Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
oh oh oh bu da bombaymış kız ama fesleğen bulamam şuan eve gidene kadar marketler kapanıyor

Sen naptın doktor bulabildin mi ?
valla canım ben öyle bir saldım ki diş tedavisine başladım dişlerim bitti şükür şimdi ramazan zaten ramazandan sonra burda verilen isimlerden 3 tanesine gidicem bana yaklaşımlarına göre de hangisine devam edeceğime karar vericem.bayramdan sonra hayırlısı ile artık aşılama tüp neyse yürüyeceğiz birde arkadaşım önerdi bana yakın bi hastane de var gittiği o da memnun ona bakıcam. sen naptın filmden sonra gelişme oldu mu? değerlndirme yapmıştın sen

Evet aynen öyle kuzum, aslında sadece sağlıklı olmak bile büyük lüks.. O zaman her şey bi şekilde yoluna giriyor. Allah her şeyi hayırlısıyla ve sağlıkla versin. Uzunca bir süre korunucam zaten, hemen tedaviye başlamayı da düşünmüyorum. Aralıktan bu yana hep sorun yaşadım. Artık bütün bunları kafamdan atmak, kendimle ilgilenmek istiyorum. Bir bebek de nasibimizde varsa olacak elbet. Sadece sizin güzel haberlerinizi alayım diye buradayım

iyi yapmışsın es vermek iyi oluyor kendini toplar öyle başlarsın tedavilere belki de gerek kalmaz değerlendirdim ama regl oldum bu 2. ayım bakalım hsg etkisini yaşıcaz mı görcez

iyi yapmışsın es vermek iyi oluyor kendini toplar öyle başlarsın tedavilere belki de gerek kalmaz değerlendirdim ama regl oldum bu 2. ayım bakalım hsg etkisini yaşıcaz mı görcez
Merhaba sen hsg çekimini nerede yaptırmıştın acaba ?

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Sen tarif iste ben vereyim kuzum :) Severek yapıyorum yemeği de tatlıyı da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…