Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kizlar simdi yarin da sokağa çıkma yasağı çıktı ya acaba marketler açık olacak mi bim falan ekmek almak için??
Ben ekmekleri toplu alıp günlük yiyeceğimiz kadarını poşetleyip buzluğa koyuyorum. Yemeden birkaç saat önce çıkarıyorum çözülüyor. Bayağı taze ekmek gibi oluyor. Fırına da koyuğ iki dk ısıtabilirsin

Çikolataya direnemedi bu sefer açtı valla. İç huzurun da kalmadı ki şuan. Sırf çocuk için sakin durmaya çalışıyorum. Doktor geçen sefer erken doğum olabilir falan demişti en azından rahim ağzı normal. Öyle kısalma erken doğum riski rapora göre pek yok gibi. Tek tesellim o.
Dur canım ya ölçümde sıkıntı yoksa güzel işte. Devamında da güzel konuşur inşallah doktorun

Ben ekmekleri toplu alıp günlük yiyeceğimiz kadarını poşetleyip buzluğa koyuyorum. Yemeden birkaç saat önce çıkarıyorum çözülüyor. Bayağı taze ekmek gibi oluyor. Fırına da koyuğ iki dk ısıtabilirsin
Bu evde minik bi dolap var canım buzluğa ufak ekmek için her yok zaten dolu 🤭 kendi evimde koca dolabim var ahhh ahhh neyse açıksa sorun değil yarın gider alırım ekmek o zaman

Bal çörek otu tarçın yapmıştım valla psikolojimi bozmayan birisiyim ama çıldıracağım inanki. Birde süt buharı yapmıştım ekstra. Gögüslerim filan açıyor oldum aha diyorum yok karnım ağrıyor bazen yine yok çok üzgünüm bir yerde bu başıma ilk defa geldi. Daha önce geçikmem olsa en fazla geç yumurtlma olurdu o da 3 gün geç gelirdi. Gelmiyor bir türlü böyle yaşayan oldu mu hiç bilmiyorm 🙈 bilgin varsa karşılaştığın bilmek isterim ya 😒
Canım normal.. havadan sudan psikolojiden birşeylerden gecikiyor.. Benimki 14 gün gecikmişti...

Ben de aynı şekilde Bim'in kapalı ekmeklerinden haftalık alıp buzluğa atıyorum. Akşamdan bir tane çıkarıyorum. Kahvaltıya tavada azcık alt üst yapıyorum 🙂

Canım normal.. havadan sudan psikolojiden birşeylerden gecikiyor.. Benimki 14 gün gecikmişti...

Uwww benimde öyle olacak bende gram hasta olacak göz yok hadi o olmadığı gibi hamiş olacak gözde yok :KK70: :KK70:en güzel yanı çok güzel oruç tutuyorum adet olsaydım ramazanın ikinci günü olacaktım 🙈gitsin anasını satayım gittiği yere kadar. Zaten ramazan canım hiçbir şey istemiyor :confused:aşılama istiyor onu da yaparız elbet bir ara :p

kuzum sen şu macundan aldın mı bu kisti atamadın heralde hala M minik mucize92 onla kurtulmuş bak
Evet kuzum bana doktorum bir aylık doğum kontrol hapı verdi düşük dozda adını hatırlamıyorum ama g ile başlıyordu
Macunu da devamlı kullandım o bir ay doğum kontrol hapı kullanırken
5 mm olan kist adet olunca kontrole gittiğimde yoktu çok şaşırmıştık
Ben kesinlikle macunun etkisi diye düşünüyorum

Detaylı ultrason randevusu vardı ya orda ölçmüşler
bizim burda bi arkadaş vardı ona da erken doğum riski diyorlar plasentası aşağıda hala da maşallah bi sıkıntı yaşamamış 26. haftasına girdi. ölçüm falan iyiyse çok strese girme bence kist büyür haftaya gidersin küçülür ki sanmıyorum ben senin erken doğum yapacağını kisti olanların yüzde 90 ı normal zamanında doğuruyor. doktorun biraz felaket tellalı gibi geldi bana seni baya germiş Miss Bride Miss Bride

X