Rahim filminde canmBu nasıl belli oluyor acaba canım?
Cok geçmiş olsun canım bana da çekildi yakın zamanda oylr bi sey olsa söylerdi herhalde doktor Benim ki çok eski ilkel aletler ile çekildi anam ağladı vallahi ya bir hafta desteksiz kalkamadım sağımda soluma dönemedim rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bu durumun tedavisi nedir bilmiyorum ama sana da en kısa zamanda bebis ve sifa diliyorumRahim filminde canm
Çok güzel bir rüya görmüşsün canım inşallah gerçek olurSabaha karşı rüyamda göğüslerimden süt geldiğini görmüştüm aklıma geldi bi anlamına bakayım dedim internetten ve benim gözyaşlarım pıt
Hadi inşallah canım benimSabaha karşı rüyamda göğüslerimden süt geldiğini görmüştüm aklıma geldi bi anlamına bakayım dedim internetten ve benim gözyaşlarım pıt
Ne güzel bi anlam amiiiin diyelim inşallahSabaha karşı rüyamda göğüslerimden süt geldiğini görmüştüm aklıma geldi bi anlamına bakayım dedim internetten ve benim gözyaşlarım pıt
Amin kuzum İnşaAllah bu ay hepimiz hamiş kalalımÇok güzel bir rüya görmüşsün canım inşallah gerçek olur
İnşaAllah kuzum hepimize nasip olsunHadi inşallah canım benim
İnşaAllah başkanım hepimize İnşaAllah kocaman aminnnnnNe güzel bi anlam amiiiin diyelim inşallah
Amin hepimize inşlallahCok geçmiş olsun canım bana da çekildi yakın zamanda oylr bi sey olsa söylerdi herhalde doktor Benim ki çok eski ilkel aletler ile çekildi anam ağladı vallahi ya bir hafta desteksiz kalkamadım sağımda soluma dönemedim rabbim bu emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bu durumun tedavisi nedir bilmiyorum ama sana da en kısa zamanda bebis ve sifa diliyorum
Rapor 20 gün sonra çıkar dedi gidip almadjm sonra fırsat olup . Çünkü ben mesai bitince gidiyorum prof a o zamana orası kapanmış oluyorAmin hepimize inşlallahçok tşk kuzum. Sen nerede çekildi ki. Hsg sonrası rapor veriliyo canım sana verilmedi mi
E nabız a belki düşmüştür canım ben özelde çekildim düşmüştü hemen. Doktorun görmediyse bi an önce göster için rahat etsinRapor 20 gün sonra çıkar dedi gidip almadjm sonra fırsat olup . Çünkü ben mesai bitince gidiyorum prof a o zamana orası kapanmış oluyor
Rahim filmini gördü de raporu görmedi enabiz a malesef düşmediE nabız a belki düşmüştür canım ben özelde çekildim düşmüştü hemen. Doktorun görmediyse bi an önce göster için rahat etsin
Tmm canm rahim filmini görmüş.sıkıntı olsa o söylerdiRahim filmini gördü de raporu görmedi enabiz a malesef düşmedi
Hmm anladim canimTmm canm rahim filmini görmüş.sıkıntı olsa o söylerdi
Evet öyle ama ben diğerinden daha çok fayda gördüğümü düşünüyorumİçerik olarak natürel daha zengin diye gördüm ben de ondan alacaktım
Haklisin canim yazdım sonra zaten her kadının vücudu farklı tepki verir o sana iyi gelmiştir doğrudur yani mesela klomen ile birinin 3 yumurtay olurken benim biri zar zor görmem gibiEvet öyle ama ben diğerinden daha çok fayda gördüğümü düşünüyorum
Aynen öyle, o yüzden içine sineni al.. İnşallah faydasını görürsünHaklisin canim yazdım sonra zaten her kadının vücudu farklı tepki verir o sana iyi gelmiştir doğrudur yani mesela klomen ile birinin 3 yumurtay olurken benim biri zar zor görmem gibi
Biraz uzak kaldım Kk dan canım burdayımmm:)günaydın millet, güzel bir gün geçirelim inşallah
@bercestesicukulatam Yusra-61 U Uzaygemisi35 sleepy05 @Paresilaaa P Pungar35 Lavantakokusuu Mordus gecenin_resmi NaaNaa @gurbetgulu16 merakligzm fiona13 olcaaay niw Black Light sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 @Umuttllu M Masalmina Cookiie @elcin123 MEMUR54 @NealStreet Miss Bride
gnydnlar nasılsınız kızlar bayadır girmiyordum malum ramazan hem çalşp hem oruç biraz zor geçiyor ama hepimize bol bol dua ediyorum:)Günaydın canlaaaar!
mell_in_shell Miss Bride GeminiWoman ipek_annesi goldies16 Jane Jetgil cukulatam Yusra-61 pcoscuk fiona13 U Uzaygemisi35 @NealStreet Ha-ri sleepy05 P Pungar35 Lavantakokusuu Mordus gecenin_resmi NaaNaa merakligzm olcaaay niw sim84sim X xnobodyx Novaa Zeymuss0103 zeynep-ahmet M minik mucize92 M Masalmina Cookiie MEMUR54 Nm88326
Allah kabul etsin canım benimgnydnlar nasılsınız kızlar bayadır girmiyordum malum ramazan hem çalşp hem oruç biraz zor geçiyor ama hepimize bol bol dua ediyorum:)