- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.538
Tamam canım ne zaman istersen :))Amin canım Allah razı olsun çok güzel valla ben de çok seviyorum bir süredir diyet gibi sağlıklı beslenme modundayız çok yapamıyorum öyle şeyler özledim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım ne zaman istersen :))Amin canım Allah razı olsun çok güzel valla ben de çok seviyorum bir süredir diyet gibi sağlıklı beslenme modundayız çok yapamıyorum öyle şeyler özledim
Afiyet olsun canımBunu not ettim makarna hastası biri olarak denicem
Bence kim gebelik düşünüyorsa ilk başta rahim filmi çektirsin, doğum yapan kadınlarda bile bir süre sonra tıkanma ve/veya anormalikler oluyor. Süreç kısalır, kafa da rahat olur. Tabi Allah ne zaman nasip ederse güzel haberi o zaman olur, lakin biz elimizden geleni yapalım, takdir onun.Cnm tesekkurler cevabın için benim sag tup tıkalı aslinda benim şansım da çoğunluk soldan yumurtlamam yani emin degilim tabi ama genelde sol tarafım agriyo yumurtlama günlerinde tekrardan rahim filmi çekilmem gerekiyor bakalim sol hasarsız duruyo mu diye önümüzdeki ay belki giderim rahim filmi için
hiç bi işe yaramazsa bile bağışıklığı güçlendirir hiç değilse, malum covid var, bnde propolisli o dediğim karışıma başladım işte, yiyelim gitsin şifa olsun hepimize inşallahBen vitamin olarak sadece d vit kullanıyorum canım bi de folik asit. Onun dışında şuan bişi kullanmıyorum benim doktor takviyelere karşı hiç bi işe yaramıyor para tuzağı diyor. Önemli olan d vit, B12, folik asit bi de tsh ve ins direnci imiş. Macun olarakta bitkisel bi macun yiyorum onun da içinde propolis falan var bi de ekstra bitkiler onu seviyorum faydasını gördüğüm için devam ediyorum
Nasıl faydalarını gördün anlatsana birazBen vitamin olarak sadece d vit kullanıyorum canım bi de folik asit. Onun dışında şuan bişi kullanmıyorum benim doktor takviyelere karşı hiç bi işe yaramıyor para tuzağı diyor. Önemli olan d vit, B12, folik asit bi de tsh ve ins direnci imiş. Macun olarakta bitkisel bi macun yiyorum onun da içinde propolis falan var bi de ekstra bitkiler onu seviyorum faydasını gördüğüm için devam ediyorum
Tuzsuz peynirle yapılıyor... yaklaşık 1 kase sünen tuzsuz peynir 200 -250 gr kadar.. 3 bardak su+2 Bardak şeker (dondurmalı servis edeceksen şekeri azaltabilirsin) +1 bardak irmik .. şekerle suyu karıstır kaynayınca az az irmik ekle katı kıvam olunca ocagı kapat ve sünen rendelenmiş tuzsuz peniri ekle çok hızlı 1 2 dk karıştır... sunum kaselerini ıslattıktan sonra helvayı dök oda ısısında soğusun.. sonra kaseleri ters çevir... dondurmayla servis et.Peynirli miii o nasıl kız hiç yemedim öyle bişi
Kendi adıma yumurtlama olarak, eşim üzerindeki etkilerini anlatmıyımNasıl faydalarını gördün anlatsana biraz
Aaaa hiç duymadım bunu yöresel bişi mi bu daTuzsuz peynirle yapılıyor... yaklaşık 1 kase sünen tuzsuz peynir 200 -250 gr kadar.. 3 bardak su+2 Bardak şeker (dondurmalı servis edeceksen şekeri azaltabilirsin) +1 bardak irmik .. şekerle suyu karıstır kaynayınca az az irmik ekle katı kıvam olunca ocagı kapat ve sünen rendelenmiş tuzsuz peniri ekle çok hızlı 1 2 dk karıştır... sunum kaselerini ıslattıktan sonra helvayı dök oda ısısında soğusun.. sonra kaseleri ters çevir... dondurmayla servis et.
Kendi adıma yumurtlama olarak, eşim üzerindeki etkilerini anlatmıyım
Aynen canım, Künefe den sonra peynirli irmik helvamız gelir... bak istersen internette.. taaa nereye kadar çeksen uzar peyniri...sıcak yersen tabi. ben soğuk severim.. istersen sıcak servis et doğuk dondurmayı da üstüne koy o da güzel oluyor...çatalla çektin mi sıcakken peynir uzuyor :))) Künefedeki gibi.. zaten künefe peyniri ile aynı peynir kullanılıyor...Aaaa hiç duymadım bunu yöresel bişi mi bu da
Evet tabi yazarrKizlar iyi geceler, sağlık ocağı d vitamini ve folik asit yazar mı
Teşekkür ederim aklımı çok kurcalıyordu bu konu adetime 1 hafta var .ilaç falan kullanmıyorum İçim rahatladıBebek ilk aylar annenin kanından besleniyor canım yemekle çok alakası yok ama kronik bi rahatsızlığın varsa ya da ilaç kullanman gerekiyorsa tabi sağlık öncelikli ama sağlıklıysan sıkıntı olmaz
Günaydııınn kedilisini de görmüştüm harikaydıGünaydıııııııııııın
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ahshshns o yazdığın şarkı mıymış ahahsjjsjsjs ben de bu ne diyor diyordum dün kendi kendime. aha da böyle okudumGünaydıııııııııııın
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ahshshns o yazdığın şarkı mıymış ahahsjjsjsjs ben de bu ne diyor diyordum dün kendi kendime. aha da böyle okudum
Canım Allah uzun ömürler versin yavrularımıza benim de 2 kızım var şükürler olsun ki yaş fazlaca geçmeden nasip olursa 1 evladımız daha olsun istiyoruz en çokta kızlarım ve babayı bu istekten vazgeçiremiyorum Rabbim ilk evvel anneliği hiç tatmamış kardeşlerime daha sonrasında da bizlere nasip etsin inşallahİnşallah canım evet ikinciyi istiyoruz Allah kısmet ederse önce Allah sizlere nasip etsin inşallah
Sen baya geç oluyorsun ya kist falan yok dimi? Bu ilaç düzene sokar inşallah merak etme. Süt hormonuna da batırdın mı ben aynı zamanda onun ilacını da kullanmıştım cyclo yu kullanırken. Bu kadar geç olmanın sebebi belki prolaktin de olabilir.