Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Canim ya inan bazen bildigim seylerde panik yapiyorum.. iyiki doktora sormamisim🤭🤭iyiki arkadaslar cevapladilar 🙏🙏sagolsunlar.. benim hep aklimda catlatma ignesi catlatiyormu catlatmiyormuydaydi.. bunuda ovulasyonla anlayabirmiyim yoluna o guzden gittim.. bugun cok agrim oldu sanirim 3.gunu bugun catladi.. bugunu de ramazan ramazan atlatirsak esimle onsan sonra bi oh diyecegiz..🤭🤲

Ahh bizler işte çok normal durum da bende aynısını yapardım 🤗🙈İnşallah güzel olan seninledir güzel haberlerini almak dileğiyle 😍

Amh yi tek başına değerlendirmek hatalı olur canım diğer değerlerin için birşey dedi mi doktor
Amh si nice düşük insanlar gebe kalıyor çünkü
Doktor sadece onu söyledi, ilişki sıklığınızı artırım dedi. Diğer değerlerle ilgili, benim muhtemelen ovulasyon zamanına den geldi testin ölçüm zamanı 8. Gün , çünkü ovulasyon testinde hep 9.10. Gün Çift çizgi çıkıyor bende , öyle olunca E2 biraz yüksek çıkmış olabilir dedi. Rezerv biraz düşük ama dedi. :KK43: başka bişey demedi

Ahh bizler işte çok normal durum da bende aynısını yapardım 🤗🙈İnşallah güzel olan seninledir güzel haberlerini almak dileğiyle 😍
Canim sagolasin guzel dileklerin seninle de olsun..🙏 icinizden gecirdiginiz guzel dilekleriniz katlanarak hayirli haberlerle sizede gelsin bizede guzel haberler ulassin🙏🤲cok cok❤

Geçmiş olsun cnm, Rabbim dedene ve tüm hastalara acil şifalar versin 🤲🏻
Allah şifa versin. Bir an evvel sağlığına kavuşup taburcu olur inşallah
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Rabbim sizlere bağışlasın Şafi ismiyle şifalar versin tez vakitte iyileşsin İnşaAllah kuzum çok geçmiş olsun 😔
En kısa zamanda iyileşmesini dilerim. Allah şifa versin 🙏🙏🙏
Çok geçmiş olsun canım Allah'ın izniyle tez zamanda iyileşsin inşallah 🙏
Cok geçmiş olsun neyi var ?
Bağırsağında sızıntı olmuş canım
minseo minseo canim cok gecmis olsun Allahim sifa versin.. 🙏
Geçmiş olsun Allah onun orada yardımcısı olsun sizlere bağışlasın dilerim 🙏🏼
Çok Sağolun kızlar amin inşallah 🙏

Amh değişmiyor ama tek başına yeterli bir ölçüm değil. Diğer hormonlarla ve antral folikül sayımıyla beraber değerlendiriliyor. 1.27 düşük olabilir ama alarm veren bir düşüklük değil. İki tarafta ayrı ayrı mı 4-5 yumurta yoksa toplam mı?
Hayır , ayrı ayrı dedi. Endişelendik. Moralimiz bozuldu .. kürler varmış işe yararmı bilemedik. Doktor ilaç vs bişey vermedi ..

Hayır , ayrı ayrı dedi. Endişelendik. Moralimiz bozuldu .. kürler varmış işe yararmı bilemedik. Doktor ilaç vs bişey vermedi ..
Bir şey diyeceğim de ayrı ayrı 4-5 yumurta varsa bu kötü değil ki. Benim iki tarafta 5-6 çıktığında güzel demişlerdi. Sen başka bir doktora daha mı göstersen sonuçlarını? Büyüyüp büyümemesi, çatlayıp çatlamaması önemli. Zaten bir yumurta yetecek sana. En en olmadı evet tüp denenir de oraya gelene kadar denenecek şeyler var sonuçta. Eşinin değerlerine bakılmış mıydı?

Doktor sadece onu söyledi, ilişki sıklığınızı artırım dedi. Diğer değerlerle ilgili, benim muhtemelen ovulasyon zamanına den geldi testin ölçüm zamanı 8. Gün , çünkü ovulasyon testinde hep 9.10. Gün Çift çizgi çıkıyor bende , öyle olunca E2 biraz yüksek çıkmış olabilir dedi. Rezerv biraz düşük ama dedi. :KK43: başka bişey demedi
Diğer tahlillerin yapıldıysa lh tsh fsh gibi başka bir doktora hepsini birden göster istersen canım

gunaydın arkadaşlar. eşimin bı akrabası vefat etmıstı memlekete gıttık gece yarısı geldık cumartesı ogleden berı yollardayım 12 saat gıt gel mahvoldum vallahi. kızlar bıse sorcam sıze bana doktor lazım ama saat 6 dan sonra gıdebılcegm mesai saatı dısında calısan ısttanbul anadolu yakasında varmı bildiğiniz.

X