Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kızlar merhabalar engin bilgilerinizden faydalanmaya geldim
Ben bugün hastaneye kontrole gittim. Adetim in üçüncü günü bugün. Çok şükür sorun çıkmadı yalnız idrar yollarımda enfeksiyon varmış. İdrar örneği de aldı. ancak kafama takılıyor idrar, haliyle afedersiniz ama regli olduğum için biraz kanlı oldu. Sıkıntı olmaz mı ki bu ? Gerçi olsa doktor istemezdi herhalde ama sizlere de sormak istedim.

Acaba burası mi strese sokuyor bizi. Akşam onu dusundum. Gelişine bıraksak olacak sanki. Burda sürekli okudukça bişi paylaştıkça kötüyü mu cagriyoruz?
Bunu ben de düşündüm sosyal hayatta cevrem sosyal medya da sürekli bebek paylaşıyor buraya girince herkes bir bir hamile kalıyor okuyorum çift çift çizgiler görüyorum ben niye hep tek çizgi görüyorum diyorum ama şöyle soyleyjm burası da olmasa kendimi anlattığım beni anlayan benle aynı hisleri acilari hisseden evlat hasreti çeken kimse yok çevremde o yüzden yalnız kalıyorum kimse ile konuşamıyorum burası da olmadan

Yıldız Tilbenin lafı geldi aklıma. "Hepinizden nefret ediyorum ama yalnızken de canım sıkılıyor."

Bıkac hastane buldum altıdan sonra doktor bulunan ama doktor secemicem tabi kim varsa ona gidicem artık.tarlusal kullanıyorum regli olayımda gidicem iki aydır regli şaştı çok canım sıkkın

Bıkac hastane buldum altıdan sonra doktor bulunan ama doktor secemicem tabi kim varsa ona gidicem artık.tarlusal kullanıyorum regli olayımda gidicem iki aydır regli şaştı çok canım sıkkın
Hepimizin şaştı ya baksana minseo de erken oldu, sim84sim de ben de. Sen tabii git yine de baktır. Tarlusal kafana göre almasaydın keşke. Kanda baktırdın mı? Hamilelik olmadığına emin olsaydın

vardı da, zilli yüzünü göstermedi ki, eliyle yüzünü kapattı, doktor da burun kemiğini ölçemedi diye beni perşembe günü tekrar çağırdı.
Piiii gitmiş babasına çekmiş. Burunda da canını sıkacak bir şey falan derlerse sakın korkma. Bazısı böyle dan dun şüphe sokuyormuş annelerin aklına ama diğer ölçümler iyiyse tek başına burunla bir şey olmuyormuş. Sağlıkla gelsin inşallah yaramaz kız

sonuç olmayınca da yazmadım işte perşembe günü keyfi gelir inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…