Ben ekmekleri toplu alıp günlük yiyeceğimiz kadarını poşetleyip buzluğa koyuyorum. Yemeden birkaç saat önce çıkarıyorum çözülüyor. Bayağı taze ekmek gibi oluyor. Fırına da koyuğ iki dk ısıtabilirsinKizlar simdi yarin da sokağa çıkma yasağı çıktı ya acaba marketler açık olacak mi bim falan ekmek almak için??
evet canım açıkKizlar simdi yarin da sokağa çıkma yasağı çıktı ya acaba marketler açık olacak mi bim falan ekmek almak için??
Dur canım ya ölçümde sıkıntı yoksa güzel işte. Devamında da güzel konuşur inşallah doktorunÇikolataya direnemedi bu sefer açtı valla. İç huzurun da kalmadı ki şuan. Sırf çocuk için sakin durmaya çalışıyorum. Doktor geçen sefer erken doğum olabilir falan demişti en azından rahim ağzı normal. Öyle kısalma erken doğum riski rapora göre pek yok gibi. Tek tesellim o.
Bu evde minik bi dolap var canım buzluğa ufak ekmek için her yok zaten doluBen ekmekleri toplu alıp günlük yiyeceğimiz kadarını poşetleyip buzluğa koyuyorum. Yemeden birkaç saat önce çıkarıyorum çözülüyor. Bayağı taze ekmek gibi oluyor. Fırına da koyuğ iki dk ısıtabilirsin
Ooo kimleri görüyoruz??? Niyabıyong?Selam canlaarr, güzel anne adaylarıı
Canım normal.. havadan sudan psikolojiden birşeylerden gecikiyor.. Benimki 14 gün gecikmişti...Bal çörek otu tarçın yapmıştım valla psikolojimi bozmayan birisiyim ama çıldıracağım inanki. Birde süt buharı yapmıştım ekstra. Gögüslerim filan açıyor oldum aha diyorum yok karnım ağrıyor bazen yine yok çok üzgünüm bir yerde bu başıma ilk defa geldi. Daha önce geçikmem olsa en fazla geç yumurtlma olurdu o da 3 gün geç gelirdi. Gelmiyor bir türlü böyle yaşayan oldu mu hiç bilmiyormbilgin varsa karşılaştığın bilmek isterim ya
Ben de aynı şekilde Bim'in kapalı ekmeklerinden haftalık alıp buzluğa atıyorum. Akşamdan bir tane çıkarıyorum. Kahvaltıya tavada azcık alt üst yapıyorumBen ekmekleri toplu alıp günlük yiyeceğimiz kadarını poşetleyip buzluğa koyuyorum. Yemeden birkaç saat önce çıkarıyorum çözülüyor. Bayağı taze ekmek gibi oluyor. Fırına da koyuğ iki dk ısıtabilirsin
Inşallah ama 15 gün önce 7 cm olan kist nasıl 11 cme çıktı bilmiyorumDur canım ya ölçümde sıkıntı yoksa güzel işte. Devamında da güzel konuşur inşallah doktorun
Kadının aklına İsmail geliyormuş
Farklı cihazlarda ölçüm farklı çıkabiliyor. Kendine izin ver kendi doktorun baksın bi dahaInşallah ama 15 gün önce 7 cm olan kist nasıl 11 cme çıktı bilmiyorum
perinotoloğa mı gidiyorsun ?Inşallah ama 15 gün önce 7 cm olan kist nasıl 11 cme çıktı bilmiyorum
Canım normal.. havadan sudan psikolojiden birşeylerden gecikiyor.. Benimki 14 gün gecikmişti...
Muayene actirnadim ya bakmaz. Haftaya eşimle gidicem muayene açtırıp o zaman bakar.Farklı cihazlarda ölçüm farklı çıkabiliyor. Kendine izin ver kendi doktorun baksın bi daha
Nereye onerdilerseoraya gittim valla kuzum. Burda perinatolog yok zatenperinotoloğa mı gidiyorsun ?
Detaylı ultrason randevusu vardı ya orda ölçmüşlerperinotoloğa mı gidiyorsun ?
Aynen kuzum doğru ilk önce bizler kendimizi düşüneceğizHehe siz de yatacaaaaağnız ya hep beraber çevremizden hizmet bekleyeceğiz. Listenin başında kocalar var elbetBiz kendimizin kıymetini bilmezsek kimsenin bileceği yok
Ben henüz hastalanmadim
@Angell77 12.04.2021 3 AY GECİKME Yusra-61 14.04.2021 30 AY GECİKME @Uzaygemisi35 16.04.2021 10 AY GECİKME @sleepy05 16.04.2021 10 AY GECİKME P Pungar35 19.04.2021 5 AY @Mordus 21.04.2021 6 AY @gecenin_resmi 21.04.2021 19 AY @Maviyiz 22.04.2021 13 AY
Bende kist yaptı geciktirdi.çörek otu tarçın etkilemiş olabilir canım
Evet kuzum bana doktorum bir aylık doğum kontrol hapı verdi düşük dozda adını hatırlamıyorum ama g ile başlıyordukuzum sen şu macundan aldın mı bu kisti atamadın heralde hala M minik mucize92 onla kurtulmuş bak
bizim burda bi arkadaş vardı ona da erken doğum riski diyorlar plasentası aşağıda hala da maşallah bi sıkıntı yaşamamış 26. haftasına girdi. ölçüm falan iyiyse çok strese girme bence kist büyür haftaya gidersin küçülür ki sanmıyorum ben senin erken doğum yapacağını kisti olanların yüzde 90 ı normal zamanında doğuruyor. doktorun biraz felaket tellalı gibi geldi bana seni baya germişDetaylı ultrason randevusu vardı ya orda ölçmüşler