Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Tabi ya nealstreet sana katılıyorum. Benim 2. evliliğim, ilkinde anlaşamadık, eşimin de 2. evliliği. İlk evliliklerimizden cocuklarımız yok. İyi ki de olmadı da.. eşim de aynı şeyi söylüyor. Allah geciktiriyorsa vardır bir bildiği, çok da deşmemek lazım. Bir arkadaşım anlatmıştı, yakın bir arkadaşı evlenmiş 7 yıl çocuğu olmamış, neler neler denemişler kürler ilaçlar, aşılama tüp vs... olmamış işte sebepsiz infertilite. kadın kafaya takmış, ne olursa olsun bir çocuğum olsun diye dua etmiş, sonra kendi yumurtasını ve eşinin spermini lab ortamında bileştirmişler taşıyıcı anne bulmuşlar. Taşıyıcı anne doğurmuş, doğurmuş ama akli dengesi yerinde olmayan agresif bir çocuk olmuş... Böyle bir hayatı istemem şahsen. Allah vermiyorsa vardır bir bildiği...

Benim vajinal ultrasonla baktılar hep yumurtalara. Tüpçüden önce antral folikül sayımı yapmıştı devletteki doktor reglin 3. günü. O da vajinaldi, tüpçünün iğnelere başlamak için yumurtaların durumuna baktığı da vajinaldi
Kızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Allah yardımcın olsun, her şey yolunda gitsin. İki hafta sonra güzel haberler ver inşallah

Benim doktor hep karından muayene ediyor ama çoğu doktor vajinal bakıyor sanıtım canım

Teşekkür ederim kızlar, bana hep vajinal bakmıştı, şimdi nasıl olucak bakalım. İnşallah karından bakar nasıl olucak öyle gerildim biraz.

M minik mucize92 U Uzaygemisi35 yazılanları atlaya atlaya okuyordum.. iki sayfa atladım bir baktım iki hamiş haberi çok sevindim.. hayırlı uğurlu olsun inşallah.. sağlıkla kucağınıza alın... kötü düşüncelerin hiç birini aklınıza getirip çağırmayın.. Annem hep öyle derdi bana.. çağırma uğursuzlukları sakın derdi... :)) insan ister istemez acaba diye aklından geçiriyor ama yapılacak oyalanacak sürekli bişey bulun ve kafanıza hiç kötü şeyler getirmeyin...

Hayırlı sabahlar kızlar
Bu pms dönemi nedir arkadaş yasamadigim belirti kalmadı gebe kalsam valla anlamicamadetler düzenli ama son iki aydır kafasına göre takılıyor bide bir haftadır sancılar çekiyorum yarın günüm heh oldum diyorum bişey yok bakalım hayırlısı cancişler

Allah aşerdiğin günleri,paytak paytak yürüdugun günleri,sol tarafına yatıp,mutfakta tezgahla tokuşan koca göbekli günleri,ve hayırlısıyla herşeyi tas tamam sağlıklı bir şekilde kucağına aldigin gunleride görmeyi nasip etsin İnsaAllah bu duam yorumlarda ismini bi turlu bulamadığım diğer arkadasada gelsin

Kutu bitince mi söküldüm kaç tane var içinde
Kuzum ben önceden de kullandım kutu bıtınce bir hafta ıcınde oluyodum bu sefer içerken lekelenme oldu bitmesine iki gun kala felan ılac bıtti birgün sonra yavaştan regliye döndü. Normalde kutu bıtınce bir hafta ıcınde sökülürsün recetesiz zaten alabilirsin. Ben bir hafta gecıktım aldım dayanamadım doktorda iyi yapmısın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…