Acaba burası mi strese sokuyor bizi. Akşam onu dusundum. Gelişine bıraksak olacak sanki. Burda sürekli okudukça bişi paylaştıkça kötüyü mu cagriyoruz?Hepimizin de aynı anda bozuldu. Nasıl iş anlamadım :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba burası mi strese sokuyor bizi. Akşam onu dusundum. Gelişine bıraksak olacak sanki. Burda sürekli okudukça bişi paylaştıkça kötüyü mu cagriyoruz?Hepimizin de aynı anda bozuldu. Nasıl iş anlamadım :/
hay allah bu ay herkesin döngüsü bozuldu resmenHanımlar resmen döngüm bozuldu
Şaştım kaldım daha bir hafta vardı. Kırmızılar geldi
minseo yeni BAT 15.05 güncelleyebilir misin
Beni kendi sürecim sıkıntıya soktu epey. Burada okuduğum her şeyden de nem kaptığım için o ara uzaklaştım zaten. Çok kaptırmamak lazımAcaba burası mi strese sokuyor bizi. Akşam onu dusundum. Gelişine bıraksak olacak sanki. Burda sürekli okudukça bişi paylaştıkça kötüyü mu cagriyoruz?
Bunu ben de düşündüm sosyal hayatta cevrem sosyal medya da sürekli bebek paylaşıyor buraya girince herkes bir bir hamile kalıyor okuyorum çift çift çizgiler görüyorum ben niye hep tek çizgi görüyorum diyorum ama şöyle soyleyjm burası da olmasa kendimi anlattığım beni anlayan benle aynı hisleri acilari hisseden evlat hasreti çeken kimse yok çevremde o yüzden yalnız kalıyorum kimse ile konuşamıyorum burası da olmadanAcaba burası mi strese sokuyor bizi. Akşam onu dusundum. Gelişine bıraksak olacak sanki. Burda sürekli okudukça bişi paylaştıkça kötüyü mu cagriyoruz?
Yıldız Tilbenin lafı geldi aklıma. "Hepinizden nefret ediyorum ama yalnızken de canım sıkılıyor."Bunu ben de düşündüm sosyal hayatta cevrem sosyal medya da sürekli bebek paylaşıyor buraya girince herkes bir bir hamile kalıyor okuyorum çift çift çizgiler görüyorum ben niye hep tek çizgi görüyorum diyorum ama şöyle soyleyjm burası da olmasa kendimi anlattığım beni anlayan benle aynı hisleri acilari hisseden evlat hasreti çeken kimse yok çevremde o yüzden yalnız kalıyorum kimse ile konuşamıyorum burası da olmadan
Bıkac hastane buldum altıdan sonra doktor bulunan ama doktor secemicem tabi kim varsa ona gidicem artık.tarlusal kullanıyorum regli olayımda gidicem iki aydır regli şaştı çok canım sıkkınBaşınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin. Size de geçmiş olsun. Yol olayı çok zor.
Benim özelde gittiğim doktorun haftada bir akşam nöbeti vardı. İş çıkışı gidiyordum. Pandemi sonrası nöbetlerini kaldırdılar. Hala devam eden bir hastane bulursun belki
Hepimizin şaştı ya baksana minseo de erken oldu, sim84sim de ben de. Sen tabii git yine de baktır. Tarlusal kafana göre almasaydın keşke. Kanda baktırdın mı? Hamilelik olmadığına emin olsaydınBıkac hastane buldum altıdan sonra doktor bulunan ama doktor secemicem tabi kim varsa ona gidicem artık.tarlusal kullanıyorum regli olayımda gidicem iki aydır regli şaştı çok canım sıkkın
hangi fotoğraflar kızMiss Bride hülooğ sana seslendik ya naptın fotoğrafları çektirdiniz mi
Sen nerdesin oğlum iki gündür? Allah Allah cık cık dün detaylı randevun yok muyduhangi fotoğraflar kız
vardı da, zilli yüzünü göstermedi ki, eliyle yüzünü kapattı, doktor da burun kemiğini ölçemedi diye beni perşembe günü tekrar çağırdı.Sen nerdesin oğlum iki gündür? Allah Allah cık cık dün detaylı randevun yok muydu
Piiii gitmiş babasına çekmiş. Burunda da canını sıkacak bir şey falan derlerse sakın korkma. Bazısı böyle dan dun şüphe sokuyormuş annelerin aklına ama diğer ölçümler iyiyse tek başına burunla bir şey olmuyormuş. Sağlıkla gelsin inşallah yaramaz kızvardı da, zilli yüzünü göstermedi ki, eliyle yüzünü kapattı, doktor da burun kemiğini ölçemedi diye beni perşembe günü tekrar çağırdı.
sonuç olmayınca da yazmadım işte perşembe günü keyfi gelir inşallah :)Piiii gitmiş babasına çekmiş. Burunda da canını sıkacak bir şey falan derlerse sakın korkma. Bazısı böyle dan dun şüphe sokuyormuş annelerin aklına ama diğer ölçümler iyiyse tek başına burunla bir şey olmuyormuş. Sağlıkla gelsin inşallah yaramaz kız
acaba dalgalardan mı rahatsız oluyorlar ya eliyle yüzünü kapatan çok bebek var bu ultrasonlardasonuç olmayınca da yazmadım işte perşembe günü keyfi gelir inşallah :)
tatlı ye ultrasona girmeden o zaman kıpraşıyolarmış muhtemelen sen gittiğinde uyuyorsa ondan eli yüzündedirsonuç olmayınca da yazmadım işte perşembe günü keyfi gelir inşallah :)
4 aydır ensesini izliyoruz valla.acaba dalgalardan mı rahatsız oluyorlar ya eliyle yüzünü kapatan çok bebek var bu ultrasonlarda
Onu da yedim ama babası gibi gıcık olcak heralde, inadına açmadı yarım saat ultrason çekiminde.tatlı ye ultrasona girmeden o zaman kıpraşıyolarmış muhtemelen sen gittiğinde uyuyorsa ondan eli yüzündedir
ashjshs nedir bu babalı kızlı sana ettikleri. Kediyi kendi tarafına çek bari dicem ama ondan da pek hayır yok sana4 aydır ensesini izliyoruz valla.