Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Benim masadan kalkınca çok az pembe kanama oldu sonra kahverengiye döndü ertesi gün bitti canm
Bende de öyle oldu aynen kanama olmadı geçti hemen.. bgm21 bende c kollu ile çekildim ama doktor bana korunun dedi çeken yer bir şey demedi konuyla ilgili. zaten bn dış gebelikten dolayı çektirdiğim için korkup ilişki yaşamadım sonrasında yine sıkıntı çekmiyim diye mecbur bekledm ama korunma dedilerse korunma çünkü çekilip hamile kalan çok var

Sağol canım inşallah alırız artık şu güzel haberleri benim filmden sonra 2. Ayım rabbim nasip eder inşallah
pco musun sen?
Yok canım ben klomen ve çatlatma iğnesini şubat ayında oldum iki adet kist oluştu normal zamanda adetim geliyordu ama kahvrengi ve az miktardaydı 2 ay bu şekilde oldu doktorum duphaston verdi onu kullandım yine aynı şekilde geldi bu ay şükür normale döndü doktorum gel tedaviye devam edelim dedi ama ben hsg çekilmeye karar verdim

İyi yapmışsın canım önce filmini çekil sonra devam edersin

Benim de geçen hafta 4 sınavdı bittim resmen sukur verdim onları son bir tane kaldı hadi bunlar ilk 4 unite final de 8 üniteyi nasıl çalışacağım bilmiyorum

Benim de geçen hafta 4 sınavdı bittim resmen sukur verdim onları son bir tane kaldı hadi bunlar ilk 4 unite final de 8 üniteyi nasıl çalışacağım bilmiyorum
Sorma birde yüzde 70 kapsıyor :)) biz ne yapacağımızı şaşırmış olmalıyız çocuk mu yapalım kariyer mi biz napyoruz belli değil ikisini de aşacağız Allahın izniyle. Hangi üniversite sizin? Benimki Anadolu.

Bunu not ettim makarna hastası biri olarak denicem

C kollu cihazlı yerde çektirmiştim bende, birkaç gün sonra kahverengi lekelenme oldu biraz o kadar. Korunmaya gerek yok. İnşallah sorunsuz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…