- 25 Temmuz 2020
- 291
- 485
- 33
Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle tez zamanda iyileşsin inşallahKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle tez zamanda iyileşsin inşallahKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Cok geçmiş olsun neyi var ?Kızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Canim ya inan bazen bildigim seylerde panik yapiyorum.. iyiki doktora sormamisimiyiki arkadaslar cevapladilar sagolsunlar.. benim hep aklimda catlatma ignesi catlatiyormu catlatmiyormuydaydi.. bunuda ovulasyonla anlayabirmiyim yoluna o guzden gittim.. bugun cok agrim oldu sanirim 3.gunu bugun catladi.. bugunu de ramazan ramazan atlatirsak esimle onsan sonra bi oh diyecegiz..
Doktor sadece onu söyledi, ilişki sıklığınızı artırım dedi. Diğer değerlerle ilgili, benim muhtemelen ovulasyon zamanına den geldi testin ölçüm zamanı 8. Gün , çünkü ovulasyon testinde hep 9.10. Gün Çift çizgi çıkıyor bende , öyle olunca E2 biraz yüksek çıkmış olabilir dedi. Rezerv biraz düşük ama dedi. başka bişey demediAmh yi tek başına değerlendirmek hatalı olur canım diğer değerlerin için birşey dedi mi doktor
Amh si nice düşük insanlar gebe kalıyor çünkü
Canim sagolasin guzel dileklerin seninle de olsun.. icinizden gecirdiginiz guzel dilekleriniz katlanarak hayirli haberlerle sizede gelsin bizede guzel haberler ulassincok cok❤Ahh bizler işte çok normal durum da bende aynısını yapardım İnşallah güzel olan seninledir güzel haberlerini almak dileğiyle
Kızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Geçmiş olsun cnm, Rabbim dedene ve tüm hastalara acil şifalar versin
Allah şifa versin. Bir an evvel sağlığına kavuşup taburcu olur inşallah
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Rabbim sizlere bağışlasın Şafi ismiyle şifalar versin tez vakitte iyileşsin İnşaAllah kuzum çok geçmiş olsun
En kısa zamanda iyileşmesini dilerim. Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle tez zamanda iyileşsin inşallah
Bağırsağında sızıntı olmuş canımCok geçmiş olsun neyi var ?
minseo canim cok gecmis olsun Allahim sifa versin..
Çok Sağolun kızlar amin inşallahGeçmiş olsun Allah onun orada yardımcısı olsun sizlere bağışlasın dilerim
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına biran önce kavuşurKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Hayır , ayrı ayrı dedi. Endişelendik. Moralimiz bozuldu .. kürler varmış işe yararmı bilemedik. Doktor ilaç vs bişey vermedi ..Amh değişmiyor ama tek başına yeterli bir ölçüm değil. Diğer hormonlarla ve antral folikül sayımıyla beraber değerlendiriliyor. 1.27 düşük olabilir ama alarm veren bir düşüklük değil. İki tarafta ayrı ayrı mı 4-5 yumurta yoksa toplam mı?
Bir şey diyeceğim de ayrı ayrı 4-5 yumurta varsa bu kötü değil ki. Benim iki tarafta 5-6 çıktığında güzel demişlerdi. Sen başka bir doktora daha mı göstersen sonuçlarını? Büyüyüp büyümemesi, çatlayıp çatlamaması önemli. Zaten bir yumurta yetecek sana. En en olmadı evet tüp denenir de oraya gelene kadar denenecek şeyler var sonuçta. Eşinin değerlerine bakılmış mıydı?Hayır , ayrı ayrı dedi. Endişelendik. Moralimiz bozuldu .. kürler varmış işe yararmı bilemedik. Doktor ilaç vs bişey vermedi ..
Diğer tahlillerin yapıldıysa lh tsh fsh gibi başka bir doktora hepsini birden göster istersen canımDoktor sadece onu söyledi, ilişki sıklığınızı artırım dedi. Diğer değerlerle ilgili, benim muhtemelen ovulasyon zamanına den geldi testin ölçüm zamanı 8. Gün , çünkü ovulasyon testinde hep 9.10. Gün Çift çizgi çıkıyor bende , öyle olunca E2 biraz yüksek çıkmış olabilir dedi. Rezerv biraz düşük ama dedi. başka bişey demedi
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlığına biran önce kavuşur
minseo geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah
Sağolun amin kalın barısağından karın içine sızıntı olmuş canımminseo kuzum Rabbım sifa versin dedene ve tüm hastalarimiza bir nasılsın önce sağlığına kavuşsun insallah ne ameliyatı oldu kuzum?
çok geçmiş olsun canım benimBağırsağında sızıntı olmuş canım
Çok Sağolun kızlar amin inşallah
Sağol güzelim aminçok geçmiş olsun canım benim