Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
bizim burda bi arkadaş vardı ona da erken doğum riski diyorlar plasentası aşağıda hala da maşallah bi sıkıntı yaşamamış 26. haftasına girdi. ölçüm falan iyiyse çok strese girme bence kist büyür haftaya gidersin küçülür ki sanmıyorum ben senin erken doğum yapacağını kisti olanların yüzde 90 ı normal zamanında doğuruyor. doktorun biraz felaket tellalı gibi geldi bana seni baya germiş @Miss Bride
Ben bu seferki ölçüm farkının doktorun kendi cihazından farklı bir cihazla olmasından da olabileceğini düşünüyorum

Kızlar ben bu ayda elendim .adet olmadım ama kan tahlili yaptırdım negatif çıktı . Folik asit kullanıyorum sadece .başka bişey kullanmamı öneren var mı hamile kalanlar ek ne aldılar . Negatifi görmekten çok yoruldum ben

Kızlar ben bu ayda elendim .adet olmadım ama kan tahlili yaptırdım negatif çıktı . Folik asit kullanıyorum sadece .başka bişey kullanmamı öneren var mı hamile kalanlar ek ne aldılar . Negatifi görmekten çok yoruldum ben
öncelikle hayırlısı olsun umudumuzu kaybetmek yok yola devam doktor bana coraspirin d vitamini ve folik asit vermişti ama foliğin içinde ek takviyeler olan bir folik asit aldırdı b6 ve b12 falanda var içinde

Okuyorum yazdıklarınıza da ben yazamadım bayadır. Evde işsizlikten örgüye sardım 😂 hergün tuhafiyeye gidip ip alıyom, bişeyler örüyom falan. Can sıkıntısı işte 😁 sen napıyon bacım, evdeki can sıkıntını neyle gideriyosun
Arada fotola bizi, el emeklerini görelim. Ben malak gibi yatıyorum. Magazinin nabzını tutoyorum ünlü düşünürler Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali ile 🤣

Valla Bayadır gitmiyorum cnm en son Ekim ayında gitmiştim doktora rahmin iyi durumda kistin de yok olmuş demişti o zamandan beri oluşmuşsa bilemedim bu ay ilk defa böyle bisey oldu stresten olur mu son günlerde çok stres yaptım ama gerci 5 6 gün önce de olmuştu dünkü gibi polip olsa ultrasonda görünür mü acaba
Ara kanama gibi olunca aklıma benim yaşadıklarım geldi canim. Benimde 2 cm kadar polip olduğunu öğrendim. Ultrasonda gördü doktorum ama sanki minik bişey demişti. Histeroskopife 2cm olduğunu öğrendik. Ara kanamalarım oluyordu benimde. Defalarca ultrasona girmis olmama rağmen daha önce hiçbir doktor farketmedi.. Adetim bitiyordu 10 gün sonra ara kanama , bitiyordu bikac zaman sonra yine leke.. Aklına kötü bişey gelmesin bende kendimi yiyip bitirmiştim. Çok şükür 10 dk lik bı işlemle alındı şikayetlerim bitti..

Ara kanama gibi olunca aklıma benim yaşadıklarım geldi canim. Benimde 2 cm kadar polip olduğunu öğrendim. Ultrasonda gördü doktorum ama sanki minik bişey demişti. Histeroskopife 2cm olduğunu öğrendik. Ara kanamalarım oluyordu benimde. Defalarca ultrasona girmis olmama rağmen daha önce hiçbir doktor farketmedi.. Adetim bitiyordu 10 gün sonra ara kanama , bitiyordu bikac zaman sonra yine leke.. Aklına kötü bişey gelmesin bende kendimi yiyip bitirmiştim. Çok şükür 10 dk lik bı işlemle alındı şikayetlerim bitti..
Cnm yazdığın için tesekkur ederim benim de önceden ara lekelenmelerim kanamalarım oluyordu ama bisey çıkmıyordu genelde ama adetim düzene girdi girelk Bayadır hic böyle yaşamamıştım 5 gün arayla iki defa oldu kanama insallah kötü bisey değildir cnm haftaya gidebilirim anca doktora ya da bu cumartesi de olabilir belki doktor calisiyorsa

X