- 5 Mart 2013
- 23.524
- 44.632
Yemekte yaparım salçayla göbekte atarım.... jdjdkdkAfiyet olsun canım, yarasın :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemekte yaparım salçayla göbekte atarım.... jdjdkdkAfiyet olsun canım, yarasın :))
Tam aklımdan gitti derkeeennYemekte yaparım salçayla göbekte atarım.... jdjdkdk
Sağol canım attım hemen bakalım ne diyecekhediye dağdeviren hemen dönüş yapıyor canım
Dipsiz kuyu ya resmen hdjsjsjTam aklımdan gitti derkeeenn
Merak ettim ben de bakalımSağol canım attım hemen bakalım ne diyecek
Amin canım sen neden ikinci defa çektiriyorsun?Bende haftaya ikinci kez hsg çektirecem daha birinin etkisini atlatamadan Rabbim çabalarımızın karşılığını versin inşallah
Bende inşallah salı günü çekilicem hsg sonrası kanama oldu mu sizdeİzmirde özel bi hastanede yaptırdım
Evet canım reglin 3. Günü yoğunluğunda kanama oluyor sonra azalıyor lekelenme şeklinde 2 3 gü devam ediyorBende inşallah salı günü çekilicem hsg sonrası kanama oldu mu sizde
Off tarifle bizi ben de yeni tarifler denemeye bayılırım canım sütlü irmikli bi tatlı istiyo hafif ama tatmin edici kafama yatan bişi bulamazsam şu klasik irmikli tatlı tarifini yapıcam bisküvili falanÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Sen tarif iste ben vereyim kuzum :) Severek yapıyorum yemeği de tatlıyı da :)
Anladım canım ilişki yasağınız var mıydı? Benim gittiğim yerde c kollu cihaz ile çekim yapılacak korunmanıza gerek yok dediler inşallah kanama olmaz yumurtlama günümü kaçırmış oluyorum yoksaEvet canım reglin 3. Günü yoğunluğunda kanama oluyor sonra azalıyor lekelenme şeklinde 2 3 gü devam ediyor
aynen canım yani evliliğin 5.senei hiç korunma olmadı hsg çekildiğim ay ve dış gebelik kimyasal geçirdiğim zamanlar haricinde yok yani saldım bende doktora gitmekte beni aşırı geriyordu yani bu fikir geiriyordu bende zaman verdim bakalım ay inşallah canım kalmaz ikimize isteyen herkesede. bende 12 sinde oldum işte bitmek üzere.bizim yakın zamanlarımız inşalah bu ay beraber alırız gebelik haberini inanıyorum olacakkk olacakiyi yapmışsın es vermek iyi oluyor kendini toplar öyle başlarsın tedavilere belki de gerek kalmaz değerlendirdim ama regl oldum bu 2. ayım bakalım hsg etkisini yaşıcaz mı görcez
Bu emojiler ruh halimi yansıtıyor aöf de son bir sınav var bahar dönemi ona çalışıyorum offffff
İnşallah olmaz canım, doktor bize 1 ay korunun dedi radyasyon alıyoruz ya vücuda filmde ondan dolayı ama ben korunmadım lekelenme bitince değerlendirmeye başlamıştımAnladım canım ilişki yasağınız var mıydı? Benim gittiğim yerde c kollu cihaz ile çekim yapılacak korunmanıza gerek yok dediler inşallah kanama olmaz yumurtlama günümü kaçırmış oluyorum yoksa
Yaaa inşallah amin kuzum inşallah elini açıp dua eden kim varsa rabbim geri çevirmesin güzel haberlere çok ihtiyacımız varaynen canım yani evliliğin 5.senei hiç korunma olmadı hsg çekildiğim ay ve dış gebelik kimyasal geçirdiğim zamanlar haricinde yok yani saldım bende doktora gitmekte beni aşırı geriyordu yani bu fikir geiriyordu bende zaman verdim bakalım ay inşallah canım kalmaz ikimize isteyen herkesede. bende 12 sinde oldum işte bitmek üzere.bizim yakın zamanlarımız inşalah bu ay beraber alırız gebelik haberini inanıyorum olacakkk olacak
Amin canım Allah razı olsun çok güzel valla ben de çok seviyorum bir süredir diyet gibi sağlıklı beslenme modundayız çok yapamıyorum öyle şeyler özledimÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin.
Sen tarif iste ben vereyim kuzum :) Severek yapıyorum yemeği de tatlıyı da :)
İnşallah rahim filmi vesile olur güzel haberleri alırız ben rahim filmi için 2 aydır adetimin düzelmesini bekliyordum şükür bu ay adetim oldu tabi ben beklerken dört bir yandan hamilelik haberleri geldi rahim filminden ümitliyim inşallah istediğimiz gibi sonuç alırızİnşallah olmaz canım, doktor bize 1 ay korunun dedi radyasyon alıyoruz ya vücuda filmde ondan dolayı ama ben korunmadım lekelenme bitince değerlendirmeye başlamıştım
aynen öyle valla her gece her gece dua ediyorum şu mübarek günlerde inşallah kabul eder rabbim bizi daha fazla evlat hasreti ile sınamaz o kokuyu içimize çekmeyi nasip ederYaaa inşallah amin kuzum inşallah elini açıp dua eden kim varsa rabbim geri çevirmesin güzel haberlere çok ihtiyacımız var
Sağol canım inşallah alırız artık şu güzel haberleri benim filmden sonra 2. Ayım rabbim nasip eder inşallahİnşallah rahim filmi vesile olur güzel haberleri alırız ben rahim filmi için 2 aydır adetimin düzelmesini bekliyordum şükür bu ay adetim oldu tabi ben beklerken dört bir yandan hamilelik haberleri geldi rahim filminden ümitliyim inşallah istediğimiz gibi sonuç alırız
Benim masadan kalkınca çok az pembe kanama oldu sonra kahverengiye döndü ertesi gün bitti canmAnladım canım ilişki yasağınız var mıydı? Benim gittiğim yerde c kollu cihaz ile çekim yapılacak korunmanıza gerek yok dediler inşallah kanama olmaz yumurtlama günümü kaçırmış oluyorum yoksa
Ben hemen regl bitimi çekildim sanırım ondan oldu o kadar kanamamBenim masadan kalkınca çok az pembe kanama oldu sonra kahverengiye döndü ertesi gün bitti canm