Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Okurken insan hep mi bunun başına geliyo herşey diye düşünüyor. :)
Valla haklısın ama gerçekten tıp camiası çok fena her şeyde ikiye ayrılmaya ant içmiş gibiler hatta biz gitmeden kendi aralarında konuşuyorlar herhalde. Sen miss bride'a ne dedin? Hah ben tam tersini söyleyeyim o zaman diye not alıyorlar falan.

Çok mantıklı. Çünkü başka açıklaması yok.

Kuzum senin ikinci tahlilinde artış nasıldı kaç çıktı sonucun

Siz güzel hamişlerin duasına çok ihtiyacımız var kuzum Allah razı olsun

Kuzum senin ikinci tahlilinde artış nasıldı kaç çıktı sonucun
Canım Çarşamba 21 Perşembe 31 cuma 56 oldu. Pazartesi 136 oldu o bana düşük geldi ondan korkuyorum ben de. Çarşamba günü 272 oldu en son ama bir daha yaptırmadım 272 sonrası doktor haftaya kese için çağırdı ama ben de kaygılanıyorum işte

Bana doktorum 2 gün sonra yaptır dedi bir daha hcg testini senin değerlerin çok güzel artmış MaşaAllah kuzum sağlıkla ilerlesin İnşaAllah

Bana doktorum 2 gün sonra yaptır dedi bir daha hcg testini senin değerlerin çok güzel artmış MaşaAllah kuzum sağlıkla ilerlesin İnşaAllah
İşte cumadan pazartesiye az geldi bana da içim bir türlü rahat etmiyor ama sonra biraz rahatladım yapabilecek bir şeyim yok diye. Pazar günkü artış belli eder durumu canım ben çatlatma iğnesi etkisi mi diye anlamak için bir gün sonra da yapmıştım sen iğne vurulmuş muydun? Vurulmadıysan iki gün sonra yani Pazar yaptırınca anlarsın benim de dualarım seninle inşallah güzel haber alacaksın

Çatlatma iğnesi olmuştum ama iğnenin etkisinin geçtiğine eminim kuzum bu doktor 25 in altında beta hcg değeri varsa gebelik şüphelidir kimyasala dönebilir diyor internetten araştırıyorum

minseo az önce regl oldum

Ama aynı zamanda reglin ikinci günü doktora gitmem gerekirken 3 günlük yasağın ilk gününde regl olmamş çok saçma oldu. Akşam olduğum için bugün 1 sayılır mı, yoksa 24 saat mi sayılıyor napıcam bilmiyorum. Sabah erken uyanıp doktor hastanede mi diye ulaşmaya çalışacağım. Hep böyle belirsizlikler beni buluyor ya.
İlaç kullanan arkadaşlar akşam regl olduğunuzda naptınız acaba?

Yarın doktorun çalışıyorsa ara hastaneyi, mesajla izin yazısı gönderiyorlar. Git görün her türlü. Pazartesi gel derse yine gidersin

Pazartesi gitmende sıkıntı olmaz, ilaca başlayacaksan 5. Gün bile başlanıyor pazartesi sabah gidersin canım

Çatlatma iğnesi olmuştum ama iğnenin etkisinin geçtiğine eminim kuzum bu doktor 25 in altında beta hcg değeri varsa gebelik şüphelidir kimyasala dönebilir diyor internetten araştırıyorum

Canım sen testi çok erken yaptırdın tabi ki değer düşük çıkacak bu doktor öyle diyorsa da adet gününden sonra yapılan değer için demiştir. Ayrıca bu çok yanlış bir yaklaşım değerin kaçta başladığı hiç ama hiç önemli değil çünkü zaten 0dan yükseliyor değerimiz. İkiye katlanması önemli iki günde bir.. yerli yabancı bütün kaynaklar böyle diyor. Sen şimdi ne desem moralini bozacaksın için rahat etmeyecekse yarın yine yaptır o bir fikir verir en azından iğne etkisi olduğunu ben de sanmıyorum bu güne kadar bu kadar kalmaz herhalde. Ama ben de kaç gündür çok kaygılandım okuduklarımla sırf kendimize ve varsa bebişin tutunmasına zaraf

Canım bence yarın git ikinci gün sayılır çok fark etmez en kötü pazartesi tekrar gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…