Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Çatlatma iğnesi olmuştum ama iğnenin etkisinin geçtiğine eminim kuzum bu doktor 25 in altında beta hcg değeri varsa gebelik şüphelidir kimyasala dönebilir diyor internetten araştırıyorum

Araştırmasana öyle şeyler. Kötüyü çağırma, kendini olumsuza şartlama. Artacaksa kendine de bebeğe de yazık edersin böyle. Şu anda bunu değiştiremezsin zaten. Duanı et güzelce uyu. İçine sinmezse tekrar kan verirsin

Yarın doktorun çalışıyorsa ara hastaneyi, mesajla izin yazısı gönderiyorlar. Git görün her türlü. Pazartesi gel derse yine gidersin

Canım bence yarın git ikinci gün sayılır çok fark etmez en kötü pazartesi tekrar gidersin

Sabah erken kalkıp arayacağım ordaysa gideceğim hemen. Yoksada asistanının numarası vardı öyle ulaşmaya çalışırım. Birde karından mı muayene ediyor ultrasonla? Tahlil ister mi sizce?

Pazartesi gitmende sıkıntı olmaz, ilaca başlayacaksan 5. Gün bile başlanıyor pazartesi sabah gidersin canım
Bunu duyduğuma sevindim ya doktor yoksa diye dertlendim çünkü.

Canım, bi şişe suya çubuk tarçın at, gün içinde onu iç, tatlı krizine iyi geliyor. Ay gerçi gebelikte nasıl olur bilemedim. Şeker hastalarına bunu tavsiye ediyorlar. Bir de hurma da çok güzel şekeri dengeliyor. Ama günde 1 tane yeterli bunu çok yeme

Sürünüyorum. Çikolata benim hayatımdı.

Benim doktor hep karından muayene ediyor ama çoğu doktor vajinal bakıyor sanıtım canım

Kızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Canım dualarım senle hakkında hayırlısı olsun inşallah sonrasında güzel haberlerini alacağız umarım

Kızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Canım hiç stres yapma, ağrısız acısız bir işlem ve bir kaç dakikada bitiyor pozitif sonuç alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…