İyilik canım yatakta yuvarlanmaca senden naberNaber fıstıklaaar
Ooo birileri izinliiiiii . Valla laptop bana bakıyor ben onaaaaa ders çalışmam lazım offfİyilik canım yatakta yuvarlanmaca senden naber
Dün akşamdan beri çok üşüyorum ya acaba hamile miyimNaber fıstıklaaar
Cumartesileri evdeyim şükürellaOoo birileri izinliiiiii . Valla laptop bana bakıyor ben onaaaaa ders çalışmam lazım offf
Klomen yazsa da femara iç zaten takipte olacaksın madem bu kadar istemiyorsun klomen diye tutturursa ben olsam öyle yapardımKizlar pazartesi regl olcam zamanlı gelirse ve perşembeye de randevu aldım doktor bir yumurta ile ilerleriz zaten gebelik için yeter dedi ama ben sans artsın diye birden fazla yumurta olsun istiyorum klomen malum bu yüzden femara istemeyi düşünüyorum onda da garantisi yok tabi iki yumurta olacağın ama denemek istiyorum doktorum büyük ihtimalle kabul etmeyecek ısrarcı olmalı miyim ??
Kiz bi sey olmasınKlomen yazsa da femara iç zaten takipte olacaksın madem bu kadar istemiyorsun klomen diye tutturursa ben olsam öyle yapardım
Orasını ben bilemem sen klomeni istemiyorsun diye seçenek sundumKiz bi sey olmasınkorkulacak bi sey olmaz demi
Ay bilemedim bi sey olur mu ki ya da bir den fazla yumurta olursa anlar kızar mi bu adam biraz manyakOrasını ben bilemem sen klomeni istemiyorsun diye seçenek sundum
Doktor vermeden alma yaAy bilemedim bi sey olur mu ki ya da bir den fazla yumurta olursa anlar kızar mi bu adam biraz manyakbabamdan bu kadar cçekinmiyorUm ben
Şöyle tonton yaşlı bi prof olsa derim de genç bi prof bu utanırım kız demeye neyse ya sey diyim hocam esimin çok ciddi baş anomalisi var yumurtayı delemiyor ilk geldiğimde de bahsettim zaten size diyim ne kadar yumurta olursa şansım o kadar çok olur diye bilinç altıma yerleşti ben bunu denemek istiyorum diyimDoktor vermeden alma yaIsrar et sen de. Anlat diyorum adama her şeyi
Ya verir hocam 2 defa klomen denedik bana fayda etmiyor femara mı denesek dersinAy bilemedim bi sey olur mu ki ya da bir den fazla yumurta olursa anlar kızar mi bu adam biraz manyakbabamdan bu kadar cçekinmiyorUm ben
Deli anam deli inan bak bi gün gitsen anlarsın beni çok tuhaf bi adam ahahaha seviyorum ama bi yandan da alıştım değişik bi kafası varYa verir hocam 2 defa klomen denedik bana fayda etmiyor femara mı denesek dersin
Valla kuzu her doktor kendine has işte kimi işine karışılmasını hiç sevmiyor kimi de her şeye tamam diyorDeli anam deli inan bak bi gün gitsen anlarsın beni çok tuhaf bi adam ahahaha seviyorum ama bi yandan da alıştım değişik bi kafası var
Çok şey kaybediyorlar gelmeyerekAh sıpa ahhhhh ananı böyle dertlerle uğraştırmasan da gelsen ne olir yani amma nazlı çıktın bi yumurta da olsa milyon tane kardeşin var biriniz de mi gelmez şu yumurtaya vay arkadaş ya sanki gelince işkence edeceğiz bilse nasil seveceğimizi
Ne olacak ya söyle işte. Söyle ki ona göre hareket etsin o daŞöyle tonton yaşlı bi prof olsa derim de genç bi prof bu utanırım kız demeye neyse ya sey diyim hocam esimin çok ciddi baş anomalisi var yumurtayı delemiyor ilk geldiğimde de bahsettim zaten size diyim ne kadar yumurta olursa şansım o kadar çok olur diye bilinç altıma yerleşti ben bunu denemek istiyorum diyim