- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
Önerilere açığımOrtamı iyi ayarlayın. Ortam mühim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerilere açığımOrtamı iyi ayarlayın. Ortam mühim
Nüri beyin operasyon müzüğünü attık ya işteÖnerilere açığım
Ayy ne güzel senin diğer çocuğun da erkek miydi? İnşallah sağlıkla gelsinler de önemli değil hiçErkek gibi geliyo balımSağlıklı olsun hiç önemli değil.. Doktor çok erken diyip söylemedi
Evet canım aynen hep öncesinde lekelenmelerim başlar. Böyle düşünmene sevindim Allah razı olsun ama burada hepimiz çok hak ediyoruz inşallah bu yolun yolcusu herkes sağlıkla kavuşur hayallerineU Uzaygemisi35 bir arkadaşımız burada demişti günün geçmez zeynepti adı yanlış hatırlamıyorsam o zaman hamiş dedim Allah biliyor içimden :) bunu çook fazlasıyla hak edenlerdensin bu sayfada inşallah daha güzel haberlerini alırız burada an ve an daim olsun anneliğin canım
Evet galibaSon klomen tedavin başarılı oldu o halde :))) Süper :)
Hahaha aynen öyle canım çok iyi biliyorsun hep önceden lekelenmeler başlardı heyecanlanıp test yapamazdım bile.Evet cnm bendim sıkı takipcisiyim uzay inhic gecikmezdi onun adeti hatta hiç heyecan yapamayacak kadar günü gününe olur doğru mu hatırlıyorum cnm U Uzaygemisi35
Kızlar sonucum çıktı 16.41 çok düşük değil mi ya
Canım değerin kaç oldupu önemli değil iki günde bir iki katına artması önemli. Umutsuz olma ve çok dikkat et kendine şu an. Ben de iğneden sonra 12.gün 21 ile öğrendimBilmiyorum kızlar 2 hamileliğimde de erken öğrendim ama değerlerim o zamanlar hep 80 küsürdü moralim çok bozuldu 16.41 i görünce hiç umudum yok şuan
Evet kuzu büyük olanda erkek Sağlıkla gelsinlerde inşallah dediğin gibiAyy ne güzel senin diğer çocuğun da erkek miydi? İnşallah sağlıkla gelsinler de önemli değil hiç
Canımm çok sevindim gözünüz aydın, sağlıkla ilerlesin tüm sürecin inşallahGaliba hamileyim kızlar doktor hamilesin diyor ben hala sevinemiyorum çünkü çok erken değerlerle öğrendim değerim hala az gibi geliyor. Perşembe ya da cuma kese görmeye gideceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır dua edinn ondan sonra tüm detayları anlatacağım size hepinizden Allah razı olsun
Hayırlı olsun değerlere takılma hiç, artış olsun yeterki herkesin süreci farklı oluyor: endişelenip bebeği strese sokma, tutunmaya çalışıyor annesiEvet hemen çıktı canlar doktor iğneden sonra 12.gün test yap demişti bugün 12.günü 9.de çokk silik çıkmıştı ama benim vücudum iğneyi 8 gün sonra falan atıyor aşılamalardan biliyorum hastaneye gidiyoruz şimdi kan vericem dua edin bana kızlar
Daha yeni oturdum canım sabahtan beri evin işleri ile uğraşıyorum dedem hala yoğun bakımda canım bekleme sürecindeyiz bakalım inşallah iyi olurminseo nerelerdesin kız bugün hiç sesin çıkmıyor, deden nasıl iyidir inşallah ?
Kesinlikle düsük degil ,hayırli olsun canım.saglicakla gelsin miniginKızlar sonucum çıktı 16.41 çok düşük değil mi ya
Kolay gelsin kuzu, benim de bitmedi daha mutfağa gircem iftar için.Daha yeni oturdum canım sabahtan beri evin işleri ile uğraşıyorum dedem hala yoğun bakımda canım bekleme sürecindeyiz bakalım inşallah iyi olur
Tebrikler canım benim, BAT dan kaç gün önceki sonuç canım?Kızlar sonucum çıktı 16.41 çok düşük değil mi ya
Benim iki hamileliğimde ilk öğrendiğimde bu kadar düşük değildi kuzum o yüzden çöküntü yaşadım İnşaAllah dediğiniz gibi olurKesinlikle düsük degil ,hayırli olsun canım.saglicakla gelsin minigin
Bugün ne güzel haberler aldık böyle
Ya dur neden üzülüyon belki geç döllenme oldu sonuçta iğne falan olmadın bu ay ayyy heyecanlandım ben ama ne güzel haberler gelmeye başladı yaaKızlar doktorum gebelik var dedi daha çok yeni dedi sizin dediğinizi söyledi sonuç önemli değil iki günde bir artışı önemli dedi hemen oksapar iğneye başlattı asistanıyla reçete yazdırdı Allah razı olsun
Dua edin ne olur henüz sevinemiyorum ben
Adetime 3-4 gün vardı kuzumTebrikler canım benim, BAT dan kaç gün önceki sonuç canım?
İçini ferah tut canım her şey güzel olacak inşallah sağlıkla ilerleyecekBenim iki hamileliğimde ilk öğrendiğimde bu kadar düşük değildi kuzum o yüzden çöküntü yaşadım İnşaAllah dediğiniz gibi olur
Sağol canımmm inşallah ben de fırına atıcam tavuk saat 7 olsun daKolay gelsin kuzu, benim de bitmedi daha mutfağa gircem iftar için.
İnşallah iyi olacak
Sabah gebelik testi yaptım kuzum ikinci çizgi silik çıkınca hemen kan testi yaptırdık sonuç 16.41 çıktı çok düşük bana kalırsa bu sonuçM minik mucize92 yahu sen kan mı verdin kaç gün var bata inanmıyoruuuum
3-4 gün var diyorsun? Ben de bat günün sandım saçmalama yaa inşallah güzel güzel artacakSabah gebelik testi yaptım kuzum ikinci çizgi silik çıkınca hemen kan testi yaptırdık sonuç 16.41 çıktı çok düşük bana kalırsa bu sonuç
İnşaAllah güzel ilerler kuzum ama ümidim yok pazar günü tekrar beta hcg tahlili yaptıracağız bakalımYa dur neden üzülüyon belki geç döllenme oldu sonuçta iğne falan olmadın bu ay ayyy heyecanlandım ben ama ne güzel haberler gelmeye başladı yaa