Kendini boşuna demoralize etme. Her gebeliğin aynı olmayabilir, hiç kıyaslama. Moralini yüksek tut ki bebeğin de sıkıca tutunsun yerine. Dualarımız seninle, inşallah güzel artış görürsün, sağlıkla ilerler. İçini ferah tutKızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Dua edin ne olur henüz sevinemiyorum ben
İnşaAllah kuzum iki kere karnımda ölünce bebeklerim bu değer beni yıktı3-4 gün var diyorsun? Ben de bat günün sandım saçmalama yaa inşallah güzel güzel artacak
Allah razı olsun kuzum İnşaAllah İnşaAllahKendini boşuna demoralize etme. Her gebeliğin aynı olmayabilir, hiç kıyaslama. Moralini yüksek tut ki bebeğin de sıkıca tutunsun yerine. Dualarımız seninle, inşallah güzel artış görürsün, sağlıkla ilerler. İçini ferah tut
Amin inşallah ama değere takılma bence bu değerle bat günü öğrenip gayet sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü insan var 3 yumurta vardı hangisi ne zaman çatladı hangisi tuttu bilmiyorsun o yüzden neden üzülüyorsun ki inşallah güzel olacak her şeyİnşaAllah kuzum iki kere karnımda ölünce bebeklerim bu değer beni yıktıÇok dua ediyorum hem kendime hem sizlere rabbim ramazan ayının bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize gönlümüzdekileri yaşamamızı nasip eylesin İnşaAllah
İnşaAllah kuzum Allah razı olsun iyiki varsınızİçini ferah tut canım her şey güzel olacak inşallah sağlıkla ilerleyecek
Ahhh iyiki varsınız iyiki haklısın kuzum pazar günü İnşaAllah size güzel haberler verebilirimAmin inşallah ama değere takılma bence bu değerle bat günü öğrenip gayet sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü insan var 3 yumurta vardı hangisi ne zaman çatladı hangisi tuttu bilmiyorsun o yüzden neden üzülüyorsun ki inşallah güzel olacak her şey
Sen de iyi ki varsın canım güzel haberini bekliyorumAhhh iyiki varsınız iyiki haklısın kuzum pazar günü İnşaAllah size güzel haberler verebilirim
Maşallah ya değer çok iyi kuzum daha regl günü gelmemiş bileAdetime 3-4 gün vardı kuzum
Uzulmeyi bırakır misin lütfenSabah gebelik testi yaptım kuzum ikinci çizgi silik çıkınca hemen kan testi yaptırdık sonuç 16.41 çıktı çok düşük bana kalırsa bu sonuç
Haklısın ama her gebeliğinde aynı şeyi yaşayacaksın diye bir kural da yok. Bu sefer her şey yolunda gidebilir. Bu ihtimali düşünüp buna inanmaya çalışİnşaAllah kuzum iki kere karnımda ölünce bebeklerim bu değer beni yıktıÇok dua ediyorum hem kendime hem sizlere rabbim ramazan ayının bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bize gönlümüzdekileri yaşamamızı nasip eylesin İnşaAllah
Çok sağol canım inşallah ben de hala korkuyorum ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorumCanımm çok sevindim gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin tüm sürecin inşallah
Hayırlı olsundeğerlere takılma hiç, artış olsun yeterki herkesin süreci farklı oluyor: endişelenip bebeği strese sokma, tutunmaya çalışıyor annesi
Aynen canım öyle ben de senin gibiyim hala sevinemiyorum burada yazamadım paylaşamadım bile heyecanımı. Ben de bata 2 gün kala 21 ile öğrendim çok şükür artış şimdiye kadar iyi gibi bir kere azcıj beni korkuttu ama olumlu düşünmeye çalışıyorum. Ben de oksapar iğne ve coraspin kullanıyorum. Dualarım seninle inşallah katlanarak artacak sadece erken öğrenmek de çok zormuş gerçekten her seferinde artış için strese girmek. Ama inşallah sonu güzel olacakKızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Onu kocam açsın hahshjshsNüri beyin operasyon müzüğünü attık ya işte
Taam telefonunda gizlice aç sen, sonra açık bırak ama durdur, tuş kilidini kapat, ölü taklid yap ahhshshsOnu kocam açsın hahshjshs
Hayırlı olsun canım inşallah artarak ilerleyecekKızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Canımmm cok mutlu oldummm Allah'a şükür ne guzel haberler bunlar böyle bugün sağlıkla Güzel güzel artsın değerlerin İnşallah canım benimmmKızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Allah razı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler sağol tabi ki hepiniz dualarımdasınızU Uzaygemisi35 M minik mucize92 kızlarr hayırlı uğurlu olsun gebeliklerinizsağ Salim ilerlesin inşallah Bizlere de dua edin inşallah
Ben hepinizi sinsi sinsi tek tek kendi tarafıma çekicem demiştim, adım adım gebelik topiğine doğru gidiyoruz.Gittim canım kanda pozitif bir süre artışa baktık haftaya da kısmetse keseye çağırdı ama ben korkuyorum artış iyi mi diye
Ne mübarek günmüş, ben de dua edeyim kabul olur inşallah.Kızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Seve seve geliriz arkandanBen hepinizi sinsi sinsi tek tek kendi tarafıma çekicem demiştim, adım adım gebelik topiğine doğru gidiyoruz.
Hayırlı olsuuuuuuun