- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.633
Ben de arkadaşlarımı hep güldürür kendim asla gülmezdim öğretmenler onlara nasıl kızıyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çatlatma iğnesi olmuştum ama iğnenin etkisinin geçtiğine eminim kuzum bu doktor 25 in altında beta hcg değeri varsa gebelik şüphelidir kimyasala dönebilir diyor internetten araştırıyorum
Kız tam yemelik, diğer çocukcağız da neye uğradığını şaşırmış, gülse neye güleceğini bilememiş bir hali varBen de arkadaşlarımı hep güldürür kendim asla gülmezdim öğretmenler onlara nasıl kızıyordu
Biz de andımızı okurken güldürürdük çok böyle ulan çocuklukKız tam yemelik, diğer çocukcağız da neye uğradığını şaşırmış, gülse neye güleceğini bilememiş bir hali var
Yarın doktorun çalışıyorsa ara hastaneyi, mesajla izin yazısı gönderiyorlar. Git görün her türlü. Pazartesi gel derse yine gidersin
Canım bence yarın git ikinci gün sayılır çok fark etmez en kötü pazartesi tekrar gidersin
Bunu duyduğuma sevindim ya doktor yoksa diye dertlendim çünkü.Pazartesi gitmende sıkıntı olmaz, ilaca başlayacaksan 5. Gün bile başlanıyor pazartesi sabah gidersin canım
Canım, bi şişe suya çubuk tarçın at, gün içinde onu iç, tatlı krizine iyi geliyor. Ay gerçi gebelikte nasıl olur bilemedim. Şeker hastalarına bunu tavsiye ediyorlar. Bir de hurma da çok güzel şekeri dengeliyor. Ama günde 1 tane yeterli bunu çok yemeÇocuk sol tarafta az oksijen alıyormuş, ben de başladım kan sulandırıcıya. Doktor 33. haftaya kadar sürekli kullanıcaksın dedi, ananem gibi bi torba ilaçla geziyorum. Bu yaşta hamile kalınca böyle oldu kuzum ya. Canım tatlı isteyince siyah kuru üzüm yiyorum başka çözüm bulamadım. Bilsem adamla o kadar flört edeceğime 26 yaşında evlenirdim gliba.
Sürünüyorum. Çikolata benim hayatımdı.Canım, bi şişe suya çubuk tarçın at, gün içinde onu iç, tatlı krizine iyi geliyor. Ay gerçi gebelikte nasıl olur bilemedim. Şeker hastalarına bunu tavsiye ediyorlar. Bir de hurma da çok güzel şekeri dengeliyor. Ama günde 1 tane yeterli bunu çok yeme
İnşallah canımm çok heyecanlıyımm bana dua et olurmu yarın 9 da gidiyoruz hastahaneyeHadi hayırlısı canım, İnşallah rahat geçer, yakında güzel haberler alırsın :)
Tabi gözükmekte fayda var git canımFol B EM kullanıyorum ben canım onun içeriğinde de herşey var . Tekrar doktora mı gitsem acaba detaylı kontrol etmemişti beni evlilikte 1 yıl dolmadığı İçin. Kafam karmakarışık şuan
Benim doktor hep karından muayene ediyor ama çoğu doktor vajinal bakıyor sanıtım canımSabah erken kalkıp arayacağım ordaysa gideceğim hemen. Yoksada asistanının numarası vardı öyle ulaşmaya çalışırım. Birde karından mı muayene ediyor ultrasonla? Tahlil ister mi sizce?
Bunu duyduğuma sevindim ya doktor yoksa diye dertlendim çünkü.
Hadi şans seninle olsun canım bebeğin gelsin sana inşallahKızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Canım dualarım senle hakkında hayırlısı olsun inşallah sonrasında güzel haberlerini alacağız umarımKızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Canım hiç stres yapma, ağrısız acısız bir işlem ve bir kaç dakikada bitiyor pozitif sonuç alırsın inşallahKızlar hayırlı akşamlar çok heyecanlı ve stresliyim yarın sabah 9 da hastahaneye gideceğiz aşılama için ne olur bana dua edin inşallah herşey güzel geçer ve olumlu sonuç alırım
Tarlusal almış mıydın canım?Kızlar ya ben neden adet olamıyorum ilaç dışında ne yapabilirim sökülmek için masaj yapıyorum yok. Of.
Beklemek en zoru yaaAyy kızlar darlanıyorum zaman geçmiyor gün içinde yapmadığım şey kalmadı ama geçmiyor