Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Cnm tesekkurler cevabın için benim sag tup tıkalı aslinda benim şansım da çoğunluk soldan yumurtlamam yani emin degilim tabi ama genelde sol tarafım agriyo yumurtlama günlerinde tekrardan rahim filmi çekilmem gerekiyor bakalim sol hasarsız duruyo mu diye önümüzdeki ay belki giderim rahim filmi için

Lumix canım naber ? sen ne yaptın histereskopi konusunda karar verdin mi ?

merhabaa
ramazandan dolayı çok bakamadım buralara şimdi gördüm mesajını, en son aşılamaya karar vermiştik doktorla, 23 nisanda regl olmam gerekiyo, gerçi bu ayı da değerlendirdim ama hiç umidim yok, regl öncesinde doktor rahim ağzından geçiş denemesi yapmak için beni çağıracaktı, hala haber vermedi onu beklliyorum, yani aslında o denemeye bağlı herşey şuan, darlık var ya bende, geçiş yaparken çok zorlanmışlardı ilk aşılamada, e ağrı sızı kanama fln olunca aşılama tutmuyo ztn, o yüzden öncesinde aşılama yaparmış gibi geçiş yapmayı denicek aşılama kateteriyle, eğer rahat geçerse dediği gibi regl 2. Günü ilaçlara başlıcm aşılama için, eğer deneme yaparken geçemezse ağrı sızı olursa aşılama iptal, histeroskopiye yoğunlaşıcm mecburen

siz neler yapıyorsunu buralarda var mı güzel haberler, sen nasılsın

Hay Allah razı olsun canım ya ne güzel de yorum yazdın çok teşekkür ederim. Bu ilaç hakkında çok kötü yorumlar okudum baya kafam karışmıştı benim fsh normal ama lh bi tık yüksek çok hafif pko olabilirsin dedi, bana ilişki önermedi adetin 5.günü başla dedi 3 ay kullan dedi o kadar sen kaçıncı gün başladın kullanmaya?

Canım şimdiye kadar herşey dahil 30 bini geçmiştir şimdi embriyom olsaydı sadece transfer parası verecektik maddi manevi yorulduk.Allahtan ikimizde çalışıyoruz eşimle maasimiz tüp bebege gidiyor, Birikim felan yapamıyoruz .Simdi tekrardan başlayacağız 20 bini gözden çıkardım ben embriyo dondurma olursa Birde Histereskopı olacağım bu fiyatı bulacak

Rica ederim canım ne demek Bende 5.günü başlamıştım 9.ilaca gelince sen de sık ilişkide bulun bence sen bilirsin tabii. Her ilaç hakkında iyi kötü yorumlar var canım. klomen mesela çoğu kişiye iyi gelirken bana tek kullanımda kist yaptı onunla uğraşıyorum 2 aydır bünyem perişan oldu çok sıkıntı yaşattı bana. Keşke kullanmasaydım da cyclo yu kullansaydım o ay diye kendime kızıyorum şimdi. Herşey de hayır vardır belki bu ilaç vesile olur sana da inşallah

Deneme olayı mantıklı olmuş canım, boşu boşuna tedavi almamış olursun sonucu mutlaka paylaş ama inşallah gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsın ben iyiyim canım değerlendirmelere devam bakalım hayırlısı

Msjların içimi ferahlattı canım Allah razı olsun senden inşallah bana da vesile olur ama hala adetim gelmedi 59.gün bugün her ilaç her bünyede farklı tepkiler veriyor işte bakalım bana ne yapacak deneyip göreceğiz inşallah sende bi an evvel normal sürecine dönersin canım senin ikinci mi olacak

Merhaba kızlar burda çok yeniyim Haziran 2019'dan beri korunmuyoruz bebek istiyorumm tüm sonuçlarımız normal tüp bebek tedavisi öncesi spontan olarak takip yapılıp ilişki önerilip yumurtalık takibi tedaviye başlıyorum. Femera kullandım 5 gün 3 ay tedavi göreceğim yaşım 28 bu sekılde tedavı gorup anne olanlar var mı??

İnşallah canım evet ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse önce Allah sizlere nasip etsin inşallah

Sen baya geç oluyorsun ya kist falan yok dimi? Bu ilaç düzene sokar inşallah merak etme. Süt hormonuna da batırdın mı ben aynı zamanda onun ilacını da kullanmıştım cyclo yu kullanırken. Bu kadar geç olmanın sebebi belki prolaktin de olabilir.

Evt de haber gelmedi hala, pazartesi arıcam bakalım 3 gün kalıcak adete pazartesi günü, acilen deneme yapması lazım inşallah bir dahaki aya kalmam, takviye kullnıyomusun vitamin fln, arısütü bal polen propolis aldım bu ay ben, her gün kullanayım bakayım bi işe yarıcakmı, onun dışında vitaminlerim bitti neler kullanıyosun ne alsam bilemedim

Ben vitamin olarak sadece d vit kullanıyorum canım bi de folik asit. Onun dışında şuan bişi kullanmıyorum benim doktor takviyelere karşı hiç bi işe yaramıyor para tuzağı diyor. Önemli olan d vit, B12, folik asit bi de tsh ve ins direnci imiş. Macun olarakta bitkisel bi macun yiyorum onun da içinde propolis falan var bi de ekstra bitkiler onu seviyorum faydasını gördüğüm için devam ediyorum

Off tarifle bizi ben de yeni tarifler denemeye bayılırım canım sütlü irmikli bi tatlı istiyo hafif ama tatmin edici kafama yatan bişi bulamazsam şu klasik irmikli tatlı tarifini yapıcam bisküvili falan
Ne zamana yapacaksın cnm, yazayım sana olur mu :)) Peynirli irmik helvası sever misin yanında maraş dondurmalı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…