Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Test için bat bir hafta geçsin öyle yapin diyor sitelerde. Bir gün geçse çıkmaz mı ki?

Canım senin tüptekş yapılıklık rahim gilmi ile açıldı mı peki?
Canım bak 2 ve 3 ilk vuruşlardaki hali en baştaki de 4. Vuruştan sonra çekilen görüntü. Geçiş görünüyor ama açıldı mı bilmiyorum. Doktor lap a gerek yok şuan dedi. 4 ay sonra bi daha hsg çekilcem kendi isteğimle

Eklentiler

• Screenshot_20210323_085953_com.mobisystems.fileman.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20210323_085808_com.mobisystems.fileman.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20210323_085757_com.mobisystems.fileman.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 42
Geçiş varsa açılmıştır kuzum
Umarım canım valla çoğu doktor sıkıntı yok yapışıklık varmış açılmış diyor instada bi kadına attım o da tam peritonel geçiş yok gibi falan dedi ama ben yine aşılamadan önce çekilcem hsg bi son hali ne durumda göreyim

Açılmış canım geçmiş sıvı karın boşluğuna iki taraftan da

Umarım canım ben de öyle düşünmek istiyorum 1 yıl tek tüp ile uğraşmışım. Belki de sağdan yumurtladım çoğu zaman. Kimyasaldan sonra tıkandığını düşünüyorum
Evet o tarz şeyler etkiliyor benim de ölü doğum sonrası tıkanmış mesela doktor 3. Denemede açtı sag tüpü ve ben nedense hep sağdan yumurtluyirum solda hic yumurta olmuyor kist e dönüyor hemen inşallah benim de kapanma durumu olmaz tekrar

Evet canım doğum kürtaj düşük kimyasal hepsi sebep olabiliyormuş yapışıklığa açıldığına göre tekrar kapanmaz bence canım
Gerek kalmadan bir an önce hamile kalırsın inşallah
İnşallah canım inşallaaaaah

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Size de geçmiş olsun. Yol olayı çok zor.
Benim özelde gittiğim doktorun haftada bir akşam nöbeti vardı. İş çıkışı gidiyordum. Pandemi sonrası nöbetlerini kaldırdılar. Hala devam eden bir hastane bulursun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…