Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
1 hafta sonra beta hcg bakılacak tekrar. Sonucu bana ara söyle dedi. Duruma göre belli olacak gidip girmeyeceğim

Kanamayı söylemedi. Sabah mesaj attım sordum, problem yok, olabilir dedi. Bence de bu sefer işe yarıyor ama benim de anamı ağlatıyor 🙈 ağrım hep otururken falan oraya bi baskı oluyor mesela aklım çıkıyor. Ama çok şiddetlenmediği sürece sıkıntı yok, canım pektir ☺️
Hadi sağ salim atlatırsın inşallah. Bu iğneyle böyle geçsin gitsin, tertemiz olsun arınsın için 🙏 Allah sana dayanma gücü versin

Merhaba kızlar . Siteye yeni üye oldum , biraz Moral olsun diyerek katıldım. Bayram sonrası 3.tüp bebek denemem olacak, temmuza da transferim olur muhtemelen.Ocak sonu kürtaj oldum malasef tüp bebekle hamile kalmıştım kalbî durdu bebeğimin 8 haftalık kürtaj oldum.Şimdi sil baştan tekrar deneyecegiz m çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bir yandanda Hemen başlamak istiyorum..

Bu fikre bayıldım birer fırt da sıcak çikolata içer miyiz 🤭🤭
Ohhh içilmez mi içeriz tabi 🤤
Madem kendi bildiğini okuyacaksın. Bize niye soruyorsun??? Bana kocam böyle diyor fikrini alıp dediğini yapmadığımda 🤣
Ne kadar tarif biliyonuz diye bi test ediyim dedim 😆😆😆
Benim bir tüpüm tıkalı canım o yüzden tekrar çekelim dedi doktorum hamilelik şansımı artırmak için
Yaaa, seninle benziyor durumumuz benim de sağ tıkalıydı biraz açıldı filmde ben de 4 aya gebelik olmazsa kendi isteğimle tekrar çekileceğim. Film görüntün var mı?
Merhaba kızlar . Siteye yeni üye oldum , biraz Moral olsun diyerek katıldım. Bayram sonrası 3.tüp bebek denemem olacak, temmuza da transferim olur muhtemelen.Ocak sonu kürtaj oldum malasef tüp bebekle hamile kalmıştım kalbî durdu bebeğimin 8 haftalık kürtaj oldum.Şimdi sil baştan tekrar deneyecegiz m çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bir yandanda Hemen başlamak istiyorum..
Geçmiş olsun canım 😔 inşallah bu defa sürecin çok güzel bir şekilde ilerler🙏 embriyo dondurmuşmuydunuz?

minseo minseo canım Hediye Dağdeviren cevap vermiş sağolsun. Ama o da belirgin sorun yok demiş ultrasonda sıkıntı var mı o önemli demiş. Benim de daha önce ultrasonda hiç görülmemişti hsg sonrası çıktı. Kafam karıştı 🤔

İyi akşamlar.Bişey soracaktım ben kızlar. Şimdi oruç tutuyoruz hamile kalırsak hamile olduğumuzu öğrenene kadar oruç tutmak bebeğe zarar verir mi gün içinde yemek içmek yok

İyi akşamlar.Bişey soracaktım ben kızlar. Şimdi oruç tutuyoruz hamile kalırsak hamile olduğumuzu öğrenene kadar oruç tutmak bebeğe zarar verir mi gün içinde yemek içmek yok
Bebek ilk aylar annenin kanından besleniyor canım yemekle çok alakası yok ama kronik bi rahatsızlığın varsa ya da ilaç kullanman gerekiyorsa tabi sağlık öncelikli ama sağlıklıysan sıkıntı olmaz

Geçmiş olsun canım 😔 inşallah bu defa sürecin çok güzel bir şekilde ilerler🙏 embriyo dondurmuşmuydunuz?
Malasef canım.2 tane iyi kalite 5.gün embriyom oluşmuştu ikisini de transfer ettirdik.İnsaLLAH bu sefer daha fazla kalır da dondururuz, sürekli baştan baslamak çok yoruyor..

Merhaba arkadaşlar 🌺
Dilerim en kısa zamanda hepiniz birer birer anne olacağınız haberinizi paylaşırsınız 🤲🏻🤲🏻
Benim sizlere bir sorum olacak ;
Adetlerim çok düzensiz her ay farklı olur 36 45 49 gün en uzun 52 görmüştüm ama bu ay 59gün oldu hala yok Dr gittim Dr söktürücü verdi ilaç bitti bugün 5.gün oldu biteli hala gelmedi. Birde bana adet düzenlemek için cyclo progynova diye bir ilaç yazdı 3 ay kullan dedi. Bu ilacı kullanan var mı aranızda?
Merhaba canım 🙋🏻‍♀️ben geçen ay kullandım. bu ilacı kullanırken korunmuyorsun. Benim fsh lh vs hormonlarım da yüksekti onları çok güzel düşürüyor e2 yi yükseltiyor. Ben 4 yıl önce de kullandığım ay gebe kalmıştım. Benim adetlerim seninkinin aksine erken geliyordu.

Tablette, 9.ilaçla 14.ilac arası aşırı ilişki şeklinde kullanmamı söylemişti doktorum. vajinayı yıkamamamı ve ilişkiden sonra sabaha kadar kalkmamamı söylemişti.

Sana ne şekil önerdi bilmiyorum ama inşallah faydasını görürsün canım 🙏

Allahim guc kuvvet versin canim.. insallah bu defa cok sevinirsin. Bebegine kavusursun..her defasinda 1.odediginiz tutarimi odediniz.. insan hem maddi acidan hem manevi acidan yoruluyor..🤲 mubarek gunlerde tum dualarimiz cocuk isteyen tum anne adaylarina rabbim kucaginizi bos birakmasin🥺🤲

X