- 10 Kasım 2020
- 82
- 28
En son adet tarihin nezaman dı benim 25 MartCuma günü erken gebelik testiyle yapmak istiyorum cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son adet tarihin nezaman dı benim 25 MartCuma günü erken gebelik testiyle yapmak istiyorum cnm
Ayy başı sağolsun ya Allah rahmet eylesinOnların cenaze vardı kuzu eşinin bi akrabası ölmüş
27 mart, belirti falan var mı sizde siz ne zaman yapacaksınız testEn son adet tarihin nezaman dı benim 25 Mart
Ben yaptım canım çok hayalet silik çıkıyor bugün yaptımm kafam karıştı benim de27 mart, belirti falan var mı sizde siz ne zaman yapacaksınız test
Belirti falan hep her ay olan belirtiler işte27 mart, belirti falan var mı sizde siz ne zaman yapacaksınız test
Amh değişmiyor ama tek başına yeterli bir ölçüm değil. Diğer hormonlarla ve antral folikül sayımıyla beraber değerlendiriliyor. 1.27 düşük olabilir ama alarm veren bir düşüklük değil. İki tarafta ayrı ayrı mı 4-5 yumurta yoksa toplam mı?Selamlar,
Yardımcı olabilir misiniz?
Bugün doktora gittim. Önce hormon sonuçlarımı söyledi , ben 9. Günde kan verdim, değerlerim de amh 1.27 çıktı . Hoca rezervin düşük dedi, sonra ultrason muayenesi yaptı , sağda solda 4-5 adet antral folikül gördüm dedi. 6 ay doğal yollarla deneyin sonra tüp bebek yaparız dedi. Yaşım 32 bitti 33 yaşındayım. Moralim çok bozuldu. Tam 2 yıl önce bir gebelik oldu ama 5-6. Haftada düşük oldu. Bizde ona güvenerek hafiften aldık . Sadece ovulasyom testine dikkat ediyorduk. Son 2 Aydın daha sık ilişki oldu . Birde normalde benim 26-27 gün oluyordu adet döngüm ama son ay 24 gün oldu. Doktora gidicem diye biraz stres yapmış olabilirim . Kafam çok karışık. Kür kullanmak istiyorum , ama amh yükselmez dedi doktorum .
Hadi hayırlısı inşallah cnm güzel haberler verirsin Testin varsa fazla hergün yap bakalım koyulaşma olucak mıBen yaptım canım çok hayalet silik çıkıyor bugün yaptımm kafam karıştı benim de
Özelden MSJ atabilir misin bana canımBen yaptım canım çok hayalet silik çıkıyor bugün yaptımm kafam karıştı benim de
Geçmiş olsun cnm, Rabbim dedene ve tüm hastalara acil şifalar versinKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Allah şifa versin. Bir an evvel sağlığına kavuşup taburcu olur inşallahKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Özelden MSJ atabilir misin canım banaHadi hayırlısı inşallah cnm güzel haberler verirsin Testin varsa fazla hergün yap bakalım koyulaşma olucak mı
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Rabbim sizlere bağışlasın Şafi ismiyle şifalar versin tez vakitte iyileşsin İnşaAllah kuzum çok geçmiş olsunKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Amh yi tek başına değerlendirmek hatalı olur canım diğer değerlerin için birşey dedi mi doktorSelamlar,
Yardımcı olabilir misiniz?
Bugün doktora gittim. Önce hormon sonuçlarımı söyledi , ben 9. Günde kan verdim, değerlerim de amh 1.27 çıktı . Hoca rezervin düşük dedi, sonra ultrason muayenesi yaptı , sağda solda 4-5 adet antral folikül gördüm dedi. 6 ay doğal yollarla deneyin sonra tüp bebek yaparız dedi. Yaşım 32 bitti 33 yaşındayım. Moralim çok bozuldu. Tam 2 yıl önce bir gebelik oldu ama 5-6. Haftada düşük oldu. Bizde ona güvenerek hafiften aldık . Sadece ovulasyom testine dikkat ediyorduk. Son 2 Aydın daha sık ilişki oldu . Birde normalde benim 26-27 gün oluyordu adet döngüm ama son ay 24 gün oldu. Doktora gidicem diye biraz stres yapmış olabilirim . Kafam çok karışık. Kür kullanmak istiyorum , ama amh yükselmez dedi doktorum .
En kısa zamanda iyileşmesini dilerim. Allah şifa versinKızlar dedem ameliyat oldu dualarınıza talibim yoğun bakıma aldılar şimdi
Canim ya inan bazen bildigim seylerde panik yapiyorum.. iyiki doktora sormamisimiyiki arkadaslar cevapladilar sagolsunlar.. benim hep aklimda catlatma ignesi catlatiyormu catlatmiyormuydaydi.. bunuda ovulasyonla anlayabirmiyim yoluna o guzden gittim.. bugun cok agrim oldu sanirim 3.gunu bugun catladi.. bugunu de ramazan ramazan atlatirsak esimle onsan sonra bi oh diyecegiz..Bence utanma bende bilmiyordum aaa dedim altın değerinde bilgi bu bilmek iyi oldu sayende sana tşkr ederim sorduğun için cvplayan arkadaşlara ayrı teşekkür ederim