- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Simdi ebe döndü onla konuştum hpv dna nin 5 yıl süresi varmis ama smear aldirabilirsin belki kanama durumun var ya bakmak isteyebilir doktor dedi ben de dedim hpv dna yla smear beraber bakilmissa 3 yıl ikisine de baktirmaya gerek yokmuş diye evet öyle ama senin kanama olduğu için bakmak isteyebilir doktor dedi tekrardan yine de sen bilirsin nasil rahat edeceksen diyerek topu bana attı benim.rahat olma gibi bi durumum hic yoktu bi gun rahatsız 3 gün terelelliyim mutlaka bisey buluyorumBana da özelde Hpv dna yapıldı. 3 yıl gerek yok dedi doktor bana da. Bence yaptırma yani temiz çıktıysa ama içim rahat etmez dersen sen bilirsin
Hehe siz de yatacaaaaağnız ya hep beraber çevremizden hizmet bekleyeceğiz. Listenin başında kocalar var elbetHer ay bu gruptan biri gelir bir ay hizmet ederiz sana yeter ki olsunbirer ay hizmet ederek döndürürüz artık
morlu ben hala yüzümde bi endişe, bi acaba var
Ayy kizlar bombasiniz yaaa haha evet valla morlu sen olabilirsinYemin ederim yazacaktım, "Bu sen, bu bakış adama dünyayı dar eder" diye. Sen iyi niyetle yaklaşıp endişe demişsin o ifadeye
Böyle yapıyoruz yapıyoruz bir halt da çıkmıyor ama bizim kafa rahatlamıyor işte. Ben mesela gitsem yaptırsam ve bir şey çıkmasa dünyalar benim olur ama bu rahatlamanın ömrü azami üç gün. Sonra yeni bir yerimde başka bir şey bulurum. Doktora git. Yaptır derse yaptır. Gerek yok derse hiç zorlamaSimdi ebe döndü onla konuştum hpv dna nin 5 yıl süresi varmis ama smear aldirabilirsin belki kanama durumun var ya bakmak isteyebilir doktor dedi ben de dedim hpv dna yla smear beraber bakilmissa 3 yıl ikisine de baktirmaya gerek yokmuş diye evet öyle ama senin kanama olduğu için bakmak isteyebilir doktor dedi tekrardan yine de sen bilirsin nasil rahat edeceksen diyerek topu bana attı benim.rahat olma gibi bi durumum hic yoktu bi gun rahatsız 3 gün terelelliyim mutlaka bisey buluyorum
Yok kiz ne zorlicam sadece ebeye sorduğumu ona da sorarım gerek var mı 3 yildan once baktirmaya diye valla hic hevesli değilim inan üşeniyorum bile bu ramazanda oruç oruç doktora gitmeye binbir çile alt takımların temizliği bile bir gitmeme sebebi benim için çok üşeniyorum onaBöyle yapıyoruz yapıyoruz bir halt da çıkmıyor ama bizim kafa rahatlamıyor işte. Ben mesela gitsem yaptırsam ve bir şey çıkmasa dünyalar benim olur ama bu rahatlamanın ömrü azami üç gün. Sonra yeni bir yerimde başka bir şey bulurum. Doktora git. Yaptır derse yaptır. Gerek yok derse hiç zorlama
belkide olabılırHiç olmamamıştı canm ama idrar yolu enfsiyonu sık geçiririm onla ilgisi var mı bilmiyorum.
Biz gecikme diyelim bir süre daha
test yaptınmıı allaahın adını verıyorum dogruyu soyleBiz gecikme diyelim bir süre daha
Canım ben daha olmadım
kuzum sen şu macundan aldın mı bu kisti atamadın heralde hala M minik mucize92 onla kurtulmuş bakCanım ben daha olmadımseninle tee 10 nisanda yazışmışız benden kahve leke geldi daha adete 11 gün var erken olcam demiştim ya.. O zamandan beri adet sancısı çekiyorum ama olamıyorum.
Klomenin etkisi mi hala yoksa hsg den mi hiçbir şey anlamadım. Normalde hiç gecikme yaşamazdım erken olurdum. Yine klomene sövüyorum.
Ama adetin 15.günü gittiğimde de kist yok dediler 1 buçuk cm bişi var çatlamış yumurta da olabilir dediler. Valla ne yapacağımı şaşırdım artık.. bütün düzenimi mahvetti allahın belası.kuzum sen şu macundan aldın mı bu kisti atamadın heralde hala M minik mucize92 onla kurtulmuş bak
Mis mis. Hem artık kafanda da soru işareti kalmadı. Bu da büyük rahatlık olur
Günaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Benim işler karıştı canım
valla bilemedim kuzum yaAma adetin 15.günü gittiğimde de kist yok dediler 1 buçuk cm bişi var çatlamış yumurta da olabilir dediler. Valla ne yapacağımı şaşırdım artık.. bütün düzenimi mahvetti allahın belası.
Kız yeminle 1 haftadır sahurda bişe yemiyorum nasıl olsa adet olcam boşuna yemeyim diyip su içip yatıyorum ped takıyorum yok bacım yokşiddetli sancı çekip olmamak çok kötü ya
tamam tatlım hayrolsun bu ay kür falan bişi yapmış mıydınBenim işler karıştı canımben doktora gittim kan testi yaptırdım 7 gün geçince ama negatif çıktı sonra doktor kist vesaire var mı baktı ve hormon testleri yaptı hepsi temiz çıktı Adetim gelmek bilmiyor. Doktor bana tarlusal ilaç verdi başka bir doktor 10 gün geçsin öyle tekrarla kan dedi 17 senedir adet gören insanım bu ay ilk defa şoktayım gelmek bilmedi bugün 9.günü Pazartesi günü doktora gidecem kendi doktoruma sonra duruma göre sana yazarım
Günaydın herkeseGünaydın güzellikler.
@GeminiWoman @ipek_annesi @goldies16Jane Jetgil Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 P Pungar35 Mordus gecenin_resmi @NaaNaa @NealStreet @merakligzm @Miss Bride @fiona13 @olcaaay @niw @Blacklight @sim84sim @Amanita @Rojda56 Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Masalmina @Mimariye @MEMUR54 @Nm88326 @bercestesi cukulatam @Sosyalsosyalci @Paresilaaa @Random33
Görümcemin oğlu 3 yaşında tuvalet eğitimi gecikti 2.bebeği olunca şimdi kakası geldiğinde söylüyor lazımlığa gidince yapmadan oturuyor anca annesi bez takınca beze yapıyormuşbi tanıdığım uyguladı bunu evet 24 saat zor cidden. o evde olduğu zamanlarda yapıyordu. bebek kaka sinyali verince hemen bezini açıp wc ye götürüyor bebiş kakasını çişini yapıyor sonra tekrar bezini takıyor ve böyle böyle çocuk şuan tuvaleti geldiğinde belli ediyor ve tuvalete gitmeyi bekliyor asla altına yapmıyor. yaza tamamen çıkaracağız bezi diyordu kadın. yani insan altına yapan bi varlık değil ve bebekte desek aslında manyak bi beyinleri var. 3-4 sene altına yapan bi bebeği bezden vazgeçirmek çocuğa bunu öğrettikleri için zor. bize şimdi tuvalete değil kuma yapacaksınız deseler kolay kolay ikna olur muyuz?