Bende de öyle oldu aynen kanama olmadı geçti hemen..Benim masadan kalkınca çok az pembe kanama oldu sonra kahverengiye döndü ertesi gün bitti canm
Yok canım ben klomen ve çatlatma iğnesini şubat ayında oldum iki adet kist oluştu normal zamanda adetim geliyordu ama kahvrengi ve az miktardaydı 2 ay bu şekilde oldu doktorum duphaston verdi onu kullandım yine aynı şekilde geldi bu ay şükür normale döndü doktorum gel tedaviye devam edelim dedi ama ben hsg çekilmeye karar verdimSağol canım inşallah alırız artık şu güzel haberleribenim filmden sonra 2. Ayım rabbim nasip eder inşallah
pco musun sen?
İnşallah bende de bu şekilde olur ovülasyon zamanını kaçırmak istemiyorumBenim masadan kalkınca çok az pembe kanama oldu sonra kahverengiye döndü ertesi gün bitti canm
İyi yapmışsın canım önce filmini çekil sonra devam edersinYok canım ben klomen ve çatlatma iğnesini şubat ayında oldum iki adet kist oluştu normal zamanda adetim geliyordu ama kahvrengi ve az miktardaydı 2 ay bu şekilde oldu doktorum duphaston verdi onu kullandım yine aynı şekilde geldi bu ay şükür normale döndü doktorum gel tedaviye devam edelim dedi ama ben hsg çekilmeye karar verdim
Benim de geçen hafta 4 sınavdı bittim resmen sukur verdim onları son bir tane kaldı hadi bunlar ilk 4 unite final de 8 üniteyi nasıl çalışacağım bilmiyorumBende bende aynım öyleyim azım yok fazlam varçalışmak istemiyommm
Bir sınav iyiymiş benim 4 tane var üstten ders alıyım dediydimpüff aç aç kafam çalışmıyor diyorum akşam yaparım, akşam yemek yiyorum uykum geliyor öyle bir döngü içindeyim ki.
Hadi güzel haberler ile gel inşallahKızlar aşılamam pazartesi günü yapılacak mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum
Canım dualarım seninle umarım her şey harika ilerler ve 15 güne güzel haberlerini duyarızKızlar aşılamam pazartesi günü yapılacak mübarek günlerde dualarınızı bekliyorum
Şöyle kremalı tavuk etli fesleğenli makarna en sevdiğimmmm off çok istedim şuan insan oruçlu olunca canı herşeyi istiyor yaKızlaaaar güzel bi makarna tarifi olan varsa alırım akşama kocam nöbetçi iftara şöyle lezzetli bi makarna yapayım diyorum
Sorma birde yüzde 70 kapsıyor :)) biz ne yapacağımızı şaşırmış olmalıyızBenim de geçen hafta 4 sınavdı bittim resmen sukur verdim onları son bir tane kaldı hadi bunlar ilk 4 unite final de 8 üniteyi nasıl çalışacağım bilmiyorum
Benim canım bugün abur cubur çekti ya neyseki evde stoğum varŞöyle kremalı tavuk etli fesleğenli makarna en sevdiğimmmm off çok istedim şuan insan oruçlu olunca canı herşeyi istiyor ya
Aof benim de işletmeSorma birde yüzde 70 kapsıyor :)) biz ne yapacağımızı şaşırmış olmalıyızçocuk mu yapalım kariyer mi biz napyoruz belli değil ikisini de aşacağız Allahın izniyle. Hangi üniversite sizin? Benimki Anadolu.
Bunu not ettim makarna hastası biri olarak denicemİstediğin cins makarnayı haşlıyorsun kuzum süzüyorsun. haşlanırken şunu yap,
Bir kaba 2 yemek kaşık domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası koy, üstüne 1 çay bardağı su ekle erit ikisini. 2 domatesi 2 sarımsağı rendele ve hepsini karıştır. sos tenceresine 1 yemek kaşığı tereyağı, biraz da sıvı yağ ekle, diğer karışımı ilave et, kaynayınca altını kıs ve 15 dk pişsin. Kopkoyu kırmızı olacak. Ben en son içine reyhan, kekik ekliyorum. biberiye de ekleyebilirsin. Çok enfes oluyor. tavsiye ederim. sonra sos hazır olunca makarnayı tencereye al sosla karıştır kısık ateste biraz özleştir, sıcak servis et.
Misafir kabul eder misin sanki pko ve insülin direncim yok gibi hemen koşup gelebilirimBenim canım bugün abur cubur çekti ya neyseki evde stoğum var
C kollu cihazlı yerde çektirmiştim bende, birkaç gün sonra kahverengi lekelenme oldu biraz o kadar. Korunmaya gerek yok. İnşallah sorunsuz çıkarAnladım canım ilişki yasağınız var mıydı? Benim gittiğim yerde c kollu cihaz ile çekim yapılacak korunmanıza gerek yok dediler inşallah kanama olmaz yumurtlama günümü kaçırmış oluyorum yoksa
Etmem mi koş gel kocam nöbetçi ağlayarak cips çikolata yer üstüne de şeker hapı içerizMisafir kabul eder misin sanki pko ve insülin direncim yok gibi hemen koşup gelebilirim
Bu fikre bayıldım birer fırt da sıcak çikolata içer miyizEtmem mi koş gel kocam nöbetçi ağlayarak cips çikolata yer üstüne de şeker hapı içeriz
İnşallahC kollu cihazlı yerde çektirmiştim bende, birkaç gün sonra kahverengi lekelenme oldu biraz o kadar. Korunmaya gerek yok. İnşallah sorunsuz çıkar
Madem kendi bildiğini okuyacaksın. Bize niye soruyorsun??? Bana kocam böyle diyor fikrini alıp dediğini yapmadığımdaYeni köfte yedim kıyma ağır gelir ben en iyisi sarımsaklı yoğurt üzerine de domates sos yapimya da sosisli spagetti bol ketçaplı