Bence ol yani nolmuş? Çocuğun yarısı sende. Spermler de sağlam çıktı. Ooh daha ne olsun? Şimdi onlara güzel bir buluşma ayarlayacaksınızaynen terellelliiim sanki hamile kalmış kadar rahatım gajshs şaka şaka o kadarda değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence ol yani nolmuş? Çocuğun yarısı sende. Spermler de sağlam çıktı. Ooh daha ne olsun? Şimdi onlara güzel bir buluşma ayarlayacaksınızaynen terellelliiim sanki hamile kalmış kadar rahatım gajshs şaka şaka o kadarda değil
Bal çörek otu tarçın yapmıştım valla psikolojimi bozmayan birisiyim ama çıldıracağım inanki. Birde süt buharı yapmıştım ekstra. Gögüslerim filan açıyor oldum aha diyorum yok karnım ağrıyor bazen yine yok çok üzgünüm bir yerde bu başıma ilk defa geldi. Daha önce geçikmem olsa en fazla geç yumurtlma olurdu o da 3 gün geç gelirdi. Gelmiyor bir türlü böyle yaşayan oldu mu hiç bilmiyorm bilgin varsa karşılaştığın bilmek isterim yatamam tatlım hayrolsun bu ay kür falan bişi yapmış mıydın
E bu saate kadar beklerse yapmaz tabiGörümcemin oğlu 3 yaşında tuvalet eğitimi gecikti 2.bebeği olunca şimdi kakası geldiğinde söylüyor lazımlığa gidince yapmadan oturuyor anca annesi bez takınca beze yapıyormuş
Aynen canım çok sinir bozucu.. hiçbir şey kullanmak istemiyorum o yüzden macun vs. sağol tavsiye ettiğin için ama bende ters tepki yapar falan. Zaten adet olursam son korunmasız ilişki ayı olcak. bebiş oldu oldu olmadı bida 5 ay koruncam ara vercem o süre zarfında 10 kilo vermek hedefim..bana bu süreç baya kilo aldırdıvalla bilemedim kuzum ya sökülemediğine göre var bişi demek ki
çörek otu tarçın etkilemiş olabilir canımBal çörek otu tarçın yapmıştım valla psikolojimi bozmayan birisiyim ama çıldıracağım inanki. Birde süt buharı yapmıştım ekstra. Gögüslerim filan açıyor oldum aha diyorum yok karnım ağrıyor bazen yine yok çok üzgünüm bir yerde bu başıma ilk defa geldi. Daha önce geçikmem olsa en fazla geç yumurtlma olurdu o da 3 gün geç gelirdi. Gelmiyor bir türlü böyle yaşayan oldu mu hiç bilmiyorm bilgin varsa karşılaştığın bilmek isterim ya
bende olmadı canım M minik mucize92 sende olmuş muydu ?Dun yemek borum cayır cayır yandı kizlar ya macun dan olabilir mi diye düşündüm böyle etkilenen oldu mu ??
Ama normalde onu kullananlar erken adet olurmuş adet sökülürmüş hatta zaten başkasına öyle olur benim adetimi keser Allah İslah etsin daha tövbe çöreğine böreğine. Altı üstü 6 gün ancak yaptım belki zararlı olur diye püfff olunca sana bat günü vereceğimçörek otu tarçın etkilemiş olabilir canım
Tünaydın Sabah şekerleri :))))Günaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16 Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 @sleepy05 @Pungar35 Mordus @gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 @Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina @Mimariye @MEMUR54 Nm88326 @bercestesi @cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Jane Jetgil Ben de Sleepy ile aynı fikirdeyim. bende de bir sorun yoktu ama tüp tıkalı çıktı...Kuzum bencede rahim filmini erteleme demeye geldim, ultrasonla görünmüyor herşey, hormon almadan önce inşallah yoktur ama varsada bir sorun o hallolur, yoksada film etkisiyle ihtimalde artmış olur diye düşünüyorum. Naçizane fikrimi söylemek istedim.
İşte ona göre özgeçmişte yapısıklık yaratıcak durum yok ondan bıraz erteleyelim dedi hanı ben klomen kullandm yumurta olusmadıya sanırım onceliği ona aldı ama aklımda dusunce kalmaması ıcın bende bıdakı ay dusunebılırım . Once bı saglıkla yumurtladıgmı görsemJane Jetgil Ben de Sleepy ile aynı fikirdeyim. bende de bir sorun yoktu ama tüp tıkalı çıktı...
Bakın böyle şeyler varmış. Oranızda buranızda bir şeyler arayacağınıza gelin kültürlenelim
Nelerle uğraşıp nerelere yattık allasen bu vız gelir tırıs gider bence. Aferin bize, biraz fazla bilinçliyiz ama olsunÜşenmedim izledim, çok mantıklı ama uğraşmak lazım... bir de, gelecekteki canım çocuğum, Anan senin tuvalet eğitimini düşünüp böyle kaliteli videolar izliyo dedim kendi kendime
Gittim gittim. Sonucları aldım da doktoru bekliyorum ama çeken doktor iki tane miyom gördü. Çok küçük müdaheleye gerek yok bebeğe bi zararı da yok. Bazen hamilelikte görünmeyecek kadar küçük misyonlar büyüyebilir sıkıntılı bisey yok dedi. Ama kistimonun ölçümüne göre 11 cm olmuş. Raporda gördüm. Gerisini pek anlamadim. Teknik terimler.Miss Bride Gittin mi foturafçıya gelin gız?
Aynen çok iyiydi ama çabuk bittiBenim doktorum vermemişti normal hayatına dön spor yapma ağır kaldırma bir yere uzanma demişti ve sadece aşılama olduğum gün işe gitmemiştim ayaklarımı dikip yatmıştım 3 gün iyiymiş ya
Hadi geçmiş olsun. Yüzünü açtı mı Nazlı? Burnunu ölçebildiler di mi sıkıntı kalmadı? Bize de haber ver doktor çıkışı. İnşallah güzel yorumlar o da her şeyi, iç huzuruyla çıkarsınGittim gittim. Sonucları aldım da doktoru bekliyorum ama çeken doktor iki tane miyom gördü. Çok küçük müdaheleye gerek yok bebeğe bi zararı da yok. Bazen hamilelikte görünmeyecek kadar küçük misyonlar büyüyebilir sıkıntılı bisey yok dedi. Ama kistimonun ölçümüne göre 11 cm olmuş. Raporda gördüm. Gerisini pek anlamadim. Teknik terimler.
Bebek bekliyor ama mutlu değil galiba şuna baksanızamorlu ben hala yüzümde bi endişe, bi acaba var
Çikolataya direnemedi bu sefer açtı valla. İç huzurun da kalmadı ki şuan. Sırf çocuk için sakin durmaya çalışıyorum. Doktor geçen sefer erken doğum olabilir falan demişti en azından rahim ağzı normal. Öyle kısalma erken doğum riski rapora göre pek yok gibi. Tek tesellim o.Hadi geçmiş olsun. Yüzünü açtı mı Nazlı? Burnunu ölçebildiler di mi sıkıntı kalmadı? Bize de haber ver doktor çıkışı. İnşallah güzel yorumlar o da her şeyi, iç huzuruyla çıkarsın