim böyle çok umutlu ya sana karşı sebebsiz 💝
Yaaa canım benimm nası tatlısın çok çok teşekkür ederim inşallah rabbim herkesi hepimizi sevindirsin inşallah kim nerede istiyorsa rabbim hepimize nasip etsin inşallah bende sebepsiz yere içimde bi huzur bi mutluluk var inşallah tutunsun meleğim dilerim sanada nasip olur yaptırmak inan sanki bebeğimi oraya koymuşlar gibi hissettim bi an üzülmekten de korkuyorum ama şuan kesinlikle olumsuzluk gelmiyor aklıma yaa😍🤩🙏🏻❣️😘🥰

Canım Çarşamba 21 Perşembe 31 cuma 56 oldu. Pazartesi 136 oldu o bana düşük geldi ondan korkuyorum ben de. Çarşamba günü 272 oldu en son ama bir daha yaptırmadım 😔 272 sonrası doktor haftaya kese için çağırdı ama ben de kaygılanıyorum işte
Ayyy hamilemisin kuzummm kaçırmışım yaaaaaa kurban olduğum çok şükür inşallah bir sorun çıkmaz güzel şekilde ilerlesin seninle meleğin ay çok sevindim yaaaaaa😍🤩🙏🏻🥰

Yaaa çok sevindim canım hadi sen pozitifi gör sonra ben yaptırayım 😋eşinin değerlerinin iyi olması şansı yükseltiyor inşallah güzel haber alırız 🙏
Ayyy inşallah bebeğimm sizlere güzel haberi vermek paylaşmak çok isterimmm Rabbim inşallah hepimize nasip etsin ya inşallah hepimiz birbirmiz için birer umut oluruz içim çok tuhaf sanki direk meleğimi kondurdular bana öyle mutluyum ki sebepsiz değişik duygulardayım😇🥰😍😘🙏🏻

Kızlar nasılsınız 🤗 6 ay önce evlenen arkadaşımın yaklaşık 2 aylık hamile olduğunu öğrendim 😌 Baştan çok sevindim ama eve gelince bir hüzün çöktü. Bir de “istemeden-yanlışlıkla” olmuş. Bu durum da sinirimi bozdu 😅
Kızı da eşim sayesinde tanıdım, eşim de aynı benim gibi ilk duyunca çok sevindi sonra gözleri doldu 🥺 Malum bizde iki kayıp var.. Bu duygularla nasıl başa çıkabiliyorsunuz? Biz bir sonraki denemeyi yazdan sonraya bıraktık. Böyle olunca inanın hemen denemelere başlayasım geldi 😅
Valla kuzum her seferinde insanın içi cız ediyor başedilmiyor ama alışılıyor 😊 kabulleniyo insan kendi durumunu elden bişey gelmeyince

Açıkçası zaten olmuyor kafasıyla hiç bi zaman ara vermeyi düşünmedim. Ara verirsem ya ara verdiğimde olsaydı? Düşüncesi beynimi yer.
Sağlık durumu el veriyosa bence ara vermeyin devam edin

Açıkçası zaten olmuyor kafasıyla hiç bi zaman ara vermeyi düşünmedim. Ara verirsem ya ara verdiğimde olsaydı? Düşüncesi beynimi yer.
Sağlık durumu el veriyosa bence ara vermeyin devam edin
Aynen ya o sırada kaliteli bi yumurta gelişirse ve ben kaçırırsam diye ben de ara vermedim hiç

İnşallah canım benim yaaaa çok teşekkür ederimmmmm içim çok huzurlu bilmiyorum yaaaa 🥰🙏🏻😇
Ne güzel canım şu an inşallah sağlıkla tutunuyordur bebişin sana 😍 bu huzuru haberi alana kadar koru, dikkat et kendine 🤗
Ayyy hamilemisin kuzummm kaçırmışım yaaaaaa kurban olduğum çok şükür inşallah bir sorun çıkmaz güzel şekilde ilerlesin seninle meleğin ay çok sevindim yaaaaaa😍🤩🙏🏻🥰
Yaa canım inşallah sağlıkla ilerler şok sağol ben hala korkuyorum doğru düzgün yazamadım buraya bile rahatlayıp da. İnşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🤗

X