Hayır canım hiç kullanmadım daha önce hemen söker mi kiTarlusal almış mıydın canım?
Canım doktora bi sor istersen bi kutu içiyorsub 1 hafta falan sürüyor ilaç bitimi regl sökülüyorHayır canım hiç kullanmadım daha önce hemen söker mi ki
Tamam kuzum çok sağol gidicem pazartesi bakim. Rahmimcim şoklardan çıkamadı garibimCanım doktora bi sor istersen bi kutu içiyorsub 1 hafta falan sürüyor ilaç bitimi regl sökülüyorJane Jetgil kullandı bu ay sökülemeyince
Tabi ya nealstreet sana katılıyorum. Benim 2. evliliğim, ilkinde anlaşamadık, eşimin de 2. evliliği. İlk evliliklerimizden cocuklarımız yok. İyi ki de olmadı da.. eşim de aynı şeyi söylüyor. Allah geciktiriyorsa vardır bir bildiği, çok da deşmemek lazım. Bir arkadaşım anlatmıştı, yakın bir arkadaşı evlenmiş 7 yıl çocuğu olmamış, neler neler denemişler kürler ilaçlar, aşılama tüp vs... olmamış işte sebepsiz infertilite. kadın kafaya takmış, ne olursa olsun bir çocuğum olsun diye dua etmiş, sonra kendi yumurtasını ve eşinin spermini lab ortamında bileştirmişler taşıyıcı anne bulmuşlar. Taşıyıcı anne doğurmuş, doğurmuş ama akli dengesi yerinde olmayan agresif bir çocuk olmuş... Böyle bir hayatı istemem şahsen. Allah vermiyorsa vardır bir bildiği...26 yaşında evlensen "B.k vardı erken evlendim, biraz daha bekar bekar güzel vakit geçirmedim" derdin
Bakın böyle şeyler diyorsunuz ayıp ediyorsunuz. Üç ay sonra dolu dolu 34'üm ben. Birinci çocuğum da yok hala. Biz napalım kendimizi köprüden mi atalım di mi kızNm88326
Her şeyin bir zamanı var. Keşke olsaymış ama zamanda yolculuk henüz keşfedilmedi. Dolayısıyla bunu erken yapsaymışım, bari şu şu zamanda olsaymış demenin hiçbirimize faydası yok. Her şey tam da böyle olmalıymış, o yüzden bu zamanda bunları yaşıyoruz, başka zamanda başka şeyler yaşayacağız
Duamdasın canım, ,nanıyorum yarın çok rahat geçecek ve tam 14 gün sonra müjdeni alacaksın :)İnşallah canımm çok heyecanlıyımm bana dua et olurmu yarın 9 da gidiyoruz hastahaneye
Benim vajinal ultrasonla baktılar hep yumurtalara. Tüpçüden önce antral folikül sayımı yapmıştı devletteki doktor reglin 3. günü. O da vajinaldi, tüpçünün iğnelere başlamak için yumurtaların durumuna baktığı da vajinaldiSabah erken kalkıp arayacağım ordaysa gideceğim hemen. Yoksada asistanının numarası vardı öyle ulaşmaya çalışırım. Birde karından mı muayene ediyor ultrasonla? Tahlil ister mi sizce?
Bunu duyduğuma sevindim ya doktor yoksa diye dertlendim çünkü.
Allah yardımcın olsun, her şey yolunda gitsin. İki hafta sonra güzel haberler ver inşallahKızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Benim doktor hep karından muayene ediyor ama çoğu doktor vajinal bakıyor sanıtım canım
Benim vajinal ultrasonla baktılar hep yumurtalara. Tüpçüden önce antral folikül sayımı yapmıştı devletteki doktor reglin 3. günü. O da vajinaldi, tüpçünün iğnelere başlamak için yumurtaların durumuna baktığı da vajinaldi
Canım hayırlı sonuçlar alırsın/alırız inşallah:)) Sağlıklı ve başırılı geçsin:))Kızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Allah aşerdiğin günleri,paytak paytak yürüdugun günleri,sol tarafına yatıp,mutfakta tezgahla tokuşan koca göbekli günleri,Kızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Dua edin ne olur henüz sevinemiyorum ben
Cnım ben tarlusal ıctım bir hafta gecikince doktor bana iyi yaptın demıstıKızlar ya ben neden adet olamıyorumilaç dışında ne yapabilirim sökülmek için masaj yapıyorum yok. Of.
Kutu bitince mi söküldüm kaç tane var içindeCnım ben tarlusal ıctım bir hafta gecikince doktor bana iyi yaptın demıstı
Kuzum ben önceden de kullandım kutu bıtınce bir hafta ıcınde oluyodum bu sefer içerken lekelenme oldu bitmesine iki gun kala felan ılac bıtti birgün sonra yavaştan regliye döndü. Normalde kutu bıtınce bir hafta ıcınde sökülürsün recetesiz zaten alabilirsin. Ben bir hafta gecıktım aldım dayanamadım doktorda iyi yapmısın dediKutu bitince mi söküldüm kaç tane var içinde